Från Smålands djupaste skogar

Halloj alla.
Jag befinner mig i en by mellan Vimmerby och Hultsfred som heter Storebro. Delar av släkten bor här uppe så vi är på besök här i några dagar. Vi kom upp i fredags och jag körde mer än halva vägen! Från Kävlinge till nån mil efter  Växjö ungerfär. På den vägen hann vi bara med en nära-döden-upplevelse så jag är rätt nöjd;) Vi åt middag hos mormor på kvällen, tacopaj. Hon sa att det var viktigt att bli vän med mig via maten i början av vistelsen så det var bara därför hon lagade taco, hon har aldrig ätit det innan, och helt ärligt, så gillade hon nog inte det så värst mycket heller... Igår åkte vi in till Vimmerby och shoppade lite och på kvällen nalkades allsång i storebroparken. Vi hade VIP-platser och satt på tredje raden, vilket var skit nice. Det börjar ju lite halvdant med Andreas Wistrand, Mats Paulson och lite halvdana allsånger. Men sen kommer Jimmy Jansson upp på scen, och alla småflickor (och pojkar..) springer fram till scenen.. När han hoppar ner från scen för att sjunga allsång har han ett litet lucia tåg av skrikande småflickor efter sig.. Men sen stannar han vid mig(inte märker jag det först..) och sticker upp en mic i nyllet, så vad kan jag göra mer än att sjunga.. Kung av sand ( i värsta låga tonarten...) sen säger han bra o springer vidare med sitt lilla tåg, haha.. Blev mickad en gång till senare av producenten under en kväll i juni, mycket bättre tonart för mig.. =) Sanna Nielsen var där och sjöng som en ängel, mamma köpte skivan! Och en lite tjej på 10 bast som sjöng bättre än mig, Hilda nått. hade vart med i talang2007 tydligen. Där var nån snubbe från trollhättan, Håkan Johansson, som beskrevs som ung talang, men det vet i fan asså.. Där var ett lokalband från Tuna(fråga inte äns...)  som hette RayDay som faktiskt var skit bra.. Jag måste lära mig spela munspel.. Kvällen var faktiskt väldigt lyckad, lite lång så det blev segt i slutet, men överlag bra.. och trots alla mygg lyckades jag inte bli biten alls! Eftråt gick vi ner till strand igen och tog en snabb sväng hos Gun-Britt innan vi gick hem o la oss.

Idag ska vi leka guide o visa Chin bullerbyn, katthult o allt sånt som vi växt upp med här uppe.. och ikväll ska allihopa äta ute. =)

Pusspuss

Minnen för livet


Sandra Malin & Jag
Sandra, Malin & Jag innan pärlor


Carol & May-Lynn. Jag som Carol i rött
Jag & Ella i musikalen

Jag som Carol i randigt
Carol lite rädd va? - musikalen

163124-10
Min underbara klass på balen


image12
Denna fruktansvärda utspark.. Jag & Christa vann iaf när man nu ska göra bort sig...

image11 
Utsparken fick en blöt avslutning...

image13
Roadtrip - klassen hos vix

image14
En blöt dag på liseberg jag & jansson

image15
Min första scen i musikalen

image16
Sandra Marie & Christa champangefrukost

image17
Marie, jag & Julia - brunch med lärarna

image18
Våra underbara pojkar - champangefrukost
He's just not that in to you

Alltså, vi vet det alla, egntligen tjejer så är det sant. Vi vet om att när han inte ringer tillbaka, svarar på dina sms eller whatever, så är det inte för att hans katt dog, han råkade spola ner mobilen i toaletten och en åsna stampa på hans telefonsvarare. Han är bara inte tillräckligt intresserad. Så varför överanalyserar vi hela tiden? Vi bygger upp en drömvärld som bara krossas när vi inser att han är just det, just not that in to you..

En helg har gått

I fredags var Nutte här och vi disskuterade vårt ev framtida boende. Jag vet inte riktigt hur det ska sluta, men hoppas på att det blir bra =) Mamma tyckte iaf att han var mycket trevlig.. Det är du ju brossan ;) Lördag var lugn, film med töserna bara och allmänt skitsnack! Idag var jag och fika i Ängelholm med David, mycket trevligt må jag säga.. Hoppas att det kommer fler tillfällen =) Imorgon bär det av till arbetsförmedlingen igen.. Vad ska det bli av mig? Sen är det en väntan till fredag då vi åker till Storebro och hälsar på släkten =) Ser fram emot det och lördagens allsång i Storebro parken. trevligt trevligt. Nej nu kallar sängen, ska ju trots allt upp tidigt imorgon.

Ha det underbart allesammans!
Pusspuss Lina

Blandade känslor

Kom inte in på mäklarlinjen i Malmö. Står visserligen som reserv med det känns hopplöst. Var rädd att det betydde att jag inte skulle kunna få min lägenhet nu. Men det verkar gå att lösa. Det blir att plugga på Komvux på heltid ett år, fanns faktiskt väldigt många intressanta kurser. Bara man kommer över det faktum att det har en lite negativ klang. Så på måndag har jag möte med arbetsförmedlingen och komvux i Kävlinge. Men de ska nog förmedla mig till Klippan eftersom jag och Rickard planerar bosätta oss där. Allt verkar gå bra än så länge. Vilket glädjer mig för jag känner att jag verkligen vill detta. Han tar tag i saker också, vilket är skit bra. Visar att han verkligen vill. Jag blir så glad =) Men nu måste jag gå. Hör av mig snart igen.

Ni vet att ni älskar mig
PusspussLina

En mycket trevlig helg

Fredagen tillbringades hos Linnéa i Ängelholm på hennes 19-års dag. Hon fick en muuande och vibrerande ko av mig och Tobbe =) fruktansvärt söt, men jag misstänker att lillasyster Agnes gillade den mer ;) Jansson och Benne var med där och Ella. Vi åt jätte god mat vid ett fint dukat bord. Sen bar det av ner till stan med taxi-Pär. Kvällen slutade på Banhof där det var måttligt roligt. David var där(trevlig överraskning) men han kom i  bråk och försvann.. Men Christian var där, har saknat honom, min lilla gubbe =) Vi åkte hem tidigt och tur var kanske det.

I Lördags var mamma och jag på släktmiddag hos Inga och Claes, jätte trevligt verkligen, fick reda på mycket om min släkt på pappas sida som jag inte känner alls..

Söndag innebar avskedsmys hos Marie, jätte mysigt. Jag hade gjort henne en svensk spann, med bara massa svenska grejer som sill, mjölkchoklad, snus, kaviar o shit.. vi fikade i trädgården o sen åt vi pizza. Annie och Sofia var också där, Annie och jag åkte hem rätt sent men det var en mysig kväll =)

Idag har jag kört bil, så se upp på vägarna, jag kommer ;)

Ni vet att ni älskar mig
/Lina

RSS 2.0