Man får bjuda på sig själv.

Detta är ett två år gammalt klipp från en föreställning jag var med i, Omtankar. En känslig föreställning som berör väldigt mycket, även oss själva ;) Så här bölar jag som aldrig förr både före, under och efter sången.


Jag har varit så duktig.

Jag har renstat rören underbadrumsvasken. Det trodde ni inte om mig va? haha. inte jag heller faktiskt, och det var lite äckligt men måste göras. Nu rinner vattnet fint ner igen =) Började riva ner de hemska vinyltapeterna och upptäckte ännu hemskare färg under, lovar att bildbevis kommer. Hur som helst, imorgon börjar allvaret. Det ska bli så kul att äntligen få fint där inne =) Och det måste vara färdigt på torsdag för då kommer musarna hit! Det ser jag fram emot. Tänk om inte badrummet är färdigt. Det kan bli rätt komiskt, "välkomna hem till mig, det här är mitt badrum, kaklet på golvet är nymålat så jag hoppas ni gjort vad ni skulle innan ni kom, men visst är det snyggt?" Kul party liksom, alkoholhaltiga drycket tillåtes men inte toalettbesök. Bad. Måste vara färdig tills dess. Men nu svamlar jag bara eller hur? Går och lägger mig nu. Är nog bäst så. Jo, by the way, så Mona-Lisas leende idag, helt ok film faktiskt =) Sov gott kära vänner!

Pusspuss
Lina


Listor är något man tar till när man är uttråkad

Utmaning !

Drömkillen:

1. Brunett,blond eller rött?
Oj, brukade alltid säga brunt. Men märker att mina hookups oftast är blonda.
2. Längre än 1,60?
Ja, mysigt med låånga killar.
3. Ögonfärg?
Brukar jag inte tänka på.
4. Sminkad?
Tja, ok till fest med måtta. Det får inte gå till överdrift så han börjar låna mitt smink ;)
5. Gilla att shoppa?
Japp, killen ska va stilmedveten och orka med att shoppa med mig.
6. Fotbollsnörd?
Jajadå, kan han väl få.
7. Pratglad?
Jadå. Man måste kunna praata med varann.
8. Intressen?
Spelar inte större roll, kul om vi har nått gemensamt.
9. 6pack?
Absolut inte nödvändigt
10. Muskulös?
Lite lagom sådär.
11. Hål i örat?
Nej
12. Fest kille? 
Jodå, fast inte festa jämt.. hellre mysiga hemmakvällar.
13. Punkare?
Absolut inte.
14. Tatuerad?
Nja, gillar inte tatueringer
15. Får han vara piercad?
Nja, det beror väl på var
16. Har du hittat en sån här kille?
Nära på

Om dig!

1. Hur lång är du?
164cm
2. Ögonfärg? 
Mellerad : )
3. Gillar du att shoppa?
Älskar det!
4. Gillar du mysiga hemmakvällar?
Det är bland det bästa som finns : )
7. Hårfärg?
Brunett.
8. Piercing?
Nepp. Bara hål i öronen
9. Tatuering?
Nej och inget som kommer heller.
10. Musik smak?
Det mesta går bra, men jag lyssnar mycket på Oh Laura, Dixie Chicks & Calaisa.
11. Vad tycker du? 
Haha, lustig fråga. Jag tycker att det ska bli kul med en uppfrächning av badrummet.

Vad var det jag sa?

What Kind of Guy Will You Fall For?

You would fall for the gentleman. Keep an eye out for your love at your next formal or field trip to the opera. Watch out for bad boys who walk on the inside of the curb and don't hold the door for you, and you'll end up with the guy who's suave, sophisticated, and classy through-and-through.
Find Your Character @ BrainFall.com

Har jag alltid sagt... =)

Är jag så blandad ?

Which Gilmore Girls Character Are You?

You are part Lorelai. You are energetic, perky, and witty, but sometimes your unique sense of humor can confuse people. You are well-liked by all, but you have trouble with commitment.
You are part Rory. You pride yourself on your moral fortitude. You are a bit of a prude and bookworm, but you have honesty and a quiet humor on your side.
Find Your Character @ BrainFall.com

Älskar roliga tester

Which Desperate Housewives Character Are You?

You are part Bree. You are caring and idealistic, but your hard work often borders on obsessiveness, and you can seem uptight and prudish to others.
You are part Gabrielle. You are stylish, popular, and classy, but you have a penchant for the superficial--and you're definitely no prude.
Find Your Character @ BrainFall.com

Man får kanske ta det med en nypa salt? ;)

Förberedelser

okej, visst jag är fortfarande krasslig. Men imorgon börjar badrums renoveringen så idag ska ajg förbereda genom att gå igenom all skit man har där inne och slänge minst hälften, används ju aldrig... Sen ska jag skruva ner alla fula hyllor och liknande som hänger på väggarna där inne. Jag ska slipa fönsterbågarna och måla om dem. Visst låter jag händig ;) Det är jag inte, men har nån berättat hur man gör en gång så minns man väl det =) jaja, nu ska jag ta tag i det. Uppdaterar väl senare idag.

Pusspuss
Lina


Fab

image121

från Koola Anna


Önskelista från Odd Molly

Jag älskar verkligen Odd Molly. Detta vill jag har i vinter!



Har jag sagt att jag gillar grått?


Tycker synd om mig själv

Varför är det inget bra på tvn på lördagar? Förmodligen för att tvbolagen förväntar sig att folk är ute och har roligare saker för sig. Men oss stackars sjuklingar då? Japp, dunderförkylningen hänger kvar så det blir inget party för min del. Inte blir det bättre av att killen i lägenheten över har fest... Jag tycker helt enkelt väldigt synd om mig själv. Så synd att jag nu varit på statoil och köpt chips, dip, godis & cola light. Får väl äta några morotsstavar för att känna mig nyttig =) Hur som helst. Nu ska jag svulla lite. Ska titta på sing-a-long ett vettigt program denna kväll.

Hoppas ni är ute och svirar!


Dagens sjukaste kille

Seriöst vänner, detta måste ni se. Det väsentliga kommer inte förren en bit in så bli inte ledsna. Men nu ska jag berätta historian om detta. Jag träffade denna killen på en middag när min kusin doktorera. Kände inte honom, men hade honom till bordet så vi pratade en hel del underkvällen. Han är vän till en typ släkting eller nått till mig på lååångt håll, som berättade i slutet av kvällen att detta klippet fanns, vilket Jeppe inte gillade, I can see why! Middagen var i våras och jag har inte tänkt med på det sen dess. Killen kunde ju dansa den kvällen, både foxtrot eller var det kanske vals? och dansa "vanligt". Men anyway. Idag råkade jag komma över detta klippet på youtube och garva ihjäl mig. Det är det sjukaste... Döm själva



Önskelista från eleven

image108

MOR Cosmetics Marshmallow Body Butter för 270 kr

image109
MOR Cosmetics Icelandic Powder Puff för 390 kr

image110
Smashbox Soft Lights i färgen tint för 280 kr

image111
MOR Cosmetics Marshmallow Lip Delight för 190 kr

image112
MOR Cosmetics Persian Peach Scented Candle för 350 kr

image113

Library of Fragrance Room Spray, Sex on the Beach för 150 kr

Allt finns att hitta på Eleven


Önskelistan från modemecka

image103
Ur sött halsband för 155 kr

image104
Stilrent från M925 för 299 kr

image105
Stor lila kashmire/sidensjal för 499 kr

image106
Håkansson the Passion Fruit Vitamin Spray för 239 kr

image107
Beautystick Pormaskborttagare 29 kr

Du hittar allt på Modemecka


Min hjälte

image102

När jag var en liten tös dyrkade jag Bamse. Och idag är det internationella nalledagen tydligen, såg det här. Så Jag vill hylla Bamse. Grym föebild för alla barn.

Idol

Som ni kanske förstått av flera tidigare inlägg så var Daniel bäst igår, enligt mig. Vi har ett pappa-band han och jag. I nuläget känns han som den självklara vinnaren. Mattias sjunger bra men är fan så tråkig. Typiskt boyband. Tycker vi ska lyfta fram folk med lite säregna röster och stilar. Därför tycker jag det var väldigt synd att Evelina åkte ut då hon har ett härligt riv i rösten. Tyckte hennes Apologize var lovely förra veckan. Amanda är visserligen väldigt speciell och vi bör hålla kvar henne ett bra tag än men hon sjunger faktiskt falskt, ofta. Nu vet att jag att många inte håller med mig, men jag gillar Sam. Han har också ett skönt raspigt whiskydrickande sound. Me like. Sen är han lik David, jo David det är han. Och nej han är inte skitskabbig som du uttrycker det ;) Christoffer är för cool för sitt eget bästa, låt honom få stanna länge! Har stört mig på Marie i flera veckor. Hon har en fruktansvärt stark röst, men det är något med henne som bara fått mig att spy. Jag tror jag tyckt hon varit falsk på nått vis. Men igår berörde hon mig för första gången sen uttagningarna. Hon når inte hela vägen fram, men jag kanske kommer ändra uppfattning? Andreas åker nog hem inom de närmsta veckorna. Men det har varit en seger för honom ändå. Sen måste man ju heja på sina skånska tävlande.

See ya!


Kan inte släppa det. Han berörde mig verkligen.


The closest thing to crazy



Katie Melua är en grym sångerska.

Hur kvinnlig är du?

image100

Din poäng: 326
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!


Var det något vi inte visste?

image101

Din poäng: -45
Du är troligen inte en man utan en kvinna, varför tog du testet? Du är inte manlig alls, snarare kvinnlig.

Jaja, som sagt, det var väl också väntat...


Godnatt

image99

Min pappa var världens bästa, trots allt! Idag har varit en jobbig dag. Ur pappa-synpunkt då. Sen vill inte den förbannade förkylningen/halsskiten ge med sig. Det gjorde ju inte saken bättre. Gud vad jag saknar honom. Sen sjunger Daniel sådär underbart på idol till sin avlidna pappa och jag bara störbölar och får tonvis med bekräftesle behov.. Suck. Jaja, nu kallar sängen.

Pusspuss
Lina

Fy fan!

Asså, Daniel sjunger hjärtat ur mig. Snacka om känsla.

Pappa jag älskar och saknar dig varje dag


Uttråkad och sjuk

image90


Ella la Modella ;)

Ella Haavimb, the one and only ;) Sjukt snygg, sjukt snäll, sjuklt grym på att dansa.

163124-19

Detta är snygg-Ella. Hon är sjukt vacker.. Avis ;) Men en fruktansvärt trevlig person också, och jag tror inte hon har något emot att bli lite uppvaktad av en trevlig karl. Ella bor i Båstad men är inte en snobb. Ella är modig. Hon vågade att klippa av sitt långa hår, det är modigt. Fast visst är hon het ändå?


Hur som helst så har vi sett Ella modella en del. Här på Nova för nån vecka sen, hon var grym!


Ella och jag har vår egen dans, men den finns inte att beskåda ;) Dock är inte Ella alltid sitt vanliga heta jag


Men för mig är du alltid hetast Ella!


Betsey Johnson - vill ha!

image81

image82

image83

image85

image86


Nutte

Nästa vän! Rickard Ohlsson min kära bror, ja inte på riktigt min bror, men ändå. Han är mer bror än vad Jesper, min riktiga bror, någonsin varit. Iaf, Rickard kallas för Nutte, och det är mitt fel. Hän är världens sötaste, visst?

image78

Han bor i Örkelljunga, eller ja i Ingeborrarp, och har gått i samma klass som Emelie som jag pratat om tidigare. Hon brukade "varna" mig för honom när vi precis börjat på Apelryd, men han är snäll som få. Men tyvär tjejer så är han upptagen. Rickard (Nutte) är den som skriver alla småtaksiga kommentarer här med ;)

image79

Här är han tillsammans med Ante & Cohen på studenten

Vilka stämmor!



Skit i låten, men Gud vilka stämmor. Jag blir helt såld!

Linas alfabet

A is for age: 19.
B is for booze of choice: Cosmopolitan.
C is for career: Arkitekt, så småningom då.
D is for your dad's name: Ronnie, men han är inte i livet.
E is for essential items to bring to a party: Glatthumör och högklackat.
F is for favourite song at the moment: oj, gillar Dixie Chicks iaf!
G is for favourite game: Ölspelet och singstar!
H is for home town: Klippan
I is for instruments you play: Gitarr
J is for jam or jelly you like: Björnbärs är gott.
K is for kids: Så småningom, efter utbilding och shit.
L is for living arrangements: I en bostadsrätt.
M is for mother's name: Gulli-Ann.
N is for name of your crush: ingen för tillfället.
O is for overnight hospital stays: Har aldrig sovit på sjukhus.
P is for phobias: Jag hatar fötter, tycker de är sjuk läskiga, även mina egna. Det är väl därför jag har så många skor ;)
Q is for quotes you like: "The greatest thing you'll ever learn is just to love and me loved in return".
R is for relationship that lasted the longest: Oj, typ ett halvår.
S is for sartorial style: Klänning, strumpbyxor och matchande skor & väska.
T is for time you wake up: Så sent som möjligt.
U is for underwear: Hipsters!
V is for vegetables you love: Är tråkig men gillar en sallad med gurka, tomat, broccoli, lök & morötter. + mammas underbara dressing.
W is for weekend plans: Idol ikväll, ev party imorrn. Dvs, om min jävla sjukdom ger med sig.
X is for x-rays you've had: 4-5
Y is for yummy food you make: Baconlindad kycklingfilé med brieost i ett snitt i filén, serveras med klyftpotatis och den där goda salladen.
Z is for zodiac sign: Vädur.
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: Dom som pallar..
Ä är för älsklings trend: Päls. Högmidjade kjolar. Alinjeformade kappor.
Ö är för en önskan just nu: Snygg hyllor till badrummet, bort med de fula gamla. Att fixa min walk-in-closet


Sleep tight

Ja, nu tackar jag för mig ikväll. Imorrn är det prov i Sv. B, suck. Menmen, är man en stjärna så klarar man allt ;)

Sov gott mina vänner


Nästa vän - Christa

Eftersom jag nämnde Christa i förra inlägget tänkte jag berätta lite mer om henne.

image72

Christa Hesselring är en sjuuukt söt tjej. Hon kommer från Nybro, har spenderat de senaste tre åren i Båstad på musikalprogrammet och befinner sig nu i Bjärnum där hon pluggar musikteater och bor i ett hus med fyra killar. japp, Christa är en riktig flörterska. Men väldigt kräsen. Hon sjunger magiskt och dansar som en gud ;) Killar, hon är ett kap!

Christa är fåfäng som få och besatt av sitt hår. Hon gillar att ta foto på sig själv men är sällan nöjd med bilderna. hon kommer förmodligen döda mig efter jag lagt upp dessa bilderna ;)

     

Hur som helst, Christa "Clittan" Hesselring är en toppen vän!

image77


Travelin' soldier - Dixie Chicks



Pratade nyss med Christa i telefon och minns hur vi spela och sjöng ihop =) Dixie Chicks är bye the may väldigt mycket jag. Love them!

Apologize


Så, nu kan även lilla otekninska jag lägga upp klipp =)

Låten är grym, är väl inte min "stil" i vanliga fall, så ni som känner mig tycker kanske det är lite otippat, men livet är fullt av överraskningar!


Höst mys!

Var inne på min kära vän Emelies blogg. Hon hade världen mysigaste höstbild som jag måste lägga upp här så ni får se den.

image62

Bilden är tagen i hennes trädgård utanför deras gigantiska mansion ;) Enda bilden jag kunde hitta, men det är magiskt.

image63


Tänkte att jag skulle berätta lite om mina vänner som nämns här och där i bloggen så ni kan ha lite koll på vem jag snackar om. Så vi börjar då med denna tösen.

Emelie Jansson är en sångglad liten tös från Örkelljunga. Hon har många smeknamn; jansson, sladdersnopp, sexy-smeagel och frälsarn är några av dem

Emelie är liten, både på längden och bredden, men den spralligaste och hoppigaste person jag träffat i mitt liv. Inte konstigt att hon spelat kanin i två barnteatrar ;)

Emelie och jag gick gick i samma klass på musikalprogrammet i Båstad, en härlig tid med både lättsamma och allvarliga samtal om att från killar till Gud. Ja, Emelie är troende. Emelie är också en linslus och jag har väl typ tonvis med bilder på henne. Vi har varit på många utfärder under åren, bland annat den sista som var på Liseberg.

Linslus som sagt, så det finns många mindre smickrande bilder


Men egentligen så är hon faktiskt väldigt vacker



Detta var Emelie Jansson - vår lilla prinssesa.

Fler vänner kommer inom kort =)


Planer för resten av dagen

  • Städa
  • Duscha
  • Fixa håret
  • Blogga
  • Konserten
  • Blogga
  • Sova

FN-dagen

Konsert ikväll ja. Idag är det FN-dagen. Varje år sen jag var typ miniliten har vi haft konsert i kyrkan och sjungit fredssånger och läst dikter och bara haft en fruktansvärt mysig och trevlig kväll. Idag är det konsert i Aulan på snyggatorpskolan. Jag tänkte gå dit ikväll, som nyinflyttad och knappt hittar dit ;) Men det kan bli mysigt. Påminner om gamla minnen =) MYYYS!


Säger godnatt med en utmaning


10 sakar om mig
1. Är du singel? Ja, för tillfället
2. Är du lycklig? Ja, oftast.
3. Är du uttråkad? Lite, lång seg dag. 
4. Är du ledsen? Nej, brukar inte vara det
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej. Men det kommer väl. 
7. Är du full? nu? nej det är tisdag och jag går inte på apelryd längre ;)
8. Är du en cooling? Såklart, håller ni inte med?
9. Är du från Irland? Nej, är det fancy på nått vis?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Pappa gick bort i våras, men de har varit skilda sen jag avr fem.

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?Jag vill tro på det, men vet inte om det är realistiskt.
2. Har du nånsin blivit sårad? Det har väl alla någon gång
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? Det har väl alla?
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Japps!
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha, beundrare ja, men hemlig, inte direkt ;)
7. Är du kär? Faktiskt inte
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut 

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? TV
6. Coca-cola eller Pepsi? Dricker inte läsk, men om jag måste välja blir det Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll känner jag för idag i alla fall
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil 

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, jag är en duktig flicka.
2. Brutit ett ben? Nej, men ledbanden pajar titt som tätt
3. Gjort nåt du ångrar? Det gör jag varje vecka
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, det vågar jag inte.
5. Ljugit för någon du tycker om? Sant, tyvärr har jag det. 
6. Ätit en hel tårta? Nej, inte en hel tårta.
7. Gjort bort dig offentligt? Det händer ofta
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej, men.. Nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog?Har aldrig hänt.
10. Velat försvinna? Ja 

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Till Niklas om vår reunion.
2. Telefonsamtalet du fick? Från Niklas som ringde upp mig när han kommit hem från träningen.
3. Personen du va med? Marlene när hon skjutsa mig hem från datakursen.
4. Roligaste grejen som hänt? Att jag blivit den duktiga organisatören av vår reunion, det var det nog ingen som skulle tippat..
5. Personen du sms:ade? Mamma
6. Du va i en bil med? Marlene 
7. Gick på bio med? Shit, de var sjukt länge sen! Kan det ha varit underbar älskade? Isf var det typ, Julia, Jansson, Vickan, och några fler från gamla klassen kanske.
8. Var och shoppade med? Själv, jag gör det bäst då..
9. Du kysste? A
10. Du skrev till på myspace? Har inget myspace
11. Du kommenterade? Ingen som helst aning
12. Du tillbringade natten med? A
13. Du kramade? Mamma

Så, sleep tight, dont let the bedbugs bite


Victoria´s Secret

Okej jag gillar Victoria´s secret men när ska man kunna ha en del av deras underkläder i praktiken? Själv är jag trots det väldigt sugen på några av deras nattlinnen.


Många bollar i luften

Jag har som vanligt mycket på gång. Först festen på lördag, hur det nu blir med den. Jag håller tummarna. Sen försöker jag få ihop 13 föredetta musikalelever som nu befinner sig på olika ställen i Sverige, för en reunion nästa vecka, och belive me, det är inte lätt. Har fått tag på ungefär hälften av mina gamla klasskamrater. Försöker nu då hitta den dag som flest kan ses på. Det är ett heltidsjobb i sig ;) Nästa vecka är det även badrumsrenovering på gång. Och som toppen på detta föröker Linnéa och jag hitta datum för när jag kan komma ner och hälsa på henne i Sydafrika. Hur som helst, nu ska jag ringa banken.

Ciao!


Krassel och prassel

Idag har jag varit krasslig. När fan ska denna förkylningen ge med sig? Ska städa undan lite nu, klockan är sen men jag har inga lektioner förren imorgon kväll. Det är skönare att vakna till en välstädad lägenhet en en stökig. Så det ska jag göra nu. Städa. Mitt i natten.

Vet inte vad jag gett mig in på? No feelings, fixar jag det?

Pusspuss mina vänner


Det var det fulaste!

image46

Alltså seriöst, har någon nånsin sett något fulare? Detta är verkligen gräsligt ;) Såg den i ett inredningsmagasin.  Man ska ha den i hallen och hänga upp jackor och shit på.. Men alltså jag tycker den är läskig. Vill inte komma hem ensam en kväll och mötas av det jär odjuret.

Vad tycker ni?

Namnlista

1. Ditt namn:
Lina

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
Linizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
Pink dog

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Kalla Blomster

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn):
Olsligul

6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
Grey Tea

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
Hillevi

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
Black Lacy

Suck vad jag är uttråkad


Tapeten är på plats!

image45

Nya tapeten är på plats och den gamla fula gula är borta! Love it!

FREDAG!

Fredag betyd nya tapeter i köket! Det minna vänner är lycka. Ska lägga utt bilder när det är färdigt.  Men det kan också sägar att det kanske blir lite halvdåligt bloggande denna helgen pga just tapetseringen. Jag har ju händerna fulla med annat liksom. Nu är det lektion som gäller.


So long

Lina


Bjuder på en hmm snygg(?) bild från gårdagen.. Ni ser delar av det vi frossade i ;) Och några härliga töser.




 

image44
Vickan Linnéa Benne

Dagens Outfit

image43
Mjukisbyxor(egentligen pyjamas): HM
T-shirt: Gina Tricot
Hoodie: Triple 5 Soul
Stumpbyxor: HM

Idag är jag slappt klädd. Har en lektion och sen kommer mamma upp och vi tapetsear om i Köket! Så ursäkta min ofashionabla klädsel =)


Outfit från igår kväll

image42

Ballongkjol: Zara
Linne: Gina Tricot
Kort cardigan: Lindex
Pumps: HM
Scarf: Inflyttningspresent från Ella, Gina Tricot
Pärlhalsband: Högmars Guld
Glasögon: Synsam


Irriterad och glad på samma gång.

Nu har tjejerna precis åkt hem. Vi har frossat i onyttiheter och nyttigheter =) Chips, godis, morröter, gurka och dipp =) Sen har vi skvallrat en masss och fått reda på vad som händer i allas liv. Jag fick dra allt om H & A. Elaine berätta om sin organist. Benne har en kille på bibelskolan. Vickan lever ett mycket händelserikt liv i Oxford men saknar sin lilla bajs-Adam. Linnéa har sina små kärleksbekymmer, denna gång är det dock hon som vill bli av med en efterhängsen en ;) Och vår lilla modell Ella och jag själv hade en helt galen stund i köket. En kväll full med minnen blev det. Nu är jag trött, och irriterad för min kamera vill inte funka och lägga in bilder på kvällens outfit och töserna. Irriterad!

Pusspuss
Lina

Translation: The girls have left my appartment. We overeat both unhealthy and healty stuff. Chips, candy and carrots and cucumber. I have heard some good gossip tongiht! I hade to tell them all about H & A. Elaine told as about her guy the organist. Benne told us the she has a guy on her bibelstudies. Vickan is living a pretty good life in Oxford but misses her boyfriend Adam. Linnéa has loveproblems, a really persistent guy.. And our little model Ella and I had a totaly crazy moment in my kitchen. It was an evening filled with memories. Now I´m tired, and irritated beacuse my camera doesn´t want to work so I can´t put up pictures of my evennig outfit och the girls! Irritating!

Kisses
Lina


En lista såhär på kvällen

Favorittidning: Cosmopolitan / Elle
Bästa saken som hände i sommar: Alla härliga sommardejter
Favoritplagg i garderoben just nu: en mörkgrå klänning från Gina Tricot
Byter gärna garderob med: Linnéa =)
Vanligaste färgen på mina kläder: Grå
Jeans eller mjukisar: använder nog mjukisar mer än jeans, men det beror inte på att jag alltid går i slappe kläder, utan snarare att jag väldigt sällan ahr jeans..
Mig själv med tre ord: Pratglad, romantisk med glimten i ögat
Jag tränar: för lite just nu. Saknar dansen!
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: På topp! Tjejerna har varit här ikväll och nyss åkt hem, jätte mysigt =)
Kläder just nu: Brun ballongkjol, vitt linne och vit kort cardigan.
Vad sa du senast: Måste var hej då till töserna.
Hur många kuddar sover du med: två
Morgon- eller nattmänniska: väldigt olika
Sparare eller slösare: tyvärr slösare, men börjar skärpa mig.
Bästa film: oj. The notebook kanske?
Har du några homosexuella/bisexuella vänner: Jadå!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, som sagt, hopplös romantiker...
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Minst två =)
Bio eller promenad: promenad
Är du kittlig: Ja, rätt så.
Snarkar du? haha, speciellt när jag är förkyld, vilket är större delen av året..
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Nej, bara de inte är gigantiska!
Äckligaste insekten: Spindlar
Det här är jag bra på: Är dålig på att säga sånt. Men jag antar att jag sjunger fint =)
Bästa bok? Jag läser väldigt mycket så det är omöjligt att svara på.
Vad vill du jobba som? arkitekt eller mäklare
Chips, morötter eller godis? Idag har jag ätit alla tre
Pizza eller hamburgare? svårt. men äter pizza oftare.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Nej, inte min grej.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum): Min lägenhet är hyfsat välstädad nu.
Gungar du på stolen?  när jag är uttråkad
Vilken hand håller du gaffeln i? beror på sällskapet
Gillar du att sjunga? Ja =)
Använder du knark? NEJ
Kaffe, te eller inget? Kaffe & Te
Har du en besatthet? har mer eller mindre blivit beroende av att blogga igen =)

Dagens outfit

163124-40image41


Klänning: Gina Tricot
Cardigan: Mormors gamla
Strumpbyxor: HM
Halsband: Uret är ett arv från farfar och kedjan är second hand
Trenchcoat: Mormors gamla
Väska: Tiger of Sweden
Basker: Från förra vinter, minns inte var jag köpt den
Skor: Trampolin
Solglasögon: Åhlens

Detta fick duga både i skolan och på mötet på banken, som gick bra. Snart har jag bytat bank! Det blir förmodligen en outfit till idag eftersom tjejrna kommer ikväll och myser =)

So long
Lina

Baka bröd, städa och bli bloggberoende

Hejsan alla!
Idag hade jag en lektion, religion imorse, that's it! Kom hem insåg att tjejkompisarna från gamla klassen kommer och hälsar på imorgon och att min lägenhet inte är i skick till att visas upp bland folk. Så jag städade, dammsuga och torka golven. Satte en gång i maskin disk. Sen organiserade jag min garderob, visar väl upp den inom de närmsta dagarna. Fixade till i badrummet så att töserna känner sig välkommna! Sen när jag ändå var igång fick jag ett ryck och bakade lite ciabatta, till morgondagens knytis dvs. Gör en sats till innan de kommer imorrn så det ska finnas lite nybakade =) Känner mig allmänt huslig! Sen inser jag att jag börjar bli beroende av att blogga igen. På gott och ont.

Emelie: Trevligt att du gillar min blogg, det värmer. Tapeten har jag haft på min blogg ett  bra tag. Kan inte säga hur man får tag på den, men här är iaf en länk  http://static.flickr.com/56/107214764_d1aa05dc42.jpg

Imorgon ska jag på bankmöte på morgonen, hem, handla mat, gå på min bokföringskurs och slänga in en sats ciatatta till och invänta tösern. Vi hörs imorrn!

Pusspuss
Lina


Nya lägenheten







Det är ju lite provisoriskt än så länge. Nya tapeter kommer upp i köket till helgen, badrummet(jag visade inte de hemska delarna där..) v. 44 och för att inte tala om uteplatsen! Har inte lagt upp nån bild på min garderob, som by the way är en walk-in-closet, av två anledningar. 1. Den är inte så väl organiserad just nu. 2. Den ska renoveras i vår. Men jag lär väl visa upp den innan dess, även om det tar emot.

Sköt om er!
Lina


Lär känna mig lite bättre.

Eftersom min blogg på sista tiden fått ett ökat antal läsare så tycker jag det är på tiden att ni lär känna mig lite bättre.

Hur svarar du i hemtelefonen?
Just nu har jag ingen (!) Men det blir Hej det är Lina
Hur svarar du i mobiltelefonen? 
Beror på vem som ringer
Ringer det mycket till dig?
Mamma ringer ofta, annars är det väl rätt normal tillströmmning
Ringer du mycket? 
Nja, eller jo kanske..
Vem ringde du senast?
Ella, men hon svarade inte!
Hur mycket pengar har du?
haha, det svarar jag inte på
Senast kramat och när?
Mamma i lördags :/ Gud vad jag är svältfödd på kramar sen jag flyttade.
Antal timmar sömn inatt? 
6 timmar, illa jag vet. Men jag var itne alls trött. 
Sov du ensam?
Japp
Vem sov du hos senast?
Alfred
Vem sov hos dig senast?
 
Ella, Linnéa, Charlie, Angelo & Andrej på min inflyttningsfest
Vem vet mest om dig?
Rickard min älskade vän och "brossa"
Vem vet du mest om?
oj.. det vet jag inte..
Vad ser du fram emot? 
Att tjejerna kommer hit imorgon, och en ev. resa i vinter.
Vad vill du ha just nu? 
MAT! nya gitarrsträngar och körkort
Vem vill du helst slippa?
Haha, ni som redan känner mig vet att det är "svansen"
Vem stör du dig på?
Ja det får väl bli några personer i mina kurser som tror att de är så fruktansvärt mycket bättre än alla andra.. NOT
Har du varit kär?
Jadå, härligt
Är du kär nu? 
Nej det är jag inte 
Har någon varit otrogen mot dig? 
Inte vad jag vet 
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? 
inte vad jag vet!
Har du varit otrogen?
Nej...
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
nja, inte direkt
Har du varit på ett party? 
dum fråga, men för att svara korrekt så jaaa det är klart :p
Har du varit utomlands? 
ett antal gånger!
Var är dina syskon just nu? 
Ingen aning.. Sverige? Usa? vem vet?
Vilken tid gick du upp imorse? 
Skulle gått upp kl.7 men klockan hann nog bli halv åtta..
Vad gjorde du kl 2 inatt? 
sov!
Vad är det första du gör på morgonen? 
Går på toaletten
Vad ska du göra efter det här? 
Laga mat!

Pusspuss
Lina


Dagens outfit


image26

Tröja: Gina Tricot
Väst: Second hand
Shorts: Vila
Strumpbyxor: HM
Skor: Zara
Väska: Friis & Co
Halsband: Second hand
Sjal: Gåva från Ulrika
Berlockarmband: Mammas, som hon hade som barn.
Bismarkarmband: Present från Magnus


Pelle

Idag är det tre år sen Pelle dog. Jag minns det så tydligt. Jag och Marie hade varit med Christa hemma i Nybro över helgen och firat Christas fördelsedag. Och när vi kommer tillbaka till Båstad ringer mamma och undrar var jag är. När taxin kommer fram till Apelryd väntar mamma och pappa på mig där. Jag minns att jag frågade lite nochalant "Vem är det som har dött?" eftersom jag var rädd att jag gjort något dumt. Men mamma svarade bara "Pelle" Min favoritkusin Pelle dog alldeles för tidigt. Han var bara 21 tror jag. Det är så fruktansvärt hemskt. Hans hjärta bara stannade. Ingen är säker i dag alltså. Hur som helst. Idag skänker jag min tanke till Pelle, moster Lotta och kusin Lisa.

I minnet du lever
du finns alltid kvar
I minnet jag dig
precis som du var
Du var en förebild för mig
och jag kommer aldrig glömma dig
Du kommer alltid att finnas här
även fast du nu en ängel är
Jag vet att du finns här för mig, alltid.
Jag tror att du sitter här brevid.
För i minnet du lever
du finns alltid kvar
i minnet är du
det ända jag har

Ännu en Lista

När man är sjuk opch hänging har man inget bättre för sig... Hittade denna På Benedictes blogg.

Saker jag gjort eller inte gjort. [-] Inte gjort [x] Har gjort

[x] Rökt en cigarr.
[-] Fått sparken.
[x] Rymt hemifrån.
[-] Varit i knytnävsslagsmål.
[-] Blivit arresterad.
[x] Skolkat (Fösta gången var lätt bäst ;) Jag vickan och Sandra tar cabben och kör ut till hemmeslöv och myser, fikar senare på contan.. När vi kommer tillbaka är Stoneface den första vi möter.. Nämnde jag att det var engelskan vi skippa?)
[x] Sett någon död.
[-] Varit i USA.
[x] Varit kär.
[-] Varit i Afrika.
[x] Skrivit ett brev till tomten. (japp, bytte mina nappar mot en realsize dockvagn när jag var fyra)
[x] Ätit sushi.
[-] Åkt snowboard.
[x] Gjort en snöängel.
[x] Varit full
[x] Träffat någon som är mer ödmjuk än mig
[x] Fuskat när jag spelat spel. (men självklart hatar jag fuskare:P )
[x] Byggt ett sandslott.
[x] Rört en orm. (Det värsta jag någonsin gjort. Är så fruktansvärt rädd för ormar..) 
[-] Blivit rånad.
[x] Vunnit en tävling.
[-] Fått böter 
[-] Inte duschat på en vecka.
[x] Varit vilse. (Orientering är nog inte riktigt min grej.. ;))
[-] Varit med i en tvreklam.
[-] Hoppat från en bro.
[-] Ätit groda
[x] Sjungit karaoke
[-] Gift mig.
[x] Sjungit i duschen.
[-] Fastnat med tungan i metall.
[x] Stannat uppe hela natten
[x] Varit en cheerleader.
[x] Pratat i telefon i mer än sex timmar. (visste ni att samtal via mobil bryts efter två?)
[-] Trott på spöken.
[x] Gråtit på bio
[-] Sagt hej till drottningen
[x] Snattat någonting (Jag var en riktigt liten rackarunge som barn.. Men alltid högst ovetande om att jag gjort något fel)
[-] Varit med i en film som gått på biografen.
[x] Varit ärlig när du fyllt i detta formuläret hittills.
[-] Tatuerat mig.
[-] Gått på en blinddejt.
[x] Varit avundsjuk på folk med bättre betyg
[x] Inte ätit något på 4 dagar
[-] Varit kär i en lärare.
[-] Piercat mig.
[-] Avfyrat ett vapen.
[x] Somnat i skolan 
[x] Sovit under stjärnorna.
[-] Legat på sjukhus.
[-] Brutit ett ben.
[x] Haft en Britney Spears-skiva
[x] Varit med om något riktigt romantiskt.
[x] Varit alldeles för snäll.
[x] Fjällvandrat 
[-] Hoppat fallskärm.
[x] Sett en haj (uppstoppad på kärnkrafverket i Barsebäck) 
[-] Stekt fiskpinnar i brödrosten.
[-] Varit och jagat.
[-] Försökt få ett osvenskt ord till svenskt.
[-] Friat till någon.
 

Updates

A är history. Herregud, karln ljuger ju som en häst travar! Det funkar inte, BIG nono! Först var jag fruktansvärt irriterad men nu pallar jag inte ägna mer energi på att bry mig, det är han inte värd. Var ju bara tvungen att informera er om utvecklingen då jag lovat det. Vi också förklart för H att jag inte är intresserad och har kommit över det ;) Vi hade faktiskt en helt normal vettig konversation på msn idag. About time. Han är faktiskt en väldigt trevlig prick, även fast det inte funka mellan oss.

Sen har jag varit hemma från skolan idag. vaknade med feber och en halsont som inte var nådig. Så det fick bli att stanna hemma idag. Har städat undan lite, imorgon kväll lovar jag att lägga upp  lite bilder från nya lägenheten. =)

Nu kallar sängen.
Pusspuss
Lina


Helgen som gått

I fredags var jag och hälsade på A, vilket var trevligt. Speciellt eftersom jag stod för vad jag sagt. (NI som förstår förstår) Men jag bliv väldigt förvånad över vissa saker han sa. Men han hade iaf fått lite ordning på sin lägenhet. Mer info kommer i fallet med A så fort det finns något att rapportera.

I Lördags åkte jag från A till Lund för att heja fram Ella i modevisningen jag skrivit om tidigare. Träffade min mamma lite och tog sedan tåget hem till Klippan. På tåget träffade jag H helt oföberedd, men jag ar iag snygg! =) Men det var konstigt ändån. Han ju inte sett honom på över en månad. Men jag har zero känslor för honom. Skönt. Om bara han nu kunde fatta det och inte vara så fruktansvär kall hela tiden. Han kan väl bara vara lite trevlig?

Kom hem men inte i säng förren sent. Idag har jag bara, verkligen bara slappat och inte gjort något vettigt allt. Håller nog på att bli lite sjuk känns det som. Är helt krasslig i halsen och förkyld. Blir nog ingen skola imorgon. Nu måste jag sova. Imorgon måste jag städa. Det funkar inte längre såhär.. suck.

Puss & Kram
Lina

Modevisning

Var på visningen på Nova idag. Ella gick ju så hon behövde lite support. Hon ÄGDE. Grymt tjejen ;) Hur som helst. Där fanns många tjejer som var duktiga. Dock var det en som var riktigt usel, alltså det var pinsamt så dålig hon var. mamma beskrev henne som sengångaren.. illa! Ella sötnöten var grym iaf o såhär snygg är hon på bilden från novas hemsida


163124-19
 


Vinnarna blev till slut dessa två

163124-21163124-20

Rätt kille (sorry Pontus. Du var grymt duktigt du med, men denna killen var outstanding...) Fel tjej. Hon var inte äns topp 5 för mig.. Sånt är livet.

Måste tillägga att nu när jag skaffat berdband i min lägenhet s¨å blir det betydligt bättre på bloggfronten för min del..

Ni vet att ni älskar mig ;)
pusspussLina

RSS 2.0