Fyra små kattungar har de med.

MMS

Fyra små kattungar har de med... Så söta! De små händerna sitter på Linus 2 år.


På Åkemåla bor också Tua, en m

MMS

På Åkemåla bor också Tua, en mellan schnautzer. Samma ras som pappas hundar Ragge och Lazy fast större. Söt är hon iaf den lilla bonnhunden!


Vi är ute på Åkemåla och hälsa

MMS

Vi är ute på Åkemåla och hälsar på kusin Robban, gina, melvin, mathilda och linus. Åkemåla är en stor gård utanför Storebro som Ginas föräldrar äger. De har en massa tjurar.


Min mormor är härlig! På henne

MMS

Min mormor är härlig! På hennes badrumshylla hittar vi en flaska chanel no 5, en parfym från cacharel och nagellack från mavala. 78 år men inte ett dugg tantig. Mormor är min förebild!


Detta är utsikten jag snacka o

MMS

Detta är utsikten jag snacka om. Som sagt så breder skogen ut sig där bakom trädgården. Där hade man mycket skoj som liten.


På skogspromenaden träffade ja

MMS

På skogspromenaden träffade jag den här krabaten. Bilden är hemskt dålig och på högsta zoom men jag vågade inte gå nära. Den må va rätt liten och bara en snok men en orm är en orm om man är rädd. Trots att jag har vart här uppe flera gånger om året sen jag va liten har jag aldrig sett en orm i skogen. Förens nu då. Mormor däremot har blivit biten av en huggorm!


Tredje hyllan då! Duo ögonskug

MMS

Tredje hyllan då! Duo ögonskugga svart och vit från dior. Flytande eyeliner från dior. Mascara från dior. Mascara från bodyshop. Conceler från make up store. Lip butter från bodyshop. Rosebud strawberry. Lip injection från too faced. Foundation från färg by makeupstudion, ögonfransböjare och diverse borstar.


På skogspromenaden träffade ja

MMS

På skogspromenaden träffade jag den här krabaten. Bilden är hemskt dålig och på högsta zoom men jag vågade inte gå nära. Den må va rätt liten och bara en snok men en orm är en orm om man är rädd. Trots att jag har vart här uppe flera gånger om året sen jag va liten har jag aldrig sett en orm i skogen. Förens nu då. Mormor däremot har blivit biten av en huggorm!


Idag var jag ute på skogsprome

MMS

Idag var jag ute på skogspromenad. Jag bor i min morbrors vindsvåning medans mamma bor hos mormor. Från den franska balkongen ser jag ut över skogen som ligger precis bakom trädgården. Mysigt!


Okej! Hylla nr 2. Dagkräm från

MMS

Okej! Hylla nr 2. Dagkräm från bodyshop, nattkräm från clinique, t-zone shinestopper från make up store, pore minimizer från clinique, 3 stegs metoden från clinique, pink grapefruit bodybutter och bodyscrub från bodyshop, ansiktssprey från bodyshop och parfym från guess. Sov gott!


Del av badrumsskåpet på semest

MMS

Del av badrumsskåpet på semestern. Vad har vi här då? Hårdelen känns det som. Från vänster. Halv duschtvål, soothing lotion från schwartzkopf, torr schampo från lee stafford, hårsprey från proffs, värmeskydd från lee stafford, leave-in balsam, schampo och balsam för torrt skadat hår från toni&guy. Och så rakhyveln längst fram. Det var en av fyra hyllor. Kanske visar jag en till imorgon...


Denna bil färdas vi i. Allt vi

MMS

Denna bil färdas vi i. Allt vi ser är skog, bergväggar och lustiga ortnamn. Just nu kör vi förbi Tönshult. Vägarna är extremt dåliga. Det bara guppar hela tiden... Men allt är inte dåligt. Vädret är underbart, röda stugor överallt och vi är strax i Virserum. Bara fem mil kvar! Ska visa mitt boende ikväll.


God natt bloggen!

Ligger på mammas soffa och tittar på greek i datorn. Mammas dator ska vi kanske tillägga. Här ute i skogen har hon bara kanal 1,2 och 4 så gissa vad? Jag har inte sett project runway finalen! Gud nåde den som berättar hur det gått! Ska försöka se reprise uppe i de småländska skogarna. Vi åker imorgon förresten. Ska försöka tjata på mamma att ta med datorn, men jag gissar på att hon inte tycker det är någon bra idé. Men försöka kan man ju! Nej ni, nu ska jag se färdigt detta avsnitt och sen nanna kudden. Take care!


Min mamma bor fint, säg inget annat..

 
Och jag är en duktig fotograf. Säg inget annat!

Mobilbloggning, funkar när det själv vill

Ja, för typ en timme sen sov jag gott, ändå lyckades jag blogga ;) Bra jag är va? haha. Nej men det senaste inlägget skrev jag när jag jobbade sist, dvs i söndags kväll. Bara så ni vet! Hur som helst. Så är jag uppe nu. Mamma kom hem tidigt  i morse och sover nu. Jag ska väcka henne om en timme. Kl 13 ska vi på en föreläsning om musikterapi! Ska bli väldigt intressant. Har förresten gjort två armband och ett halsband. Får mobilblogga senare så ni får se dem! Men nu, kaffe!

God kväll Sverige! Tittade nys

MMS

God kväll Sverige! Tittade nyss på det sociala spelet, där Jonas Gardell förbannar dessa jävla körmänniskor som sjunger stämmor på ja må hon leva... Jag är en sån människa! Haha.


Skogen

Sitter hemma hos mor min i skogen. Hon är på jobbet och här är helt knäpptyst. Jag sitter på verandan och njuter. Detta är verkligen lugnet med stort L. Kolmörkt är här med. Förutom trädgårdsbelysningen i vattenfallen, och lyktan på lillstugan. Jag behöver detta. Det gör jag verkligen. Jag sover här i natt, ensam i skogen. Lite läskigt. Man ser inte utanför trädgårdsgrensen och det prasslar en massa i buskarna. Men den ro jag får i kroppen är obetalbar.

Slutjobbat

för min del. Och jag är helt slut. Så mycke jag har jobbat denna månaden. Vill ni veta? 253 timmar. Vad jobbar man normalt, 160? Hur som helst så är det över nu. Jag är helt slut. Finito. Nu har jag en veckas återhämtningstid innan högskolan börjar igen. Ni förstår inte hur skönt det ska bli! Förmodligen åker mamma och jag till småland och släkten på fredag. OM jag orkar. Nu ska jag sova en stund till och sen ta mig ner till mamma i skogen. Återhämtningen har börjat.

Ledig dag - inte så ledig

  • Tvätta
  • Stryka
  • Rensa
  • Städa
  • Städa

Det kommer bli en lååång dag! Men ikväll ska vi äta tacos =)


453

olästa inlägg på bloggkoll. Glöm det säger jag bara. Tre dygn borta från allt vad datorer heter så blir det så... Men bloggkoll är verkligen underbart. Har ni inte skaffat ett konto så är det på tiden...

Lägga till mig på bloggkoll? Klicka på ikonen till höger!

Jaha, då var man på jobb igen.

MMS

Jaha, då var man på jobb igen. När jag går av imorgon har jag bara två schemalagda pass kvar! Vi har precis tittat på avslutningsceremonin, ja, vi snackar os nu för er som är helt lost... Nu ska M och jag gå och handla. Sköt om er!


nu ska vi titta på 3D film. Sn

MMS

nu ska vi titta på 3D film. Snygga brillor va? Madde, Emely och Sebastian.


På väg mot gbg! Det har precis

MMS

På väg mot gbg! Det har precis slutat regna. 6 mil kvar, liseberg here we come!


Nu får det va skärpning...

Jag är nog den sämsta bloggaren ever. Haha. Förlåt. Hur som helst så har min kamera slutat fungera. Tack för den liksom. Det är därför ni inte fått se håret. Jag är mörkhårig igen, har hel lugg och så är det längre. Fint som tusan. Lite av vad som hänt då! Ja, jag har jobbat som ett svin för det första. Festade lite i helgen. I tisdags var jag i Ängelholm och luncha med Anna (ja, hon ar skaffat sig en blogg!) efter vi klippt in håret. Mycket mysigt trots alla getingar ;) Passade även på att titta in hos Jakob en stund vilket slutade med att han följde med hem till klippan då han inte hade något bättre för sig. Vi tittade på pretty woman, det var inte igår man såg den direkt. Men visst kan man var och varannan replik ändå! haha. Följde honom till tåget till slut iaf, och hämtade Joanna där med. Sen var det bara att gå upp i tid för att jobba igår. Väl hemma imorse var det bara till att hänga upp en massa blöt tvätt. Alla galjar är nu upptagna och jag har tvätt på alla tänkbara (och otänkbara) ställen. Men imorrn är det jobb igen. Men på lördag bär det av till liseberg! Ska bli riktigt roligt. Och snart börjar skolan. Jag är väldigt pepp.

frissan

Nu åker jag in till äholm till lilla söta Anna och fixar frissan! Hörs senare mina söta små läsare!

begravning imorgon

Imorgon sjunger jag på en begravning. Är lite nervös då texterna inte sitter. Men det ska nog gå vägen. Mår inte hundra finfint heller. Har fått en del biverkningar av penicilinet... Inte alls kul, men så är det. Nu ska jag få i mig lite av mammas goda köttbullar. Min mamma fyller år idag, säg grattis!


Just nu sitter jag och får mas

MMS

Just nu sitter jag och får massage i sinnenas rum på jobb. Tyvärr duger inte min mobilkamera för att visa den ljusshow som äger rum här. Ist får ni se hur det såg ut i mitt sista boende i Båstad. Rätt fridfullt det med, eller hur?


Ännu en dag

Är man uppe med tuppen. Men så är de tju när man jobbar och står i. Hör förtfarande ingenting på mitt vänstra öra, knäppt jag vet. Men så är det. Har haft lite biverkningar av penicilinet nu med. Men man får ju försöka vara på topp på jobbet ändå! Idag ska jag få massage på arbetstid... Det är nice! Men nej ni, nu måste jag kila iväg och packa väskan och sätta upp håret. Vi hörs imorgon!

Sitter och tittar på norge-kin

MMS

Sitter och tittar på norge-kina. Kineserna förvånar, men underbart är kort. Tror trots allt att norge tar hem det här. Bilden är från dam em 05 kanske? Minnet sviker mig men det var danmark som spela iaf! Pappa och jag var nere och såg några matcher.


Öroninflammation

Oj, vad sent det där inlägget postades! Var många timmar sen jag skrev det kan jag lova. Har suttit på akuten idag i Ängelholm. Mitt öra gjorde så ont att vi åker in innan calaisa. Så det gjorde vi. och mycke riktigt, inflammation i mellanörat. Så nu käkar jag kåvepenin. Tog iaf en massa bilder på konserten, men de får ni se på söndag. För nu måste jag krypa ner i sängen. Ska ju upp vid fem!

jag lever

men det är knappt. Har ett lock för mitt vänstra öra som gör att jag knappt hör något. Mina mandlar är större än någonsin, jag knappt svälja. Har haft feber de två senaste passen på jobbet. Slutsats: Jag håller på att bli sjuk. Om en kort stund kommer mamma. Så det blir inte mycket till bloggning idag heller. Ikväll åker vi in en sväng till Ängelholm och tittar på Calaisa. Skulle egentligen vart nere i Lund/malmö och avskedat (haha, vad lustigt. tagit avsked menar jag..) Mia. Men det får jag nog tyvärr hoppa. Mår ju inte prima direkt och så ska jag ju jobba imorrn med. I ett dygn igen. Suck alltså. Men Mia - ha så jävla kul! Jag kommer ner och hälsar på!

En dagens från jobb. Klänning

MMS

En dagens från jobb. Klänning från gina, klänning2 second hand. Overknee från lindex och kofta från b young. Har ni det bra?


Sjung för allt du är värd!

Idag behövde jag en sångstund. Så jag ställde mig i köket. Och sjöng. Som om det inte fanns en morgondag. Som om det var sista gången jag fick ta ton. Det var skönt, allt kom ut. Det behövdes. Lättnad!


All I ask for


RSS 2.0