Dansbandskampen

Jag är ju lite av en tönt, men det vet vi ju redan ;) Jag älskar att dansa. All sorts dans. Min släkt är en riktig dansant grupp människor. Jämt ska det dansas, på alla släktkalas, studenter, konfirmationer, dop, 50-års kalas, ja alltid när vi ses. Vi snackar kasedans då. Så jag är väl uppvuxen med det. Och tycker det är skitkul. Ikväll har iaf mamma och jag tittat på dansbandskampen. Nästa vecka är det final. Många bra band vill jag lova. 9 januari ska vi ut och dansa, jag mamma och moster Lotta. Scotts spelar. Kommer ni fortsätta läsa bloggen nu? Fast jag avslöjat mina nördighet? haha.

Nobel

Pausar och berättar för er som inte tittar att färgen framför alla färger på årets nobelbankett är röd. I kungafamiljen tog nog Madeleine hem priset för bästa klänning i år om ni frågar mig. Mamma kommer strax hem från sitt jobbmöte. Då ska vi tillsammans titta på processionen och komnmentera alla klänningar! Sen får jag väl dra mig hemåt! Ha det underbart mina små cupcakes!

Shanti!Shanti är så fruktansvärt söt! Kanske mer fulsnygg, men ändå.. Såhär såg hon ut i söndags!

Annas nya designHjälpte Anna med att snygga till sin blogg här om dan. Blev skitsnyggt om jag får säga det själv ;)

Anna hittar ni här

Jag kom in!

Mäklarprogrammet here I come säger jag bara! Efter många tvivel och med stor osäkerhet på om jag verkligen gör rätt så tar jag nu steget. Tredje gången gillt eller vad tror ni? Har iaf tackat ja till min plats på mah nu så om tre år är jag färdig mäklare. Nu kör vi!


Såhär glad är jag =)

Born to be sheepSå himla söt reklam. Skit rolig!

Min Outfit

Elin Klings nya projekt. eller nya och nya, har väl vart igång ett tag. Men datorlös som man är förtillfället upptäckte jag det bara nyligen. Gå in här och testa själva. Kul idé. Man hittar många nya favoriter. Om inte annat kan ni ju lägga en röst på nån av mina outfits!

Nytt, vitt och sött129 kr på kappahl =)

Juligt

Fick bli en lite julig design här ett tag. Hope you like it!

Mina tjejer är de bästa!


Fortfarande hos mor

Mamma sover. Jag sitter med stora fula hörlurar som skriker 90-tal och lyssnar på secondhand serenade. Mamma har kännt sig lite krasslig de senaste dagarna och själv har jag nog fått mig en släng av det jag med. Ingen skola idag med andra ord. Bloggande blir det ist! Då blir ni väl glada? haha. Vad gör ni idag?

Nyår

Snart är det dags. Okej, det är typ en månadkvar, men klänningarna försvinner snabbt. Tänkte ev sy min själv, vi får väl se hur jag gör. Dessa gillar jag iaf från asos, alla under 500!
Glöggmys!

           


Världens finaste, Anna x2, Hanna och Linda. Tack för en helt underbar kväll tjejer!

Tiden bara går och går

Det känns som om lagarnissarna har slarvat bort min dator... Har vart utan den i över två månader, hela terminen. Jag ringer jag mailar med klagomål, inte blir den klar ändå. Aja, ska verkligen ta mig tiden och blogga så ofta jag bara kan ändå! Ikväll är jag hos mamma i skogen så det ska bloggas som tusan ikväll! Kommer strax lite bilder från helgens glöggmys bland annat! 

Tack till alla er sötnosar som inte slutat läsa!

RSS 2.0