När kommer du att gifta dig?

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[x] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 6

[ ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[ ] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[x] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 7

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[x] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[x] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[ ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[ ] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[x] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[x] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 5

Okej, detta börjar bli lite läskigt. Enligt detta ska jag gifta mig när jag är 25. Gjorde nått liknande på Facebook som sa om 6 år, dvs när jag är 25... hehe, läskigt!

Ute är mörk och kallt

Vädret har fått fnatt. Har blåst som fan hela eftermiddagen men nu snöar det! Då tvn inte bjuder på något av större värde ikväll har jag bestämmt mig för att städa lite extra. Toan var är först ut, den är nästan klar. har rensat ut allt som man aldrig använder, tjejer erkänn att ni har en jävla massa som aldrig används! Sen blir det min walk-in. Tänkte passa på när det är rätt klädtomt (allt är i tvätten nästan...) och så ska jag organisera lite bland smyckena. Det är lite rörigt nu. Snart nog är lägenheten strålande. Mamma kommer imorgon och ska köpa fina nya blommor med sig, hon är ju florist. Det blir pricken över i. Japp, tillbaka till städningen. När garderoben är klar ska jag sätt mig i ett fotbad, lägga en ansiktsmask, lyssna på Elin Sigvardssons nya, läsa en bok och njuta. Avslutningen blir en lång varm dusch!

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Dagens val

"Alltid ha sex till diggilo diggilej med Herreys eller ABC med Anna Book?"

Att tro eller inte tro?

Okej, efter att Robin bad mig läsa ett inlägg på hans blogg så uppstod en diskussion. Som fick mig att börja fundera vidare.


Vi diskuterade att ha en egen relation till Gud. För att få kalla sig kristen måste man det enligt honom. Ja, det kan jag hålla med om. Men för den delens skull behövs det inte så mycket. Man behöver inte vara oskuld, nykterist eller göra en massa goda gärningar. Även om det självklart inte är något fel på att vara något av det. Men det räcker med ett kort och gott ja. Nästan iaf. Det krävs en enkel bön, några ord för dig själv. Han lyssnar och finns med dig. Man är inte mer kristen för att man är uppfostrad till det, snarare tvärt om skulle jag vilja säga. Om du senare i ditt liv själv valt att ta steget borde det väl vara mer betydelsefullt? Men så är det inte heller. Ingen är mer värd än någon annan. Vare sig du levt ett "rättroget" liv eller haft en massa trubbel. Den dan du tar till dig Jesus blir allt som nollställt, men du måste välja att säga ja.


Och att man inte skulle få tolka bibeln är trams! Om man ska tro ordagrant på vartenda ord i bibeln gör det en till fundamentalist. Och det behöver man verkligen inte va för att få kalla sig kristen! Bibeln är det viktigaste redskapet för att skapa en relation till Gud, men att man inte skulle få tolka den är ju löjligt! Varje relation är unik och ska ju vara det. Hur skulle det gå till om alla var tvungna att läsa bibeln bokstavligen? Hur ska man då kunna ha en egen relation till Gud? I dagens samhälle är det omöjligt att inte tolka. Så länge vi kan läsa så tolkar vi. Vill vi inte ha tolkningar får vi bränna alla biblar som finns och bara ha biblar på latin. Och vipps så är vi tillbaka på stenåldern. Ni märker att jag blir lite upprörd va? Hur som helst så har jag tappat tråden nu och slutar innan jag bara svamlar.


Rätta mig gärna om jag har fel (och då menar jag att Emelie, Julia, Benne & Vickan har rätt att slå mig om jag sagt nått dumt.) men det är iaf mina åsikter. Mina tolkningar. Det kan ingen ta ifrån mig!


Det pågår modevecka...

Jag gillar normalt sett Whyred. men måste vi se mer leopardmönstrat? galet trött på det nu. Skriker snart på det! Annars har gillat det jag sett från LiseLotte Westerlund, Filippa K & Stylein. Men Whyred är favortien, trots diverse leopardmönster... För i övrigt var det magiskt!

I ett mörkt badrum jag myser

Ljusen är perfekta i mitt härliga badrum. Önskar att jag hade haft ett badkar... ett sånt där med tassar! Men än så länge får jag nöja mig med att försöka höja mysfaktorn i det badrum jag har! Ljus hjälper =)

image438

Dagens val

"Ha huvudet fullt med herpesblåsor eller ha konstant spermasmak i munnen?"

Städningen fortsätter...

Igår han det bli mörkt. Då kan man inte dammsuga. Eller, kan och kan. Men det behövs liksom inte lika mycket, man ser ju inte skiten i mörkret. Vilket leder till att det inte blir gjort ordentligt! Så idag ska det dammsugas, torkas golv och putsas fönster. Sen går jag och köper lite blommor så det blir riktigt fint! Än har jag inte gått upp ordentligt. sitter i sängen med datan i knät och kollar över min budget. Japp, jag har en hudhållsbudget.. Duktig jag är va?

Städa städa städa

Nu får det va nog. Pedanten i mig skriker! Nu ska jag städa. från golv till tak. Sen åker jag och köper en massa god mat =) Japp, ingen mat innan jag är färdig. haha, det gäller att pusha sig själv ;)

Vippkjolen

image426

Här är den omtalade kjolen då. Att bilderna är tagna idag gör att ni inte få se hela mig (läs: Lina är trött, osminkad och mindre fager) men bilden till höger är väl i princip hur jag såg ut igår. Hade alltså kjolen i midjan men som ni ser till vänster kan den även bäras på höften. då blir den ju lite längre med. Det är hög visa rumpan varning. Inte böja dig framåt, inte böja dig framåt. haha. Man kan självklart ha den utan skärp med, men på mig var det snyggast med.

Min tee är från Coola Anna. Skärpet till vänster är köp i butken Hemma hos Emma i Vimmerby förra julen och det till höger är mammas gammla från hennes ungdom.

Sov gott!

Hemma igen...

Lördagskvällen var mycket trevlig. Samtal om hurvida handboll eller fotboll var den bästa sporten?, god mat, alkohol, galen dans med kusinerna (även höggravida Monica var uppe och hoppade lite!) och skratt åt att vissa borde inte få sjunga karaoke, överlag en härlig kväll med andra ord! Trots den ständiga frågan om ifall det inte finns nån man i mitt liv. Nej, jag är bara 19. Ni andra är 27+ allihopa och har sambo och barn (ja, Susanne har inte barn, men ändå.) Det är faktiskt inte så farligt att jag är singel, jag klarar mig fint.

Dagen har tillbringats med mor min. Vi har bara suttit vid köksbordet, druckit kaffe, snackat skit och ätit. Det är en jävligt bra dag! Vi samtalar och spånar om 20-års dagen. Mycket folk=dyrt. Med bara mina kusiner med respektives blir vi 20. Det är galet. Dessutom fyller jag år på påskafton. aja. Nu måste jag göra lite läxa. Lina ska leka nyhetsankare på engelskan imorrn!


Bilder på kjolen kommer så fort jag laddat batterierna!  


Vilket jävla väder...

Är det nån som vill köra mig till Landskrona ikväll?

Det är ju fan inte lönt att fixa frillan...

Snyggaste klänningen i kvällens Let's dance

 • Jessica Almenäs rosa bakelse
 • Dilbas svartvita dröm
 • Lindas 50-talare

En rolig anonym kommentar

Fick följande kommentar efter mitt inlägg på Serbiska

"va fan! har du gått och blivit internationell? Va fan är detta för jävla språk bruden? Och vad betyder det? Nyfiken som fan..."

Så ja. Till dig. Språket är serbiska. eller för mig jugoslaviska. Och vad det betyder? En tjej har väl rätt att skriva av sig ibland utan att den som inte ska läsa det förstår. Det är den förklaring jag ger dig. Är du tillräckligt nyfiken hittar du nog dina vägar att ta reda på det...

DU ÄR FESTFIXAREN

Du verkar ha tänkt på allt och dina gäster får det verkligen supertrevligt på ditt party. Men försök att vara lite mer spontan! Det kanske till och med kan bli ännu trevligare då. Låt gästerna ta med egen musik och släpp loss! Vi vet att det bor en partydrottning inom dig.

hehe. stämmer kanske rätt bra det där :P

Viktigt att minnas grabbs!

 • Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne... Hon går runt i bara underkläder precis som dig...
 • Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.
 • Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!
 • Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.
 • Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
  -Ett gosedjur
  -En av dina tröjor
  -En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)
 • Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.
 • Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.
 • Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.
 • Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.

ti biti moja ljubavi

Nemati da æaskati u ti. Ne u celo dan.
Imati postajati naviknut na da ti pozlatiti moja dan.
Za izgleda prazan...


27-26

När Kim missar sista straffen trodde jag det var kört. Jag skrek rakt ut och fick ont i magen. Men tack Svensson, och framförallt tack Källman. Vilken insats. Kim må va från Kävlinge, men just nu är jag lite småkär i Jonas Källman... Sen var jag skit nära att skicka sms till pappa mitt i alltihopa. =/

Min egna, privata, levande väckarklocka


image425


Det har varit mycket snack om denna Davidsista tiden. Hans senaste påhitt har varit att väcka mig på morgnarna mellan 6-7. Både i förrgår och igår har jag fått sms tidigt från honom. Igår sa jag att om du planerar att väcka mig imorrn, kan du inte vänta till 8 då? 7.50 i morse ringde han. Det var ju snällt att han lyssnade på mig iaf. Skit bra var det med. Tio minuter innan klockan ringde, lagom snooze! Sen var jag pigg! Jo, detta är mannen i fråga.

 


Juggo!

haha. Idag har jag färgat håret. Ville få den där snygga mörkbruna nyansen jag hade förra hösten. Självklart minns jag inte vad det var för en men fick med mig en som hette mörkbrun och såg bra ut =) MEN (med tony erving betoning). Det blev mörkt. Riktigt mörkt. Typ svart. Nästan iaf. Julia, jag är en redig juggo nu! haha. Förresten så är Mia halv jugoslav, så jag antar att detta gör oss mer lika. Jag önskar att jag haft min kamera här så ni kunde få se det. haha. Imorrn tvättar jag det x antal gånger och blir det inte bättre får jag gå till min frissa och få experthjälp.

Detta var vad jag var ute efter, men det blev som sagt mer likt Mias!

Lika?

  

Detta är jag (till vänster), när jag precis klippt mig. Till Höger är kusin Mia. Är vi inte lite lika? Vi brukar få höra det. speciellt av mormor som alltid säger. Ni vet hur ni kommer så ut när ni blir gamla. haha. Vi är lika henne med! Mia har fyllt 30 och har party på lördag =)

En favorit i repris


Säger samma sak som sist. Från omtankar i tvåan. Ha i åtanke att det är 2½ år sen!

Idag har varit en härlig dag!

Trots prov. Trots världens bitterfitta som inte en, nej två ggr bad mig och Joanna vara tysta. Nej inte bad ens. Sa med en överlägsen kan-du-inte-få-tyst-på-ungdomarna-ton till läraren. Va fan, du sitter bakom oss. Jaja, inte ens det har kunnat få mig på dåligt humör. För idag har det varit en bra dag. Joanna och jag har skrattat en hel massa. Imorrn har jag matte c. inte det heller kan få mig att sluta le. Idag är en bra dag.

Världens finaste vän =)

Vissa tjejer klickar man bara med. man vet att de är underbara =) Linnéa är en sån. Kom hem nu din fjant!
image416


Update: Av säkerhetsskäl, min säkerhet, så har jag tagit bort Linnéas studentbild. Annars hade hon nog hyrt en mördare snart. Det finns säkert mycket skumma folk i sydafrika ;)

Ibland har jag en sån förbannad tur...

Insåg för lite drygt en timme sen att jag har prov i litteraturhistoria imorgon... Kollar upp vad det är, med världens största ångest. Tills jag inser att provet är på 15- och 1600-talets drama, dvs Shakespeare och Moliére. Ibland har jag tur. Nu råkar det ju va så att som gammal musikalare har jag koll på de båda herrarna och kommer nog klara provet galant. Jag har ju för guds skull varit med i en uppsättning av Romeo & Julia samt läst Hamlet, i manus form. Och sett Tartuffe. Detta kommer gå bra. Läs sidorna i boken nu Lina. God Natt!

Jag har inte alltid varit fab

image409

Första gången jag frivilligt gick i högklackat. Det var så sent som valborg 2006. Charlies underbara pumps. Behöver jag säga att jag gick hem tidigt den kvällen? haha. Vår underbara lägenhet på hamnkrogen. Saknad!

Dagens tidsfördriv

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv innehållet i
sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
"Ska operera hjärtat den 23 januari så du vet det." Från Nutte
hmm.

Vad gillar folk bäst hos dig?
"Gula kycklingar och chokladägg är lite fel att tänka på idag, såvida du inte blandat vodka med alvedon! Ikväll är det fest oh YES! Låt inget stoppa dig sålänge det inte är kriminellt! GODAST NYTT ÅR på dig! Ses i vinglet*" Från Nathis
Hmm, jävligt lustigt.

Vilken raggningsreplik faller du för?
"Hej! jämför mig inte med Jesper. Men jag kan komma till dig imorgon. Puss syster min" Från Nutte
Haha... Incestvarning på hög nivå

Vad var det första du sa imorse?
"Men menar du att om jag vill försöka att få dig är det sten kört. Kram" Från Lenny
hahahahaha

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
"Tack för en mkt trevlig kväll! Vet inte om jag sa det, men tyckte du skulle veta att det var lyckat ;) fast själv har jag ju mått bättre än vad jag gör just nu, urk! Förlåt för att vi stack ifrån städningen! Vi hörs och ses ;) Puss Puss Puss" Från Ella
Hahaha...ja varför inte =)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
"Jag hittade mina rakblad iad. ;) Vad kul, jag har en söt sak till dig också eftersom jag tänkt på dig också. :) Längtar också till lördag. Vad gör du nu? Pussar!!!" Från Henrik
Haha..det var ett tag sen...

Så vad säger du under förspel?
"Hej. Oj, idag e jag tröt! Jag hade också en trevlig kväll! :) Jadå, ingen fara.. Lever ju än! ;) Ja, det tycker jag vi ska. Hoppas jag inte väcker dig! PUSS" från Henrik
hmm..

Och efteråt?
"Midsommar suger, jag jobbar på lördag.. Ringer imorgon! Puss vännen" Från Linnéa Rusek
HA! det var nog inget bra :P

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
"Hej lilla modellen ;)" Från David
Haha, stackars barn..

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
"Hej jag är påväg hem nu. Älskar dig det vet du." Från Nutte
hmm.

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
"Hej gumman. Anki har berättat för oss vad som hänt. Jag är väldigt ledsen för din skull, det är vi allihopa. Vi ringer dig imorgon för att höra om det är nåt vi kan göra inom kostym. Sköt om dig så länge. En massa pussar" från vix
tror ju inte att nån skulle sjunga om min döda pappa.

Skärp dig

Linas modeskola är klar. Ska läsa så jag fått med allt bara. Men det gör jag imorrn. Handbollen gick ju åt helvete. Vill inte prata om det. Usch. David sa till mig att skärpa mig. Men det är på liv och död. Varför förstår han inte det? haha. Nu får vi fan se till att vinna ordentligt mot Slovakien. Hade pappa varit i livet hade vi varit där i nu. Gud vad jag hade varit uppe i varv då. haha.


Lina säger:

man vill bara va där och smälla till dem och säga skärp er för fan

David säger:

haha

David säger:

jävla seriös

Lina säger:

jag ja! vi snackar handboll.

Lina säger:

det är på liv och död

Lina säger:

nu är det paus. 5 bollar upp

David säger:

haha

David säger:

skärp dig


Miss SaigonUnderbara I still belive från Miss Saigon. En dröm att få sjunga denna duet.

Mode, städning och handboll

Nu har jag gått och grubblat i en vecka på vad jag ska göra till den här förbannade PowerPointPresentationen övervägt fram och tillbaka. Men det är svårt att hitta ett ämne som alla i gruppen tycker är intressant. Så nu skiter jag i det och gör Linas modeskola. haha. Så det är vad jag sysslar med idag. Det, städning och handbollen ikväll.

Det här med killar, och kraven på er.

När det kommer till utseendet.
Håret. Välvårdat, inte med för mycket produkter. Annars brukar det vara lungt. Använd hudvårdsprodukter. 
Killar. Det är inte alls gayigt och gör er så mycket snyggare. Skor. har sagt detta så många gånger. Skor är viktigt. Hur ni sköter dem är ännu viktigare. Smutsiga skor är inte att tänka på. Skateskor funkar inte. Annars är det mesta ok. bara de är hela och rena. Sen är jag personligen inte förtjust i pircingar och tatueringar. Hel och ren är väl mitt motto. Sen måste ni kunna klä er. Det är bara viktigt.

När det kommer till beteendet.
Att festa är en sak. Men att vara aspackad varje gång man går ut är en annan. Det går fetbort. Snus gillas inte heller. Humor är viktigt. Lite sådär ironsikt retsam ska det va. Det är toppen. Framför allt. var lite skötsam. Alltså, gör vad du ska. Betala räkningar i tid, städa, håll ordning.

Inte så farligt va?

Hur ofta skiter ni?

Jag har ett litet problem jag vill få klarhet i. Alltså hur ofta ska man skita? Efter att ha växt upp med en pappa med chrons som skiter sup i kvarten och en mamma som gör nr 2 max två gånger i veckan har jag inte en aning om vad som är normalt. Så min fråga är. Hur ofta skiter ni?

Lyckad styling som fan

Jag måste kunna trolla. Typ 4/5 av min garderob är i tvätten, ändå lyckas jag se sådär jag-slängde-bara-ihop-något-snygg ut. Svarta strumpisar (dubbla för det är så jävla kallt.), grå ulloverknee, svart storskjorta som vart pappas, en grå långkofta och svarta boots med grå fejkpäls. håret i en hög knut och glasögon. feels so good! Visst blir man arg när man inte kan visa er det då för att kameran är i glumslöv hos kusinen (har vart där sen julafton, grattis Lina...) haha. Menmen. har ni det bra där ute?

David gör det igen

Okej, kanske inte var hans förtjänst idag. Men hans msn fuckar med honom så han inte kan svara. Då för han ist en konversation via det personliga meddelandet. Vilket jag anser så jävla roligt. Han fick damp på mig när jag skrev skadeglädje är den enda sanna glädjen. Sen att alla i hans lista ser vad han skriver är ju också jävligt komiskt. Men han fick ett tips av mig att ta bort msn och ladda ner det på nytt. Smart att han inte kommit på det själv i sin frustration! Men nu logga han in. haha, det funka. Fan vad jag är bäst!

Min nya favorit

image407

Från något så otippat som Halens!

Idag blir det tidigt i säng

Imorgon har jag bara en lektion, börjar 8.20 så jag ska tacka för mig nu. Imorgon blir det också lite städning. Och så ska jag få klart en powerpointpresentation till data lektionen. jaja, nu ska jag bläddra lite i ett inredningsmagasin och sen gå och lägga mig med boken. Den enda jag får ligga med ikväll ;)

Ciao!

Dagens skratt


Jag blir glad när jag förstår

Har precis haft företagsekonomi B. Jag fattar allt, det är underbart. Nu måste jag göra mina fyra svåra matte uppgifter som vi hade i läxa. Om en timme ska jag vara på natur B inne på gymnasiet, önska mig lycka till ;)

Dagens

Efter att ha pratat med David på msn blir jag alltid på gott humör. Härligt att få munhuggas lite! Så nu är jag på topp. Bjuder på ett utdrag ur dagens samtal

Lina säger:

du är hemsk..

Lina säger:

du kommer sitta ensam i din stuga när där är 50

David säger:

nej då

David säger:

du vill ha mig då

Lina säger:

när du är 50?

Lina säger:

fan vad illa om jag inte hittat nån vettig innan dess

Lina säger:

dessutom ska jag gifta mig med en killkompis om vi är singlar när vi är 30

David säger:

om ni vill ligga så gör det direkt, palla vänta tills man är trettio

Lina säger:

vi vill inte ligga. då hade vi nog redan gjort det. haha. men har är iaf förbannat trevlig. så kan man inte få allt så är det bra. vi kan väl ha älskare?

David säger:

klart man kan

David säger:

lätt

Lina säger:

då är det ju ett ultimat äktenskap. vi vill itne ligga med varann, så vi blir inte svartsjuka när den andre ligger med nån annan.
David säger:

haha sant

David säger:

ska vi gifta oss?

Tack David, du förgyller min dag!


Idag är en svart dag

Jag är helt svartklädd. Nästan. En rosa/röd scarf. Pappa skulle fyllt 55 idag och snart är det ett år sedan han dog. Tiden har gått fort och långsamt på samma gång. Det har varit ett år fyllt med toppar och dalar. Mycket toppar och dalar. Nu ska jag plugga matte (det har lossnat lite nu...) och data, prov ikväll. almmän it kunskap, hur svårt kan det va? aja. Ska käka med. och dricka kaffe. Så vi hörs ikväll efter datan.

Det pirrar i min mage. Jag tror nått är på gång.

Tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Blonde moments

Alltså. Jag har ju en tendens att prata innan jag hinner tänka på vad jag säger.. Förra veckan hände en sådan händese. Vi hade datalektion och Marlene (som alltid är kall) sa, fy vad kallt det är idag. varpå jag svarar. Nej, idag fryser inte jag. Fast jag har ju kläder på mig, brukar va mycket mer lättklädd. Ooops! Vi fick ju oss ett gott skratt iaf. Jag får bjuda på sånt där lite. Nu ska jag läsa lite i min bok. Har en massa böcker att läsa. Imorrn ska jag plugga lite data. första provet det faktiskt behövts, haha. jaja. ska gå och lägga mig med "alla var där" av Lauren Weisberger, för andra gången ;)

Ciao!

Dans är en sport. Som fan att det är!

Jessica Lennartsson och Andreas Berg fick precis ett pris på idrottsgalan. Nu får ni fan ge er killar. Dans är en sport! De förtjänade verkligen det efter VM guldet iår, och alla andra stora prestationer de gjort.

image405

Här kommer det. Tandställning som fan

Här hade jag precis börjat på Apelryd. Ville inte le. Men alla bara "det är inte du annars.." jaja. Fete smile med rälsen. Behöver jag säga att mitt nya smeknamn blev Bracie, som sen blev brallan. jaja. Här kommer det. 3½ år sen.

image403


Jävla blogg

Skulle precis lägg upp en mindre smickrande bild på mig precis i början av gymnasiet. Med fet tandställning. Men nej då går det inte att lägga upp bilder. Jävla skitblogg. jaja. bloggtorka som ni kanske märker. Sov gott.


Kissar två gånger i timmen

Tror lätt jag har urinvägsinfektion eller blåskatarr, och ja jag vet att det typ är samma sak bara olika steg. Typ som HIV och AIDS. ja ni fattar.. Kanske inte så roligt att läsa om men jag är frispråkig. Ni får ta det. Annars hade ni väl inte läst min blogg allihopa? Symptomen kom i kväll. Ont när man kissar och kissar ofta. Lite febrig. Ja, ni fattar. Inte kul och vårdcentralen har inte öppet förrens på måndag. Så jaf får stå ut. Imorrn hos Jansson kan det bli kul. Tur de har stort hus och jag antar många toaletter så jag inte upptar en hela kvällen... Det lustiga är att man inte vet om man är kissig på riktigt eller om det bara är "sjukdomen". Så sitter man där och det kommer fyra droppar svider som ett helvete och sen väntar man i en halvtimme. Sen är det dags igen. Kul va. Så nu får jag en spark i baken på att gå och kolla upp alla mina åkommor. Mamma säger att jag borde testa mig mot chrons. som pappa hade, vi kan ta den förklaringen i ett annat inlägg annars blir det lite för mycket kiss och bajs på samma gång. Och sen är det min kroniska förkylning sen oktober månad. jaja. Lunginflammation nästa eller? Great just great. Nu ska jag fan sova. Hur det nu ska gå till. Finns det någon som kan somna när de är kissiga?

En lååång dag

Ingen skola. Ganska meningslöst när man inte har någon röst. Men till den förbannade tandläkaren skulle jag. tre minuter var jag där. exakt. känns lönt att åka till Lund betala 87 spänn enkelresa för tre mi. inte direkt. Sen såg man ju ut som fan med. Jävla regn. Blöt päls luktar blöt hund=inte gott. Sen fick det bli en snabbsminkning på tåget och en stor latte för att vakna. Härlig start på dagen. Men i Lund mötte mamma upp mig och vi åkte ut till Nova. Inget annat funkar när det regnar. Jag köpte först och främs virusuppdateringar till datan. Finally! Hur länge har jag gått med skit på datan? haha. Imorrn ska jag installera skiten. Sen gick vi på miljögården i flera timmar. jag blir helt salig i den affären. Köpte dock bara en gigantiskt rund bricka á la lexington i rött och vitt till köket. Men vi åt lunch där med. Fruktansvärt gott. Sen gick vi in på nova och mamma utbrister. Du behöver ett par byxor, jag bjuider. Hon tycker jag är dum som går i klänning på vintern. Men jag har glömt hur man shoppar byxor... Låter illa men det är sant. Men tillslut kom jag hem med ett par jeans iaf. Får väl se hur använda de blir... Köpte även mina efterlängtade stövlar, på barnavdelningen. Hej minifot. Men hur kul är det när ma kommer hem och fått en st mindre på vänsterskon. Blir en jävla dyr sko när man ska behöva fara omkring och byta. Jävla irriterande. jag köpte en badrumsmatta, grön såklart. Just nu ser det dock inte så fab ut innan golvet blivit bytt. Hej blått golv med röda fläckar och grön matta. haha. Köpte en present till Lilla Jansson som fyller 20. Den ska dock färdigställas. säger inte mer då hon läser bloggen ;) Har jag glömt något kanske? Förmodligen. Sen åkte vi och agerade smakråd åt mammas vännina lisbeth som renoverar och byter inredning i vardagsrummet. Ni vet ju att det här med inredning är min grej ;)  Men man blir så trött på henne. Hon pratar konstant och högt. Lite roligt men tröttsammt. Sen åkte vi upp till mig käka kvällsmacka, satte upp tavlorna och ljuslyktorna och så redovisa jag finanserna. Men nu är jag helt slut kära vänner. Imorgon ska jag ha lektion på gymnasieskolan, så jag ska vandra omkring som en förlorad själ i letandet efter rätt sal i denna gigantiskt skola. Är man van vid Apelryds ca 10 salar så. Wish me good luck. Nu kallar sängen.

Ciao!

Sjukling som fan

Jag måste snart kolla upp vad fan det är för fel på mig. Ja, mer än vanligt iaf. Idag har jag trots det målat mina tavlor. Men jag måste få städat lite. Men ingen ork i kroppen. Imorgon ska jag till tansläkaren i Lund. Min tandreglerare då alltså, fattar inte riktigt har inte haft tandställning på över 1½ år. Menmen. Sen ska mamma och jag gå på stan och slutligen åker vi tillbaka till Klippan för jag behöver lite hjälp. Men innan dess måste jag städa lite. hur det nu ska gå till. Men nu måste jag verkligen få någotnting i mig. För det har jag knappt fått idag. Men slut gnäll Lina! Okej då. Sov gott!

Rickard har rätt

Idag fick jag jotex katalogen. Förknippar den starkt med kärringar. Jag har absolut ingen aning om varför jag fick den men jag tittade iaf i den och blev helt förälskad. haha. Är väl en kärring redan. Men dessa ting t.ex.1. Vill flytta in i min hall
2. 2 st vill hänga i badrummet. Måste få in mer lime.
3. Fast i svart. Vill också bo i badrummet.

Sen vet ju endel om min avsky för panelgardiner. Fixar inte det. Men för att vara panel var dettta snyggt. jag gillar ju fransar.

image401


Vill ha och behöver!

Min smyckes förvaring är inte den bästa. Så här ser det ut just nu. Med mammas gamla svarta saker hon hade i sin första lägenhet...

image393

Men skulle inte dessa två från Lisbeth Dahl vara snygga hos mig då? 149 kr styck kostar de. Lisbeth Dahl har även snygga knoppar som jag som bekant vill byta på Byrån. Dessa för 29 kr är bra kandidater.Dessa är jag också sugen på. Har tittat lite på något liknande i vår lilla underbara present och inredningsbutik här i Klippan. Pris från 49-229 kr och de kommer från Chic Antique
Annars skulle jag vilja ha ett bar snygga gummistövlar. För i fucking Klippan regnar det alltid. Har hämtat de jag äger som varit hos mamma. De är i st 34, köpa på loppis för att jag var tvungen att ha ett par när vi skulle på utbilding i danmark med scandlines. iaf. de är trånga (konstigt då...) mörkblå och så står det Madison Kids på dem. Inte direkt de jag vill trakska omkring i, så jag letar snyggingar.

Nu blir det att städa lite. Har två feta jullådor som ska ner i källaren men det regnar ju! Vem fan vill gå ut när det regnar? som Jakob så fint skrev igår när jag jämförde honom med en hund. Fråga inte. haha. Ha det finfint!

Ragge

image392

Låt mig berätta en liten historia om världens matgladaste hund. (som ni kan se på bilden i mitten...) Min pappa hette Ronnie och vår ena hund heter Ragge. Han är 42 hundår och har en syster som heter Lacy. Hon är 28 hundår. Men det är Ragge det ska handla om nu. Han har alltid varit en väldigt matglad hund (förutom en period i trotsåldern då han bara åt frolic..) Men sen hände det en rätt äcklig historia. Pappa som hade diabetes och därav tandköttsinflammation och tandlossning hade löständer. en sån där avgjutning av hans egna som såg ut att sitta fast på en tandställning, inte såna gamlingar har. Men iaf. När han skulle äta kunde han inte ha dem inne så han la dem på vardagsrumsbordet på en servett medans vi åt i köket. Men sen kunde vi inte hitta dem någon stans. Till slut såg jag Ragge stå och harkla sig och klökas på gräsmattan och så spottar han ut en av pappas "tänder" och sidan om honom ligger hela skenan. Behöver jag säga att pappa beställde en ny skena? haha.

Ingen röst och massor att göra

Idag vaknade jag utan röst. Mycket roligt. Ingen skola idag med andra ord. Men jag måste endå städa lite. Och sen ska jag reda uta alla viktiga papper och samla ihop dem i pärmen. Man måste ha koll. sen blir det att räkna lite matte med. Jag blir trött bara jag tänker på det... jaja. Ha en bra dag ni andra!

Det här kommer bli en helvetestermin.

Jag känner det på mig. Började skolan idag med uppstart av matte c. Jag fattar ingenting. Kul va. Men läraren sa att det tog ett par veckor att komma in i tänket om man inte haft matte på nått år. Jo tjena. Skönt med slappa datan ikväll. Men jag fick lite ångest när jag hämta ut mina böcker idag. Två feta böcker i matte B & C, med en smått galen lärare som jag inte får grepp om. Sen företagsekonomi b. Tre fucking böcker. jag är so dead. så nu får jag plugga lite matte. hon går hårt ut iaf. Sidorna 12-19 ska jag göra idag. suck.

Jo förresten.

Har läst på typ alla bloggar att de fick jätte ångest när de satt och titta på victorias secret showen igår. Själv tycker jag det är januaris höjdpunkt och satt och käka maraboudaim! haha. No ångest här alltså. Men förra årets show var bättre. Det går inte att toppa. Var ute så jag spelade in den och tittade säkert tio gånger för man missar alltid nått. haha.

"Tur att jag röker. Annars hade jag nog fan aldrig kommit ut och fått frisk luft!"
-
Vissa tjejer är bara för underbara.

Idag har jag inte så mycket att säga.

image389

Imorgon börjar skolan med matte c som första lektion. Jag har tittat på gamla foton på hundarna. Ragge är nog världens sötaste hund ;)

Lite kvällsmys

Om han var här skulle ja få ge all den kärlek ja har,
om han kom som ja hoppas och drömmer om,
om han bad skulle allt bli nytt som ett oskrivet blad,

Man kan inte hindra de som sker och inte låtsas mer,
ja kan inte längre leva där förnuftet vår var mitt hjärta slår,
ja älskar hans doft och när han rör vid mina läppar,
känner ja mig som eld som vind som stoft,

Om han var här skulle han då se all den svaghet ja har
om han kom va de möjligt att vända om,
om han sa allting i ditt liv ska förändras idag,
man ska aldrig ångra de man gjort men hoppet slocknar fort
varje sekund kan lyckan vända kärleken förgår
slå mitt hjärta slå.

Han kysser mig ömt och när ja vaknar nästa morgon
finns bara smaken kvar från nåt ja drömt
lyckan den ler mot alla andra men aldrig mot mig
slå mitt hjärta slå, slå mitt hjärta slå

Planer för dagen

Håller på att instalera photoshop. Lyssnar på You're all I need med White Lion. Nu ska jag städa klart. Började ju igår. Sen ska jag hämta jullådan och så ska det ner i källaren alltihopa. Nu vill jag ha förnyelse. Så när det är färdigt blir det nog att jag målar de där tavlorna som jag skulle ha gjort sen i mitten av hösten kanske. På tiden. nu när jag har de fina ljushållarna (lampetter?) jag fick av Lisbeth. Skit fina. Så de ska med upp. Lite förnyelse där iaf. Egentligen vill jag möblera om, men det är så jobbigt med alla sladdar och shit. Måste byta låt. Vill inte lyssna på denna, Hora heter den, kul va? Så done. Det blev bad ringer for love ist much better. nej men nu när jag har ångan uppe kanske jag ska ta den där städningen. Detta är nog världens bästa städlåt! haha. Vi hörs senare!


Dagens lista

Vad var det första du gjorde imorse?
Försov mig och missade hela tvättiden. och ni vet ju hur svårt det är att få tag på någon här. suck.
Vad gör du nu?
sitter i soffan och vaknar till liv. Ska städa klart och städa ut julen snart.
Vad har du gjort idag?
vaknat.
Vad gjorde du igår?
var trött som en gnu. städade lite.
Vad ska du göra imorn?
plugga lite. skolan börjar på tisdag med prov.
Vad åt du senast?
choklad igårkväll
Vad heter senaste låten på mottagna filer?
oj. kan vara nån av Robins band.
Vad längtar du efter?
att få bort julen och tillbaka mitt turkosa
Vad vill du ha just nu?
en tvättid
Vad har du på dig?
svarta strumpisar, grå lång tee från coola anna (med fläck på, very fancy, haha.) och grå långkofta. jaja, ska städa klaga inte.
Vem pussade dig senast?
Haha, jag tänker för länge. Men det var la hos Nutte i fredags antar jag.
Vad står det i det senaste sms:et?
det senaste var från Jakob men jag minns inte vad det stod (har raderat det)

Vem ringde dig senast?
Carolina
Hur mår du just nu?
helt okej, trött
Hur mycket är klockan just nu?
12.46


Städa städa städa

Varför städar jag alltid på kvällen? Jo jag gillar att vakna till en städa lägenhet. Så nu städar jag. Lär väl ta en liten timme. Imorgon ska jag tvätta kl sju. Sen ska julen städas ut! Funderar på att möblera om med. Men försök göra det själv.. Nej det får vänta. Sen måste jag måla mina tavlor och sätta upp de fina lampetterna (heter det så?) jag fick av Emelie & Lisbeth i inflyttningspresent. Så det ska jag försöka hinna med imorrn. Sen smsar Jakob nu. Han är nog ute efter något ;) Thji fick han!

To die for

image387

image388

Den här klänninger är i princip Lina personifierad. Om jag hade varit en klänning hade detta varit jag. Det är helt enkelt kärlek vid första ögonkastet och definitivt mitt nästa sömnadsprojekt!

Grattis bloggen

Idag är det ett år sen jag startade denna bloggen och två år sen jag började blogga överhuvudtaget. Tiden går fort.
image386

Snö

Förresten, vet inte om jag berättat att jag har snö! Snö på min lilla uteplats. ca. en cm snö har vi! haha. Men det är iaf vitt överallt vilket är mysigt. Kanske man får användning för alla sina vinterskor nu som inte alls är använda.. jaa. nu har jag inte tid med er! Hoppas ni får en bra dag där ute i vårt avlånga land!

Nyår, nyår. Vad ska man säga?

En lustig kväll. Kvällen började egentligen på eftermiddagen. Lite innan tre begav jag mig till bussen. På busshållplatsen träffade jag Martin, trevligt, så slapp jag åka ensam. Han hoppa av vid Robert där de skulle hålla till under kvällen. Själv väntade jag snällt på bussen vidare till Båstad. Och framme i Båstad bar det av mot Ella. Dit kom Linnéa med mat och julklappar! Jag fick ett par jättefina pilgrimörhängen som jag självklart hade på mig under kvällen. Maten vad förrätt: brie soltorkade tomater, oliver, vindruvor och kex. Varmrätten var moussaka, sallad och vitlöksbröd och efterrätten var panacotta 8eller hur det nu stavas...)  Allting var jätte gott, Linnéa hade gjorde ett bra jobb! Vi drack cider, drinkar och shots. Vi sa, det är nog bäst om vi går tidigt så vi slipper stressa till tåget. Men helt plötsligt var klockan mycket och vi stressa till Spara där vi hittade en taxi som fick ta oss sista biten, jag överlevde. Haha. Väl i Ängelholm var det stängt i princip överallt. Först satt på en bänk och övervägde våra alternativ. Morries kostade 140 spänn och vi skulle va där i en timme så vi gick in på saloon. Vilket trots allt var helt ok. Vinet smaka kattpiss och musiken var kass. Davids tvillingbror jobba i baren, de är galet lika. Vi fick tomtebloss och gick till stortorget vid tolvslaget för att titta på fyrverkerierna. Drack champagne. Gick till Bahnhof, vilket tog lång tid och vi träffade en Haaans på vägen. I kön träffade vi två män med stjärnor i håret och i ansiktet. De såg lustiga ut. Väl inne träffade vi Kotten, Martin, Lenny och Cohen! Gud vad jag har saknat den killen! Vad kan det ha vatt, fyra-fem månader sen sist? Hur som helst. Han är bäst. Nästan iaf. (jag sa nästan, bli inte avundsjuk Nutte) Kvällen slutade med att vi inte kunde få tag på nån taxi och fick gå till havsbaden. Det är långt. Jag hade så fruktansvärt ont i fötterna. Det tog nog en timme och då varvade jag mellan två olika högklackade och att traska i strumplästen. Väl hemma hos Linnéa tog det minst en halvtimme innan man fick upp värmen igen. Idag gick det minsann att få tag på en taxi och jag är hemma igen. Har haft mina fötter i fotbad i nån timme så de kan återgå till sin normala storlek ist för 2 storlekar större ;) Nu slappar jag bara. Ingen får besöka mig innan fredag. Jag lever knappt just nu och har stor smittorisk. Så nu kommer jag inte städa förrän festen. Mitt huvud är som en medicinboll. Tittar på Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg.


Kvällens snyggast klädsel: Christoffer i baren på Saloon. Cowboyhatt och chaps

Kvällens sång: "I want to mobb"

Kvällens roligaste: "Hej Liinaaaa"

Kvällens roligaste2: "Stackars räv" - "Mink"

Kvällens kåtaste: Robert


RSS 2.0