Berörd

Förstår ni hur begåvade vänner jag har? Sandra har ju kommit in på BA och Christa på PAS. För er oinsatta så är det typ de två ledande skolorna inom musikalbranchen... Båda töserna gick ju på bjärnum nu i år och jag tittade på ett klipp på facebook precis. Sandra sjunger vinnaren tar allt. Jag satt här och var helt mållös. Allt hår på kroppen stod rakt upp. Upptäckte nog några hårstrån jag inte visste att jag hade med ;) Hur som helst så hoppas jag verkligen det går att länka till klippet på FB, för ni borde verkligen se det! Här finns klippet..

Sandra och Christa


update

Japps, jag ver ju i lund, vilket var trevligt. Nog om det. Åkte ner till malmö en sväng, försökte få tag på den underbara klänningen från HM trend i betsey johnson stuk, men lönlöst. Fanns en stackare kvar. som inte alls ville passa mig. Tråkigt, för finns det något mer linigt?



Bild: Frida Fahrman

Hur som helst så var det en trevlig stund i malmö, varmt som tusan så jag tog tåget upp till hbg, gick en snabbis på stan där och köpte en tröstklänning från gina. Aprikos, spets, volanger, tubmodell - sound just like me, right? Blir till att inviga den till helgen. Sen köpte jag ett par sandaler på rean för en hundring, skit bra. Sen mötte jag upp Joanna, Emely och Emelie på stranden. Varmt som tusan och fullt med folk. Vi gick upp till stan en sväng till sen, Emely blev sugen på min klänning och joanna ville se på skorean. Sen var det dags för Emely att åka hem och fixa till sig för en grillkväll hos svärmor, medans vi andra gick ner till inom och käka. Riktigt gott må jag säga. Sen splittrades vi och alla åkte på olika håll. Själv var jag så trött jag jag åkte hem och tittade på bästa tv-kvällen i veckan, somna tidigt. Idag har jag vart på systemet med Hannapanna och så köpte vi present till Annabananna... Mycket smeknamn nu känner jag. Vi skyller på värmen...

Tidsfördriv på tåget

MMS

Tidsfördriv på tåget


Utfärder

Ska strax iväg till väla en sväng, har lite småsaker jag måste fixa till. Mitt i vår lilla stund av sommarvärme? säger ni, men ja nöden har ingen lag. Sen ikväll ska jag ner till Lund och träffa en grabb. Hoppas ni ligger på stranden och gottar er! Det hade jag med velat göra!


invaderade

Vi blev attakerade (okej, lite överdrift där...) av ett läskigt kryp. Jag upptäckte den nu när vi skulle sova och skrek till varpå Joanna också börja skrika och gömde sig bakom soffan (hon sover ju där) den surrade omkring vid taklampan och man riktigt hörde när den slog emot glödlampan. Jag sprang och hämta flugsmällan och började jaga den, skit rädd. Sen helt plötsligt blev det tyst och den var borta. Då skriker Joanna till "DEN SITTER DÄR!!" Jag trodde hon menade på lampan och böjde mig fram, då ser jag det jävla odjuret, den sitter på flugsmällan. Dum som jag är skriker jag och börjar skaka på den så den flyger iväg igen. Men tillslut, efter att ha sprungit omkring i lägenheten i underkläder i en evighet, lyckas jag få den att sätta sig på flugsmällan igen. Lugnt och sansat petar jag över den på en cosmotidning och slår femtielva gånger. Så den är riktigt död. Måste varit en jävligt rolig syn det där...

 Jag tror det var en flygade skalbagge av något slag medans joanna gissar på bålgeting. I guess we'll never know...

Utmanad

1) Vad åt du till frukost?
Två bullar med skinka och rökt korv. Ja inte tillsammans då.. Och isvatten.
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.

3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Kaspar
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Mörkgrå
5) När var du arg senast?
Oj, minns inte. Förra veckan kanske?
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Oj, roadtripen, balen, studenten, alla fester, filmkvällarna med klassen. hamnkrogen.. haha. ni märker att jag hade en bra skotid. Men gemenskapen i vår klass var skit bra!
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Rektorn, haha. nej men klydd med vikarier efter att pernilla och carolina slutat.
8) Yoga eller löpning?
haha. måste jag välja så får det väl bli löpning.
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Spaghetti Bolognese.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Elle, cosmo, veckorevyn, glamour, sofis mode, haha. de flesta då...
11) Favoritkaraktär i deckare?
Jag läser inte deckare...
12) Teveprogram du aldrig missar?
Försöker inte missa DH, Grey´s, Gossip Girl, och project runway.
13) Vem är du avundsjuk på?
Oj, vet inte du. Alla som ligger på stranden kanske.
14) Din bästa revansch?
Att jag klarat alla hinder på vägen och står där jag är idag.
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Har inte haft så många...
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Sniglar, blodkorv, brunaböner, ärtsoppa
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Nej men gud. SJP kanske.
18) Kaffe eller te?
Kaffe och te. beror på tillfället.
19) Skostorlek?
37-38
20) Hur ofta är du på IKEA?
Några gånger per år. Vill ofta. bara strosa runt där är ju underbart.
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
Jag skulle köpa mammas hus så hon slapp hyra. Sen skulle jag köpa mig själv ett vid havet. I ängelholm förmodligen. Underbart fin stad för er som inte vet... Sen skulle jag ta körkort och köpa mig en peugeot. och sen skulle nog pengarna va rätt slut... haha

Soligt

Nu bär det av till stranden. Mina kära bror rickard och jag åker till Ängelholm och steker. Hög solskyddsfaktor är ett måste, om inte jag vill se ut som en kräfta imorgon... Ha det fint i vårt vackra sommarväder!

En dag ska den bli min



Jag har drömt om dig länge. Ända sen du bara fanns i petite. Visserligen har du varit borta ur mina tankar då och då, men när jag ser dig så smälter jag.

Forever(21) in my heart




Jag är kär.

Ny design

Vad gillar ni min nya mer stilrena design?

Äholm

Idag har jag vart i Ängelholm. Så jävla varmt att jag höll på att dö. Men var ju tvungen. Skulle gå på banken och fixa så att lönen kommer till rätt konto. Och Joanna skulle klippa sig hos söta Anna så vi åkte in till stan. Behöver jag nämna att hon blev skit snygg i håret? Den där Anna kan sin sak hon! Efteråt luncha vi på torstens, mycket gott må jag säga. Vi traska lite i affärer, jag köpte ett nytt silvershampo och Anna köpte en söt topp. Joanna åkte till prego för att jobba och en liten timme senare stack Anna tillbaka till salongen och jag hem. Värmen höll på att ta död på mig och jag hade gett allt för att få va på stranden och inte på en äckligt svettig buss. Men måsten är måsten, right?


Detta är Teo, visst är han söt

MMS

Detta är Teo, visst är han söt? Jag och Joanna är hos Madde. Teo är Maddes hund. Madde har också en katt som heter Dick. Det tycker jag är kul. Haha.


Tisdag

Vi har vackert tisdagsväder idag. Iaf i Klippan. Det är lite strandväder över det hela.. Mysigt mysigt. Vad är sommar för er? För mig är sommar lika med småland, gröna skogar och stillhet. Eller kusten här uppe i norra skåne.




Whyred

Aa, ni som hängt med här ett tag vet att whyred är en av mina svenska modefavoriter. Om jag bara får välja ett plagg från stlhm fashionweek så hade det varit denna klänningen. It's perfection.


Sofi Fahrman är dösnygg i sin.


mår inte särskillt bra

är helt hängig. måste städa ett rum till idag. så det är väl bara att ta tag i skiten. Bjuder på en finfin bild.


ego


Gårdagens photoshot

 

Ett kollage från gårdagens photoshot


Oprah

Här sitter jag och bölar för att en överviktig kvinna ska bli av med all skit hon har hemma och på så vis bli av med alla överskottskilon hon med har. Varför? Det var starkt. Jag har inte bett om detta, om sladdar och dialys och att dö vid 38 års ålder. Grejerna gör mig lycklig tillfälligt, det är allt jag har. Det berörde mig iaf.. Men sen är jag lite blödig med. haha

hehe. aa, det var mycket jag fick gjort...

Okej, jag hörde att nån vettig människa sa att de aldrig städade mer än ett rum om dagen. Så idag körde jag samma stil. Jag valde badrummet, tyckte det var stort behov där. Sen blev jag så inspirerad av att titta på alla fina fotobloggar att jag var tvungen att ge mig ut en sväng, trots att det regna lite smått. Men solen kom fram en stund iaf. Nu sitter jag och tittar igenom fotona för att se hur de blev. Många blev riktigt bra. hihi. roligt. lovar att visa er något ikväll.

Städa städa

Det ser förjävligt ut här. Så nu tar jag mig i kragen och städar undan. Jag trivs inte i kaoset!

Det är sällan

jag är med i bloggtävlingar, men vissa priser här var ju välbehövliga för lilla mig. Så tja, en gång är ingen gång? haha.



Detta kan ni vinna
Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucci inspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess Örhängen från Butiken Tid & lust.

Och det är söta Cecilia som fixat detta.


Nu åker jag

Ut till mamma i skogen ett tag, får se om det blir ängelholm ikväll. Vi hörs imorgon ivilket fall som. Ha det fint och ta hand om varann om ni ska ut ikväll!

Lina blondinen

Har väl inte direkt visat nån bild där det syns tydligt hur blond jag faktisk är nuförtiden... So, here we go!


Foto: Sofia

Förlåt Marie, haha. Men aa, så här blond är jag...


Lite bilder från mammas nya place






Vanlig syssla at casa de Lina


Foto: Joanna - Jag och Hanna

Kattungar är så oskyldiga


Foto: Jag, Rickards kattungar
 
De mest bara är. Hoppar omkring, busar och leker med varann. Tänk när livet va så lätt..

Kan du se fjärlien?


Utmaning!

Vilken musik väljer du när du känner...

..dig upprorisk:
Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun.
..att du inte orkar längre: Secondhand Serenade - It's not over
...för att dansa: Dolly Parton - Why'd you come in here lookin' like that. Vi snackar dansa som i bugga på släktträffen. Fråga mig inte varför, men när ja hörde den blev jag helt dansig!
..att du fått ditt hjärta krossat Reba McEntire & Kelly Clarksson - Because of you
..att du vill bli på bättre humör: Duffy - Mercy
..för att festa: Bryan Adams - Summer of 69. De gamla godingarna får alltid igång en.
..för något lugnande: Jojo - Too little too late
..för att sjunga: Jewel - Foolish games
..att du vill dra täcket över huvudet och bara ligga där: Avril Lavigne - When you're gone
..dig kär: Colbie Caillat - Bubbly
..dig riktigt förbannad: Pink - U +Ur hand
..för att gråta: Idina Menzel - I'm not that girl. Från musikalen Wicked
..dig osäker: Celine Dion - Alone

Jag blev utmanad. Feel free to do it yourself.


två dagar i skogen

Måndag-Tisdag har spenderats ute i skogen hos min kära bror Rickard. Mycket trevligt. Måndagen var roligast, framförallt för att man inte var så trött då. Fick träffat både gamla och nya bekanta. T.o.m. en trevlig liten kille. Så det var lyckat Nutte. Joanna kom dit på tisdagkvällen. Vi träffade en kopia av Ed Westwick, ni vet han som spelar Chuck i Gossip Girl. Vem är Ed och vem är Staffan, Rickards kompis?


En bild säger mer än tusen ord


Nyktra och söta. Så länge sen vi sågs sist. Ett år? Sjukt... Annie, jag, Sofia


Samlade igen. Med födelsedagsgrisen i mitten. Annie, Jag, fia, Marie, Sandra, Christa & Dannie


Vi var drygt 90 gäster. Ballongerna var bordsplaceringen. Smart va? Jag och Christa.


Toasmastern med födelsedagsbarnen, Inger och Marie.


Inte lika nyktra längre. Christa och jag har kastat skorna och skakar loss.


Ännu senare... Christa, jag och Sandra.

Tack för en härlig kväll tjejer!

Ella - your taste is lovely!

Haha, var bara tvungen att berätta detta Ella! Precis på systemet så frågade expediten mig var jag köpt min underbara väska? Då svarade jag att jag fått den av en vän som bor i London. Ja det var ju typiskt tyckte hon! Hahaha. Ella, den var klockren....

still

Fortfarande är jag helt galet trött. Rickard förväntar sig att jag infinner mig hos honom för att parta idag och imorgon men helt ärligt så är jag helt slut som artist. Ska vila nån timme nu och hoppas jag fixar det. I vilket fall som så åker jag väl ut där och är trevlig och dricker nån cider, för att jag borde. Haha. Well, hoppas ni har det finfint ute i vårt avlånga land och att vädret är bättre än här!

Slänger in en bild från i lördags. Födelsedagsgrisen Marie i vitt, Jag i min topshopklänning och Sofia längst till höger. I bakgrunden står Sandra och Christa och skvallrar ;)

Några designer jag gjort


Den första designen jag gjorde till någon annan. Klicka på bilden för att komma till min vän Pastas blogg.


Joanna är en söt tjej. fjärilar är favoriter och aprikos lika så. Fint va? Klicka på bilden för att komma till min vän Joannas blogg.


Jag har gjort en design till  Sara innan. Nu frågade hon mig om hon inte kunde få en ny, sommrig sak. Klicka på bilden för att komma till min vän Saras blogg.


Tilda är en rosa party tjej. Söt som få, med snygg stil. Klicka på bilden för att komma till min vän Tildas blogg.

Tre dagar

Båstad, sovit för lite, ont i fötterna av högklackade skor, vin, drinkar, vip behandlad, dansa på bordet, fastna med klacken. pepes, clara cluck, norrmän, svettkille, "I wanna piss on your neck", rökelse, samma klänning, comviq schtek. taxi, snaps, tåg, top notch! nio, massa skratt, hamnkrogen, ystad, marie+inger 70 år. musikalare + andra gamla. trött, sliten.


Och så sticker jag igen...

Har vart hemma i några timmar nu, men ska iväg till Ystad och Maries 20 års fest! Har inte tid med detta egentligen.. Ska iväg om en halvtimme, kommer hem imorgon nån gång. Då lovar jag uppdatering från Båstad och Ystad. Ta hand om er!

Live från Båstad! Sitter hos E

MMS

Live från Båstad! Sitter hos Ella, på väg ut... Gårdagen var riktigt topnotch! Haha. Ursäkta det intärna... Vi hörs imorgon! Ni vet att ni älskar mig!


Båstad

"Det här med Båstad-boende är alltid knivigt så det står härliga till. De smarta (alternativt "stekarna" som sparar till en 3-litare Pommery hela året) bokar redan Februari. The careless åker ner och sover i bilen. Kanske inte luktar hallon hela vistelsen, men vem bryr sig i champagneruset på Peppes. Vissa (tjejer) åker ner med sin packning bestående av micro kjolar och sina värsta monster push-ups"

Ella min vän, så rätt så. Men idag bär det av till Båstad. Nu väntar fyra timmars fixa-i-ordning sig stress. Vilka kläder, hår, skor, etc... Ella är ju typ längst i världen OCH ska ha högklackat... Så det är bara att ta på de högsta heelsen om jag inte vill se ut som en pygmée... haha. Frågan är väl mest vilken av alla 325 klänningar man ska ha på sig... Men vet ni vad, det löser sig! Sålänge man har goda vänner, leg och pengar så går kvällen galant. Eller vad säger ni? Vi ses i Båstad!

Det är okej...

... Att köpa 200 par skor och samtidigt snålhandla storförpackningar med konserer och torrvaror.
... Att inte skicka vidare kedjemail som hotar med att du blir olycklig eller ensam om du inte gör det.
... om du inte förstår tjusningen med techno.
... om du tycker det är härligt att ha sex på stranden, förutsatt att det sker på en säng, i ett rum, i ett hus som står på stranden.

True!


Det ligger i släkten...

Släkten är värst säger man... Jag gillar min! Kusin Rosa är dessutom sjukt duktig. En riktig teaterapa precis som jag. Som sagt det ligger i släkten...



 


No more utväxt

Var ju i Äholm igår och blev av med min utväxt. Jobbigt att va blond vet ni! Haha. Det var söta Anna som fick äran. Och gud vad fint det blev! Färgen är mycket kallare nu, och jag är super nöjd. Kan varmt rekommendera henne. Så ring till salong saxarna och boka tid hos Anna nu! Deras nr är 0431-15574. Nej, detta är ingen smygreklam. Det är öppen reklam för Anna som precis startat eget och behöver alla kunder hon kan få! Skit duktig tjej, så ring henne nu! Och nej, jag får inget för att skriva detta. Hon är genuint duktig. OCH min vän! =) Söt är hon med... Eller vad säger ni?


Ute i skogen... igen

Jag vet, jag är tråkig. Men jag har ju semester. Är och besöker mamma ute i skogen, har med mitt mobila bredband, mammas internet funkar inte än... haha. Det är verkligen skogen. Men så mysigt här är. Idag kommer jag dock hem itid. Tar bussen vid åtta så jag är hemma innan veckans bästa tv-kväll kommer igång! Ses vi i Båstad imorgon?

Min mamma är min favorit.

Detta fick mamma i julklapp av mig, bland annat... Har hedersplats på tvbordet!


Idag är jag ute hos mamma i sk

MMS

Idag är jag ute hos mamma i skogen hela dan. Så det blir inget bloggande förren ikväll! Men visst bor hon mysigt!


Min nya älskling




Fick försenad födelsedagspresent av Ella. Från London, skit fin tycker jag! Verkligen jag. Så super glad jag blev. Tack snuttan.

En jävligt sen dagens



haha, det märks att jag är i stort behov av att tvätta...

Kjol från Gina, typ hundra år gammal. Seriöst. Tror jag köpte den till skolavslutningen i nian.. haha. Linne, också från Gina. Och spetstopp, second hand. Till det hade jag mina mouseballerina från marc jacobs =)

any minute now...

Tjejerna kommer när som. har städat som en gnu. Lite fint är här trots allt... Men Vi hörs la ikväll när de gått!


Linnea och Ella i julas.

What?! Är klockan så mycket?

Vad hände med gå upp tidigt? haha, jag lyckades inte med det.. så jävla trött... Men nu måste jag verkligen städa. och ringa mammsen.. Men vi hörs väl senare antar jag... Blir kanske en dagens idag, har vatt så seg med det på sistonde..

God natt

Nej, nu ska jag ta och sova. Är sjukt sliten idag. Men imorrn kommer Linnea och Ella så jag ska upp i tid och städa undan lite. Jag är ju morgonpigg så jag går hellre upp tidigt och gör det då än nu ikväll. Vet att Joanna är tvärt om. Men hon är ändå i hbg, jobbar hela helgen. Aja, sova var det...

Trötter



Okej, jag vann inte. Men det trodde vi inte heller. Kom inte sist iaf! Haha. Måste tacka den som nominerade mig igen, var riktigt gulligt gjort. Fatta så roligt, har fått läsare från Tyskland, Spanien, Thailand och USA pga det. Skit kul. Hoppas lite nykommlingar stannar nu bara! Men jag är så sjukt trött, ni fattar inte. Ska sova en stund nu, sen städa satan. Imorgon kommer Linnéa och Ella på besök =)

Sitter på bussen, bakis, på vä

MMS

Sitter på bussen, bakis, på väg hem. Ut ikväll? Vi hörs när jag kommit hem.


Dagens låt


God morgon bloggen! Står här o

MMS

God morgon bloggen! Står här och väntar på bussen till Ängelholm. Jobbar i ett dygn nu, men ska försöka blogga lite. Nej nu kommer bussen. Ha det fint mina nuttefior!


Nominerad

Hur förvånad blir jag inte när jag ser att lilla jag blivit nominerad i fashion blogger awards 2008 hos Alicia. Jag menar lilla jag, undra vem som nominerat mig. Tack så mycket iaf! Jag är nominerad i kategori 9 best webbdesign. Men där har vi även super duktiga Elin med, så jag kan ju glömma att ta hem det, men va fan, hur roligt är det inte att va nominerad? 

"Best webbdesign - här ska ni nominera de modebloggerskor som har ett underbart sinne för att bygga upp och designa på webben eller sin egen personliga blogg. i den här kategorin handlar det om sinne för hur färger går ihop eller allmän layout! det behöver inte vara någon som tar betalt för att göra design eller ha någon slags utbildning. bara ett allmänt sett att uttrycka kreativitet :) (RÖSTNING 4/7)"

Men ni kan ju va goa och rösta på mig den fjärde ändå va!


Joanna fyller år!


RSS 2.0