Helgen

Hjälpte ju mamma att flytta i helgen. Så fint hon kommer att få! Så fridfullt och lugnt där är ute i skogen. Lätt att jag ska ta en veckas semester i hennes gäststuga varje år. Det är som ett litet mini-småland! Inte för att jag vill bo i skogen själv, me like the ocean.. Men fridfullt är det. I lördags var jag ju på Linnéa, Stina och Maries 20 års fest. Var riktigt trevligt. God mat, trevligt sällskap, bara bra. Min bordsherre var trevlig och det var kul att träffa många gamla ansikten man inte sett på länge. Lovar att visa lite bilder därifrån när jag hittar några... Om de inte är för illa ;)

Nej, nu ska modetönten städa! haha


Torsdag

Igår jobbade jag, därav inget bloggande. När jag gick av imorse blev det en frukost på espresso house, sen blev det att shoppa lite till lördag, sista presenten och så. Linnéa, Stina och Marie har ju 20 års fest nere i Lund. Mamma flyttar ju samma dag men hon har lovat att jag till 98% säkerhet får gå ifrån, om jag varit effektiv. Vilket jag ska såklart! Dessutom säger Linnéa nu att jag ska sitta bredvid en jättegullig kille under middagen så jag måste ju dit! Aja, fika med Jakob med idag. Han fyllde 20 i måndags så det var väl lite av en födelsedagsfika, jag bjöd såklart! Men nu ska lilla småsjuka Lina slänga sig på soffan och titta på design Simon och Thomas! Nej, jag tittar inte på fotbollen ikväll! haha

Väla

Nu sticker jag och Joanna till väla. Måste köpa lite födelsedagspresenter och annat smått och gott. + att jag bara måste komma iväg från lägenheten. Är jävligt förkyld, lockarna i håret sitter kvar från igår och jag känner mig inte särskillt fab. Vill nog mest dra täcket över huvudet men nej fan! Här ska det shoppas. haha. Vad gör ni idag?

Get Carried away

Är helt uttömd på känslor har gråtit som en gris. Lovar att skriva mer senare. Men låt mig säga såhär. It's fabulous!



ölkjhg

Utgång

Det blev utgång i lördags med. En riktigt rolig kväll, jag kände mig helt fabulous! Både jag och Joanna fick komplimanger för våra klänningar när vi bytte tåg i hbg, nice. Vi hamna på tres när vi väl var framme i Äholm, lite smått sega båda två. Men inte länge snart trilla Anna, Elin och co in. De hade sett sex and the city filmen och var helt i extas typ. Haha, avundsjuk som få var jag. Men vi hade riktigt kul ihop, dansade satan sista stunden. Vid två skulle Joanna och jag ta en taxi hem, men så blev inte fallet. Några killar vi snackar med tidigare under kvällen kom fram och frågade om vi skulle med på efterfest, vi tänkte, hey, vi kan alltid ta taxin senare, så varför inte? Så vi hamna i Vejbystrand, hur gick det till liksom? Skit trevligt hade vi dock, har nog inte skrattat så mycket på riktigt riktigt länge. Vi sov där med, men när vi vakna får vi reda på att mamman i huset fyller och att det är fullt med gäster på nedanvåningen. Bara what?! Vi ville helst hoppa ut genom fönstret och springa till Klippan så fort vi bara kunde... Men nej då, det vara bara att gå ner och hälsa på släkten och käka frukost. Så jävla pinsamt att jag mest bara ville dö... hahaha. Vi fick skjuts in till stan av nån släkting där och traska omkring i nån timme, in på Åhlens (det enda som var öppet.. haha) och fika på espresso house.

  •  "Fy vad katten har långa ben, ser ut som en tax!"
  • "Är du inspirerad av hästens?"
  • "Jag har alltid rena lakan."  - "Då tvättar du ofta!"

  • Riktigt roligt hade vi iaf!

    Lite bilder...
    fifiäölkjhgfdäölkjhgfäfjafdaösöafaf


    Midsommar i korthet

    Midsommar var nice. Middag hos Edvin, vi lyckades med all mat, mäkta imponerad är jag. Inte ens Joanna misslyckades med såsen, haha. God dricka, god mat och gott sällskap är en bra kombination. Vid nio tiden förflytta vi oss till en fest här i Klippan som var helt ok. Vi var faktiskt tre gamla apelrydare där! Både jag, Andrej och Martin. det ni! Sen var det ju vi som var på middagen, lite gamla komvuxare, några trevliga tjejer från ängelholm och annat random folk. Kvällen slutade dock inte där. Åkte med en av ängelholmstjejerna in till stan och gick ut och dansa, riktigt kul! Träffade Linnéa med, nice. Sov i stan och käka med Linda, Elin och Andrej innan jag åkte med Andrej hem till Klippan igen. Riktigt trevlig kväll med andra ord.


    Midsommar i Bilder

    adadssaqz5asdfasdfghjklöä43nvsldköadgaddjh1ölkjhgfsdfjhnbvcfghlcfswfbsfbvcxswertymnbvcxaqwert

    gårdagen

    Ville bara säga att jag hade sjukr kul igår, kvällen sluta i Ängelholm och jag har bara varit hemma i nån timme. Nu måste jag verkligen göra mig iording för ännu en kväll ute i Äholm. Men skriver mer imorrn! Ha det nice där ute!


    Midsommar

    midsommar

    Jag önskar er alla en riktigt bra midsommar! Jag och Joanna ska på middag hos Edvin först, och sen vidare på nån fest. Vi får nog en riktigt roligt, önskar er det samma!

    Torsdag

    Nu har jag och Joanna precis ätit korv och makaroner, very fancy. haha. Hon har jobbat idag och är värsta duktig! Ted var här med. Så mysigt. Vi tittade lite smått på fotbollen, men framförallt så var det bara väldigt trevligt. =)


    Ledtråd

    "I like my money right where I can se them. Hanging in my closet"

    David är hemma!

    Min vän David har kommit hem från Ayia Napa! Sjukt kul. Så nu får man se till att träffa honom en dag! Har nyss vart på systemet och fixat morgondagen. Nu ska jag städa lite. Hoppas ni har det bra allihopa!

    Väla och fotboll

    Igår var jag och Joanna på Väla. Nice, Och Joanna shoppade mer än mig! haha. Ja, det hör ju inte till vanligheterna! Vi köpte även present till Hanna som hon fick när hon kom till fotbollen. Värsta nöjd är jag. Presenten var en ledtråd till något vi ska hitta på på måndag. Hon fick tidningen cosmopolitan, en scrunchy och ett äpple! Kan ni gissa vad vi ska hitta på? Svar kommer ikväll!

    Fotbollen då... Ja vad ska man säga. Sverige spela inte vackert i första halvlek... Bättre blev det väl i andra men nej, det räckte inte! Vi drack lite öl, ja det hör till när man ser fotboll. Okej, jag drack kanske tre klunkar av min... Så gott tycker jag det är! haha. Sen sjöng vi lite singstar med. Trevlig kväll. Nu ska jag iväg på personalmöte, känns lönt att åka in till Ängelholm för tre timmar då...

    Utbildning

    Har varit på utbildning med jobbet igår och idag som ni vet. Rätt överskattat måste jag säga. Det enda bra med det var att jag träffade några härliga tjejer, speciellt Anna (blir du glad när du läser detta? haha). Så jävla härlig tjej, dessa dagarna hade vart så mycket tråkigare om jag inte hade haft dig i min grupp. Vi överlevde för fan Inger! Idag var dock roligare än gårdagen. Vi luncha på Andersons, ni vet sushistället. Jag är ju inte ett big fan av sushi men gav med mig, men inte fan åt vi sushi. Nej alla fyra tog dagens lunch som var nån viltfärs med feta för 85 spänn. Inse vår förvåning när de serverar förrätt... Vilken var små tunnbrödsrullar med renkött och nån form av vinegrettsås skulle jag tro, riktigt gott. Varmrätten var om möjligt ännu godare. Och sen när de dukar av varmrätten så säger de ja, då blir det kaffe och efterrätt nu då? Vi börjar bli lite oroliga, 85 kr för trerätters kan väl knappast stämma? Stod det 185? Lite saftigt för en lunch... Men nej då. 85 kr var rätt. Och så jävla gott! Nu har jag lovat tjejerna att äta sushi (ja, på riktigt denna gången.. haha) där en kväll. Får ju ge det en chans till. Har hört att de har utmärkt sushi där så ja, varför inte?

    Söndag

    Joanna har jobbar hela helgen så i söndags var jag helt uttråkad. Då hade jag tur när Ted föreslog att han kunde titta förbi! Vi hade riktigt trevligt, titta på film, lagde god mat och pratade en massa. Mysigt. Jag höll på att somna flera gånger, så natten hade satt sina spår... Komiskt, Ted hade ju jobbat ett helt dygn, men nej då, det är jag som är trött och håller på att somna... På kvällen åkte vi och hämtade stackars Joanna på stationen när hon kom till Klippan, helt slut. Förstår henne verkligen. Kom sent i säng igen, illa. Idag har jag vart på kurs med jobbet. Är skit trött, somna i solariet nyss.. haha. Ikväll borde jag verkligen gå och lägga mig tidigt, men min känsla säger mig att så blir inte fallet... haha


    Mormor

    I lördags var mormor och mamma på besök. Mormor bor ju i Storebro (mellan Vimmerby och Hultsfred) i småland så man träffar henne väldigt sällan. Det var iaf riktigt trevligt. Vi åt ute och åkte sen ner till kusin Robban i Svalöv. Har inte träffat honom på fyra år kom vi fram till. Helt sjukt. Han har två barn som jag aldrig hade träffat. Kajsa, tre år är helt underbar. Värsta lillgammal, precis som jag var. Visste ni förresten att det både finns uttrar och muttrar? hahaha. Muttrar är hamstrar, ja enligt lilla Kajsa då! En sen kväll blev det men jag överlevde!

    Onsdag-Torsdag

    I onsdags (ja, jag ligger efter med bloggandet...) slutade vi skolan. Vilket var skönt och skulle firas. Men det blev inte riktigt som vi trott, men vi hamna hur som helst vi Ängelholm hos Jakob. Först titta vi på What happens in Vegas, bra film. Vi har snackat om att se den innan så det var nice! Efter filmen blev det lite party med Ted och Max med. Vin och TP. Tjejer mot killar, jag och Joanna förlora. haha. En trevlig kväll. Vi sov där, Joanna somna på soffan. Tack för det, där sparade hon oss en taxiresa. Haha. I torsdags vaknade jag sent och vi skulle ner till Eslöv och Linnéa som kommit hem från Sydafrika, så Ted var gullig och körde oss hem till Klippan. Hemma gjorde vi oss i ordning och gav oss ut på vägarna igen. Kom iaf fram till slut. Så roligt att se henne igen. Känns helt ofattbart att hon är hemma, men skoj såklart! Fick två finfina gubbar i trä och pärlor som hon köpt med sig hem, gulligt eller vad! Av mig fick hon ett sånt där rosa dalahästhalsband som bl.a. finns att köpa på modemecka. Hon blev glad som fan, måste säga att det var rätt klockrent ;)

    Student 2008

    Emelie tog studenten i tisdags nere i Lund. Riktigt trevligt. Det är verkligen det enda som är surt med att ha gått på en miniskola. Sånt ös det är i Lund på studenten... Här är mamma och emelie på mottagningen

    vsva

    fsfsfsfsfasaw
    fafsffczsfsfsfss
    fsfsssdadazzz
    sssfsfscccccssss
    aaaaaaa<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Jag, Emma, Sofie, Anna, Fredrik, Lisbet, Emelie, Benny och Kamelhästen

    Tack för en trevlig kväll!

    Sjuk kväll

    Ja, det blev ju som sagt utgång igår. Helt sjukt vad vi irra runt i hbg innan vi slutligen kom fram till tjejen vi skulle förfesta hos. Hon hade en jätte fin lägenhet, verkligen. Sen satt vi där och drack lite cider och hade trevliga samtal innan vi tog en taxi ner till stan vid två. Tivoli var destinationen. En tjej bara kom fram och tog mig på bröstet, va fan! Joanna drog henne i håret, haha skit bra. Jag buggade med en söt kille till nån gammal goding, pratade tyska (sen när kan jag tyska?!) med en kille som sa att sverige snart skulle bli tyskt så det var bara att lära sig... Insåg att killar inte ger upp, haha. Upptäckte att det var ljust ute när tivoli stängde, åt kebab och tog en taxi hem och stupa i säng vid sex. Riktigt galet men riktigt kul! Nu äter vi jordgubbar och dricker cola i solen. Men sen, städa!!

    Uppdatering

    Ja, jag har varit lite kass på att blogga på sista tiden. Men det har varit mycket. Men nu slutar skolan på onsdag sen får ni se på bloggande! Igår var jag och Joanna på bio och såg "Brudens bäste man" Med McDreamy, haha. En riktig chicflick som absolut inte gav någon wow effekt men klart värd att se. Sen var det ju några timmar till bussen skulle gå hem så vi satte oss på Torstens där vi inte hann sitta särskillt länge förrens Jakob kom vinglandes, i minimala röda badshorts och linne. Haha, vilken syn det var... Ringde Linnéa som titta förb en sväng, trevligt, man träffar henne så sällan. Cohen kom också förbi, i sällskap med bland annat Stefan. Och sen flöt det på, en massa fulla killar som Jakob känner kom och gick. Bland annat en mycket blond Gustav som hela tiden tjata om att "klipporna skulle med till bahnhof". Så blev inte fallet. George kom förbi en stund och sen åkte vi med honom hem till Klippan när Torstens stängde. Men innan dess körde vi hem Jakob och käka på statoil. Ikväll blir det utgång i Hbg så det är bara att hoppa in i duschen nu och på med en klänning och ett par heels sen är man ready to go!

    Dagens outfit

    Detta är visserligen inte vad jag har på mig idag, men jag hade det här om dan..

    dsdfksö

    Blus - HM
    Kjol - Zara
    Sjal - Kappahl
    Strumpbyxor - Lindex
    Skor - Trampolin
    Väska - Miu Miu
    Solglasögon - Åhléns

    Örhängen från Chanel och arband från Ms Bijoux och mitt bismarck.

    RSS 2.0