Joanna times two
Notes

 

Är den inte bara alldeles underbar? Me like this topshop dress. Me want this topshop dress.

HelveteshusetSalongen 12 - Tegelhuset - Sundspromenaden 5-9
It just makes me crazy. Jag har verkligen fått typ det svåraste huset denna gången. Överdriver inte nu. Läraren suckade när jag skulle fråga om det. Hon gjorde verkligen det. Vet knappt själv. Gissar nästan. Hur ska jag då kunna veta. Uppgiften är iaf att rita en plan över hela markplanet av huset här ovan och märka ut bärande väggar osv.. Jävla moderna Bo01-hus. Inget är ju bärande.. På ritningen är där två små toastliknande grejer med, mycket lustigt tyckte vi alla. Undra vad det är? Läraren gillade iaf våra idéer om vad alla lustiga saker kunde vara, hon hade no clue.. Så idag sitter jag vid ritbordet hela dagen. Ritbord och ritbord, mamma har "byggt" ett av en gigantisk skärbräda och tre feta trädgårdsböcker. Works for me så länge t-linjalen kan glida längs sidan och det lutar så jag slipper vika mig dubbel. Hur som helst så vill jag slippa ångest och panik över denna vekans arkitektritande så jag kan behålla lugnet som tjejen ovan.. Ser ju lite ut som mig iaf!

Whats happening?

Igår hade jag och J en normal konversation. Om vardagliga ting. Nästan läskigt likt ett vänskapligt samtal. Var är världen på väg?

8


7


6


5


4


3


2


1


Nu blir det bildregn

Är hos mamma idag. Vädret har varit underbart och jag har massa fina bilder. tänkte visa er några utvalda här idag. Så håll till godo.

Sånt här fint mönster har jag

MMS

Sånt här fint mönster har jag på min klänning idag. Den är jätte fin. Är påväg till mamma för att skriva texterna till mina skisser, är ju datalös. Har vart ute och fotat lite med, så ni får se något av det med idag. Men, hur har helgen varit?


På fotboll med Joanna och Anna

MMS

På fotboll med Joanna och Anna. Visar spelar och klippan leder med 1-0


På väg till Ängelholm för att

MMS

På väg till Ängelholm för att möta upp tjejerna och ta ett glas vin. Så här ser jag ut nuförtiden iaf. Börjar vänja mig... Haha. Ha så skoj ikväll!


Bjuder på denna underbara bild

MMS

Bjuder på denna underbara bild idag. Har städat hela dagen och unnar mig nu 15 minuter med bodyshops pure detox clarifying clay mask. Lugn musik och tända ljus. Är det inte livet så säg?


Mamma och jag var i möbel affä

MMS

Mamma och jag var i möbel affären här i Klippan igår. Och där står min absoluta favoritsoffa ever. Denna! I både skinn och härliga tyger. Perfect! Just love it!


Så här ser det ut när jag rita

MMS

Så här ser det ut när jag ritar hus! Fasaden blev helt klar igår och jag hann börja på planen, denna då. Ser allt lite proffsigt ut va? Haha.


Varsågod Sara

Sara fick en ny design då den gamla jag gjort var hemskt mycket sommar!


Klicka på bilden för att komma till bloggen

Om vi alla hjälps åt...

Kan vi göra skillnad. Genom att du skriver ett ynka inlägg med en liten länk skänker vattenfall 20 kr till Childhood.
Här är min länk
http://www.uppdragbarn.se/

Tillsammans är vi starka!


Fersen 9

Idag är det ingen läsning som står på schemat. Idag ritar vi hus. Fersen 9 har jag blivit tilldelad. Jävla massa krusiduller.. Ska rita en fasad och en plan över entrén. Håller på med fasaden nu. det tar ju sin lilla tid. Får tacka Alfred mattegeniet för hjälpen med skalorna och shit igår. I needed it. Är hemma hos mamma fortfarande. Hon har jobbat inatt, sover nu och snarkar. haha.

Del av fersen 9

Som sagt. jag har att göra... haha.

Old timesStill lovely

photoshot

Tack så mycket för igår emelie! var så himla lätt med dig bakom kameran. och tack för dina fina ord på din blogg. Det värmer. Sen fick jag ju besöksrekord igår tack vare det med, hihi. Ska bli så roligt att se resultatet! =) Nu bär det av till ikea!

Jag, mormor och mamma

fikar i det gröna.

Dagens lektyr. Modeologi av Yu

MMS

Dagens lektyr. Modeologi av Yuniya Kawamura. Kurslitteratur då alltså. Kul lördag?


Jag har aldrig ollat/sniglat n

MMS

Jag har aldrig ollat/sniglat något. Vadå sniglat?! Säger man så? Jag har då aldrig hört det iaf...


Har fått första övningen på ar

MMS

Har fått första övningen på arkitektur kursen idag. Handlar om entren till ett hus. Nu är jag på väg till mamma. Ska nog börja med uppgiften där ikväll. Lagom rogivande atmosfär.


Denna sötnosen satt på mitt tå

MMS

Denna sötnosen satt på mitt tåg hem från äholm ikväll. Jag ska så skaffa mig en mops en dag! Var i äholm för att skriva på ett papper på jobb men hann träffa Jakob en stund och köpa nya sängkläder. Så nu har jag krupit ner i min nyabäddade säng och tittar på SATC. Finns det något bättre än nya lakan? Sov gott!


sparlåga

vet att bloggen brinner på en svag låga just nu och ber så hemskt mycket om ursäkt. Min data är kapputt men ska på lagning men jag tar varje tillfälle i akt att stjäla en data nån stans. Skolan har iaf börjat. Läser mode och trender i hbg och arkitektur i malmö. Har bara haft två ordentliga föreläsningar men det ser lovande ut. Jag är pepp! Nu i veckan får jag mina dataidentiteter med så då kan jag blogga från skolan med. Men ni får stå ut. Det händer även den bästa, ja mig då ;) haha. Ska mobilblogga så mycket jag hinner, orkar och tänker på men ni får ha förståelse. Sitter iaf just nu hos Madde och Robert och får håret fixat. De har tvingat med mig ut ikväll så vi får väl se hur kvällen blir... Kan bli intressant. Snart ska vi väl klippa in håret och sen är det raketfart hem till klippan för att hämta kläder, smink och vin. Vi lyssnar på boom boom boom boom med vengaboys. Det är nostalgi. Jag är pepp!

Min nya väska! Perfekt till sk

MMS

Min nya väska! Perfekt till skolan, som jag är på väg till nu. Första dagen, spännande!


Titta så fin blomma jag plocka

MMS

Titta så fin blomma jag plockat för att pryda mitt fönster här uppe! Jag har vart i Vimmerby och shoppat idag. Sitter och väntar på bussen till Storebro nu. Ikväll åker vi hem!


Titta så fin blomma jag plocka

MMS

Titta så fin blomma jag plockat för att pryda mitt fönster här uppe! Jag har vart i Vimmerby och shoppat idag. Sitter och väntar på bussen till Storebro nu. Ikväll åker vi hem!


RSS 2.0