En helg

Natten mellan torsdag och fredag kom Joanna, Hanna och Carro hem från Kreta. Fruktansvärt orättvisst! Men skönt att ha dem hemma igen! Så fredagen spenderade jag och Joanna på min uteplats. De blev sent. Sen på lördagen bar det av in till Ängelholm och familjen Hellbergs residens. Joanna och Hanna tog fram Ouzo och gav mig och Anna en present. Vars ett shotglas. Där satte vi ribban. Sen spelade vi fyllegubbe. Alla var galet fnittriga. Senare promenera vi bort till Li där även Sofie och My fanns. Vi spelade tjejsnack, vadå nostalgi! Men när man skulle äta tandkräm la vi ner det. Vi fick nödblanda våra drinkar med det som fanns att tillgå. Det blev malibu och proviva mango. Låter illa men var faktiskt rätt gott. Sen blev det taxi till stan som vi nästan lyckades få gratis genom att gissa chaufförens mellan namn. Torstens var första anhalten och sen blev det bahnhof. Kvällen avslutades med natta mat och att Hannas pappa Anders kom och hämta oss. Lyckad kväll! Söndagen tillbringades med Joanna. Vi åt pizza, tvätt och snacka massa skit. Så jag saknat det! Men nu är det en ny vecka. På lördag är det kräfskiva. Jag ska äta kräftor. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Men är sjukt pepp!

Kärlek


Behöver jag säga att jag älskar håraccesoarer? ;)
Tror det får bli en beställning inom kort faktiskt.

Det känns inte rätt...

Helt ärligt så trivdes jag inte på bubbleroom. Jag gillar att blogga på blogg.se trots diverse problem som uppstår emellanåt.
Så nu är jag tillbaka här! Vad har då hänt sen sist?

Vi tog en roadtrip för att hälsa på Hanna i Karlskrona. En toppen helg!

Hanna, Carro, Joanna, Jag och Anna


Anna och Jag.  Älskar den blusen. Har haft den mycket i sommar!

Midsommar firades hos Edvin. Jag hade finfin blommig klänning från Topshop med egensydd underkjol och en "midsommar krans" flätad av mitt hår.

Edin, Jag, Anna och Emma

Förfest hos Mika och sen utgång i Ängelholm

Jag, Hanna och Joanna

"Parkhäng" på Vita räck. haha.

Fanny och Jag

Har festat mycket med de underbara Ängelholmstjejerna. Här i Lindas nya lya.

Jag och Madde. Och Joanna på ett hörn. Även detta diadem har använts flitigt som ni kan se...


Olivia gillar shottar.

Förfest hos fina Bina

Bina och Jag

En annan förfest hos Bina

Linda, jag och Joanna

Kusin Lisa och hennes Tedde gifte sig. Jag stod för underhållningen.Sophie ger sig av till Linköping för att plugga. Det firades hemma hos henne och sen även på Pascha i Helsingborg.

Madde L, Olivia, Sophie, Madde G och Joanna


Joanna, Jag, Madde G och Elin


RSS 2.0