Ajaj, jävla axel!

Hejsan solstrålar!
Var på kåren i onsdags. Får väl erkänna att det inte var någon höjdare. Men det blir ju vad man gör det till, eller hur? Trött som en gnu igår. Men då ska man skriva första inlämningen. Det är så skönt att det är avklarat. Nu kan man gå på lov och känna sig tillfreds med sig själv =)

Vaknade, masade mig halvt upp ur sängen. AJ! Axeln typ hoppar snett, varpå jag ligger där som en död fisk och tänker, "jaha, vad fan gör jag nu då?" Drar mig upp med hjälp av sänggaveln och sitter där en stund och funderar på vcad jag ska ta mig till. Då hoppar axeln tillbaka. Men jag har haft ont i leden där hela dagen, känner mig helt handikappad... Är det någon smart människa som tror sig veta om det är nått jag måste kolla upp?

Man är ju student...

Missade precis tåget hem. Ni vet man kommer upp på perrongen precis när tåget rullar iväg, det är surt! Iaf, att jag missade det var för att SkandiaMäklarna bjöd på smörgåstårta efter föreläsningen, och vem säger nej  till gratis mat? haha. Nu blir jag en timme sen hem med det är väl sånt man får ta antar jag. Börjar tio imorgon, så det är rätt lugnt ändå. Men nu ska jag ta och skriva lite på inlämningsuppgiften. Take care!

God morgon cupcakes!

Sitter och väntar på tåget, ska ner och ha en heldags juridikpluggande nu. Bra så, då får man saker och ting gjorda. Att sen min förbannade lagbok inte vill komma är ju en annan sak.. Sånt blir man ju ara tokig på.. Nej, nu kommer tåget. Hörs sen gullungar!

Snyggt från asos


Underbar klänning med stor rosett i ryggen.

Ny vecka!

God morgon charmtroll! Hade sovmorgon idag, Så skönt! Börjar kl 13 idag så jag får gå om lite drygt en timme. Måste gå och platta håret nu. Ville bara säga godmorgon!

SrawberrybagMe like! Söt liten sak för lite dryg 310 spänn. Finns hos asos

Yeeah!

Mitt internet vill inte fungera här hemma.. Det suger! Dock surfar jag via ett sjukt segt nätverk från nån granne nu. Men det tar tid. Så man blir ju tokig på kuppen. Igår var det en sjuk kväll. Det blev utgång malmö för min och Joannas del. Vi blev stalkade vilket var läskigt. Undvik män i randiga tröjor. Han såg ut som om han en dag skulle få flipp och börja skjuta ner folk på sin skola typ. Stod och bara titta på oss, mycket obehagligt. Taxiresan hem var ju också i en klass för sig. Chaffören borde så inte få köra bil. Trodde seriöst slutet var nära och Joanna bara sov. Jag var rädd och vägvisare. Men hem kom vi. Idag blev det pizza och melodifestival med Joanna och Hanna. Är det bara jag som tycker att det är så dåliga låtar nuförtiden? Jag menar, vi har sjukt många bra låtskrivare i sverige och ändå hamnar sån skit i vår största musiktävling. Det är jävlar i det en gåta.

Tågtankar

Ännu en morgon på ett tåg. Har en Brämhults jordgubb/lime bredvid mig och är allmänt glad. Det är fredag och jag börjar inte förrän tio. Sovmorgon till sex imorse!  Haha. Känner mig väldigt fin idag. Gossip girl känsla över dagens outfit. Svart midjehög kjol med lagda veck, randig skjorta (båda från HM) och marinblå cardigan med emblem (Ralph Lauren) och självklart, pälsen. Det här är en bra dag, jag känner det!


Världens finaste Fridaoch jag...

Brun och blond

Var jag i sommras. Det var tider tjejer. När man ser bilder som dessa vill man kanske inte ha en decimeter snö ute..
Nostalgisk

Satt och tittade igenom gamla bilder. Från gamla fina tiden Båstad. Saknar er mina tokstollar! Hoppas ni  har det bra ute i stora världen. Hihi.


Me and Julia - brunch med lärarna på studenten.


Klassen i ett nötskal. Aldrig still alltid kaos. Men sååå underbara!


Sandra, Malin och Jag utanför ladan.


Jag och Sandra i Trysil. Hur var det nu, snyggast i backen iaf? haha.


Jag, Julia och Linnea på balen.


Jakob och jag innan balen.


Snön ligger vit på taken

Endast Lina är vaken. Vi har snö, massor med snö! Visst vill jag helst ha vår nu, men fatta vilka underbara bilder jag kommer kunna  ta idag! Är hos mamma, och kameran är med! iiii blir helt lyrisk! Helt lycklig i själen. Och snart är det helg!

RSS 2.0