Klassfest


på gott och ont

På tåget igen då. Tror jag såg en kändis nyss. Blir alltid så tveksam när sånt händer. Tänker att det säkert bar a är nån som är sjukt lik personen i fråga. Det var iaf Benke från Bounce som jag tyckte mig se. Han är grym! Fick ett sent sms igår av J. Fråga om jag skulle ut ikväll. Men när jag inte skulle ut i hans stad så var det plötsligt inget... Killar idag alltså! Men party är det ju ikväll. Klassfest! Ska leka lekar och annat nice. Ska bli riktigt roligt faktiskt.


Nått som är mindre kul är att Ragge (pappas gamla hund) är sjuk. Han har typ epilepsi eller något liknande. Det kan va en hjärntumör. Han är på CT röntgen just nu. Är det en elakartad tumör så väcker dom honom inte ur narkosen utan avlivar honom direkt. Man sitter som på nålar och väntar på att mamma ska ringa och säga hur det har gått. Är det "bara" epilepsi kan han ju leva ett drägligt liv. Ta medicin varje dag och inte märka av det. Ni får hålla tummarna!


Tillfälligt...

... en äldre design här på bloggen. Tyckte julen var över.. haha. Men en ny är under uppbyggnad, var lugna! Ikväll blir det bloggfritt, ses imorrn!

Lång dag

Riktigt lång heldag idag. Med både bra och mindre bra föreläsare... Ont i rumpan har man iaf. Slutar fyra och sen blir det tåg hem i två timmar. Det är lite segt, men klart överkommligt. Imorrn är det party, klassfest, och det är ju nice!  Så ikväll när jag kommer hem blir det till att tvätta så man har nått fab att ta på sig ;)


Nu kör vi!

Nu ni kära bloggläsare blir det andra bullar! Vi kör nystart för hela slanten.  Nytt år, nya tag. Nytt plugg, ny stad. Helt enkelt en lite äldre, lite bättre och lite mognare Lina. Det låter väl inte helt fel va? Efter ett drygt halvår av sporadiskt bloggande känns det skönt att vara back on track ska ni veta! Vad gör jag nuförtiden då? Nytt plugg nämnde jag ju. Sitter faktiskt på tåget till skolan just nu. Malmö högskola är det som gäller och en treårig fastighetsmäklarutbildning har jag framför mig. Min nya klass är full av härliga människor som garanterat kommer få de här åren att bara flyga förbi! Det känns helt enkelt skit bra. Samma känsla i magen som efter första veckan på Apelryd, och det bådar ju väldigt gott, eller vad säger ni? Har precis haft en juridikföreläsning om personrätt. Spännande? Nu har vi tre timmars hål, vilket ju är rätt nice, klockan ringde ju trots allt fyra...


RSS 2.0