Suck

Idag har jag och Joanna pratat om relationer. Det utlöste en massa tankar. Förbannat jobbiga tankar.
Jag förstår inte hur det kan vara så fruktansvärt svårt att komma över en människa. Jag känner mig som en svag människa. När han lyckas såra mig gång på gång så känner jag mig så jävla svag. Det sjukaste är nog att han faktiskt inte gjort något precis just nu, utan att jag mår såhär bara för att Joanna och jag pratat om varför det alltid blir så fel. Gud vad jag känner mig patetisk, ska jag verkligen publicera det här? Hur kan man faktiskt bry sig om en människa som behandlat en som du behandlat mig? Kan inte förnuftet få ta över. Jag vet ju att jag inte borde känna någonting. Att det borde vara tekniskt sett omöjligt. Oftast kan jag faktiskt se det hela väldigt objektivt. Är väl medveten om att du idag inte är en genuin och trevlig person. Mot mig då. Vad får mig då att må så dåligt? Att bry mig om dig? När du faktiskt inte bryr dig ett dugg om mig. Det visar du så tydligt. Sånt här är bara så jobbigt. Som ni märker kan jag inte sova. Tankarna bara snurrar. Runt, runt, runt. Vad är det du gör med mig?

Binis!

I onsdags fyllde världens bästa Bina år. Så hela helgen ska hon firas! För SÅ underbar är hon!



Sötaste hundarna










Skog

Flytta aldrig till en skog. Hör ni det?! Aldrig. Så vida ni inte vill kratta varje dag. Hela hösten. Varje dag. Hela hösten. Tacka Gud att jag inte bor här. Utan bara passar mammas hus. Hon idag kommer hem idag. Ja, när somhelst faktiskt. Så nu ska jag se till at det finns mat på bordet när hon kommer. Det hade varit någon olycka påvägen, läskigt!


Russel Brand

Har ni tänkt på en sak. Det här med vilken typ av killar man faller för. Ni som känner mig privat vet ju åt vilket håll jag dras. Men egentligen så är nog det där med olika typer skitsnack. Jag tror det handlar om utstrålning. Vi tar ett exempel. Jag gillar normalt "Chuck Bass - killar". Men helt ärligt så är nog den härligaste och hetaste mannen just nu Russel Brand. Långt ifrån min normala "typ". Vad kan jag säga, han har en sjuk utstrålning. Men visst är han het?


Fick ett dansryck idag

Gud vad jag tycker om att dansa! Och ibland får man ett ryck sådär. Igår när jag fick ett sådant ryck så tänkte jag, tänk om någon kunde se mig nu?! Så när lusten föll på idag beslutade jag att ni kära bloggläsare skulle få ta del av min dansglädje!


Gjort ny design till tilda


Klicka på bilden för att komma till Tildas blogg

Tilda är en underbar tjej som jag gick två år under mig på Apelryd. Vi klickade direkt, min lillasyster ;)
Sjukt vacker är hon med.


Snart kommer mamma hem igen

Mamma har ju varit i småland och hälsat på vår släkt. Framförallt mormor då. Hon har ju semester nu igen. Lyx!
Så idag tänkte jag att det passar sig att jag städar av lite. Men solen skiner i skogen, det har blåst ner en himla massa löv inatt. Det blir en fullspäckad dag!


Jag, mormor och mamma för två år sedan.


Varanpenis

Visste ni att en varan har två penisar? Vad ska det vara bra för? Fler valmöjligheter? Kan killvaranen inte få upp den ena kanske det går bättre med den andra? Eller om tjejvaranen är sugen direkt igen kanske? eller kanske de använder båda liksom. Jag är mycket förvirrad...


Grått är det nya vet ni

Nya inköp idag. Ett par underbara skor och ett snyggt (matchande) armband.


Joanna införskaffa ett par likadana skor i svart. Sen tvingade jag henne att köpa en klänning. Okej, hon kanske inte var så svårflörtad... Riktigt underbar är den hursomhelst.


Hanna är inte klok

Try JibJab Sendables® eCards today!

Detta har lilla söta Hanna suttit och pulat ihop. Tror att både jag, Joanna, Anna och Carro får dagens skrattdos tack vare det här.

Fikapaus på väla




Mot Väla

Ska precs bege mig från mamma. Passar ju hennes hus nu när hon är i Småland. Ska åka till Ängelholm för att bli hämtad av Anna. Sen kör vi ner till Väla och möter upp Joanna där. Tjejdag! Sen följer Joanna med hem till mamma ikväll. Kameran är med! Vi hörs ikväll!

En dagens



Byxor från Zara
Skjortan är mammas men från boomerang
Skärpet är med mammas.
Cardigan från Gina Tricot
Hade ett par rutiga tygskor till.
Och ett hårband med rosett.

Jag ser så förbannat ung ut!

En lite rolig sak hände igår. Vi skulle handla en latte på EH på centralen där tydligen en kille som gick året under mig jobbar. Så när vi beställt och han tagit betalt så frågar han.

- Du har inte en storasyster?

Blev helt ställd. Nu hör det till väsentligheterna att Apelryd är en pytteliten skola med ca 200 elever. Man vet i princip vem ALLA är. Så jag svara

- Nej. Men vi har gått på samma skola.

Han skrattar lite och frågar vilken. Vilket jag svarar på då. Sen skrattar han igen och kläcker ur sig att

- Du ser yngre ut.

Man bara, jaha. Det får jag aldrig höra. Kul när jag är 40 då! Tyckte det var så lustigt. Ser jag ärligt talat yngre ut idag än jag gjorde under gymnasiet?


På begäran!

Jag sjunger en del av Melissa Horns finfina sång Långa Nätter.
Ni kan sluta lyssna strax efter 1,20 var en väldigt inpulsiv inspelning en sen kväll hemma hos min mamma.
Utan möjlighet att klippa klippet.

Be kind!


Jag älskar...

Jag älskar vackra stämmor. Jag älskar countryballader. Jag älskar växelsång. Det finns inget bättre än när en sång levereras med riktigt mycket feeling så att texten verkligen kommer fram. Ibland kan jag verkligen sakna att ha alla underbara sångare runtomkring mig hela dagarna. Saknar att sitta i matsalen på Apelryd med min gitarr i knät och Christa vid pianot...


En lila dag i malmö

Idag mötte jag upp Joanna i Malmö när hon slutade för dagen. Vi åt middag på Lilla torg, gick på stan och shoppade lite, tog en fika och sen tåget hem.


Köpte två stumpbyxor på Åhléns city. Älskar dessa. För två år sedan hade jag de gråa. Då fanns de bara i en färg. Sne när de gick sönder var de slutsålda. Sen förra året kom de igen då i både svart och grått. Fast jag gillade de gråa bäst. Sen nu Finns de i grå, svart, brun och roströd. Så nu testar vi bruna med! Sjukt snygga!


Sen köte jag nya blad (lila) till min filofax. En penna (lila) som förhoppningsvis passar i den samma. + senaste boken i shopaholic serien. 

Köpte även ett armband från mint. Men upptäckte på tåget att det var sjukt sönder. Så det får vi lämna tillbaka. Sen köpte jag ett par svarta byxor (japp, BYXOR. Ni läser rätt...) på zara. De får ni se imorgon, säkerligen en dagen då. Joanna köpte likadana. Hon köpte även en vit cardigan, en foundation, en lika dan penna som mig och ett pennskrin i samma modell som mitt fast i lila mocka. Kommer se så gulligt ut när vi sitter och pluggar vid köksbordet!

Förbannade rygg

Hur roligt är det när man har så ont i ryggen att man knappt kan varesig sitta eller ligga? Skönast är det att stå eller gå. men det kan man ju inte göra hela dagarna. När jag vakna idag kunde jag inte sitta överhuvudtaget. Hur roligt är det? Att ha så ont i ryggen att man inte kan sitta på en föreläsning? Skolan har börjat igen och man missar saker redan. Känns ju stabilt. Blir väl att gå till en kiropraktor eller något. För såhär kan vi ju knappast ha det!

Vi drar till Malmö

Ni läser rätt. Jag ska flytta. Det fungerar inte att pendla, jag mår inte bra av det. Så nu letar jag och Joanna lägenhet förfullt. Är det någon som har en trea i Malmö så hör av er! Så nu ska då min bostadsrätt säljas. Vill ni köpa en stor etta på solslätt i Klippan som är i mycket bra skick så hör av er! Är ute efter en snabb affär.

Jag är helt överlycklig. Vill bara att allt ska klaffa nu...

RSS 2.0