30tals maffia

Ska på maffiafest på lördag. Martin fyller 22 år, och det ska firas! Igår satt jag och testade hår, smink och outfit. Gjorde även ett halsband. Vad tycks?


Perfektion

Acne

Bankbyte!

Håller på att byta bank. Det låter vuxet, eller hur?! Är nu på väg tillbaka till hederliga gamla Swedbank. Hoppas detta är första och enda gången mina konton ser så patetiska ut ;)


Hej jag heter lina och har södra sveriges tjockaste hår


festival

Pojkarna en trappa ner försöker dra med oss på festival. Jag är skeptisk. Gillar renlighet vet ni. Fast totalt uteslutet kan det inte vara. Av någon anledning sitter jag och tittar på nya gummistövlar när jag egentligen borde plugga, plugga, plugga! Så det ska jag nu. Plugga då alltså. Någon som känner att de är experter på extern redovisning och räkenskapsanalys? Ring mig då, behöver en tutor!

Detta mina vänner är galet!

Här har vi en ung man som är så fruktansvärt lik Alex Schulman att man typ vill gråta.
Håller ni inte med mig? Emil - Alex? Så sur Emil blir när man säger det då.. OM han blir!

Ny foundation

Min kusin Lisa har gått och blivit hudvårdskonsult genom Mary Kay.
Jag köpte mineral powder foundation av henne för 299 kr.
Blev jag snygg eller? ;)
Lisas hemsida hittar ni här.

Lina läser

Förutom att jag just nu är begravd i Sveriges lagar så är min kvällslektyr LA Candy av Lauren Conrad. Det är en påhittad historia men det undgår väl knappast någon att hon vet vad hon snackar om. Säkerligen är många historier saker hon varit med om, även om den är klassad som skönlitteratur.

I'm off!

Försök fota en decent dagens outfit med en kamera som lagt av! Det går inte så bra. Varför finns det inte självutlösare på webcamen? Eller det kanske det finns och bara är jag som är trög. Det är fullt möjligt!
Ni får hålla tillgodo med min fejja och en pytteliten skymt av ralphie.
Kofta - Ralph Lauren, Linne - Gina Tricot,
som inte syns; röd vippkjol - Gina Tricot, Strumpbyxor - Pieces

Önskar mig lycka till, är duktigt nervös!

Announcement

Ni som tittat in här under en längre period vet vi de det här laget att jag inte ha någon pappa. Ni vet med största sannolikhet att det faktumet ät något jag tagit hårt. Att jag inte varit mig själv på bra länge. Har inte fått en ordentlig möjlighet att bearbeta sorgen och det har påverkat i stort sätt hela mitt liv. Efter mycket övervägande så ska jag idag för första gången gå till en psykolog. Eftersom pappa inte önskade någon begravning överhuvudtaget så känns det inte som man fått ett ordentligt avslut. Att allt bara fortskrider. Det hoppas jag hon kan hjälpa mig med. Jag måste erkänna att jag är bra nervös. Hur fungerar sånt här?

För länge länge sedan

Det fortsätter regna gamla filmklipp från min Båstad-tid. Hur kul som helst. Dessa är från vårat första genomdrag av Goodevening Los Angeles. Fruktansvärt kallt i ladan. Enjoy!


I väntans tider

Sitter och väntar på att Joanna ska sluta så vi kan ta oss ner till stan och gå på jeansjakt. Till Joanna  såklart, jag, jeans? Phf! Troligt. Ikväll blir det lite vin och mys. Det är ju aldrig fel.

Sa jag att tågena varit oerhört tråkiga på sistone? Man kan ju inte säga annat än att vi bjuder på oss själva iaf ;)

Lika gla' ändå

Fruktansvärt väder. Eller egentligen tycker jag det är rätt mysigt. Men det fuckar upp tågtrafiken totalt. Så typiskt södra Sverige. Kom två timmar försent till skolan så vi hann sluta. Men nu slutar snart Joanna och då ska vi ta en sväng på stan innan vi försöker ta oss hem igen... Undra om det är lika svårt fortfarande?

RSS 2.0