Gårdagen

Alltså. Är hon inte det sötaste ni sätt? Ja, ni ser ju henne i föregående inlägg. Gissa om hon är mjuk då ;) Han två filmer på henne med som kommer upp i dagarna om jag inte skämms för min förkylda röst... haha.

Igår kväll var David här. Mycket otippat. Jag höll på att dö när det ringde på dörren. Såg förjävlig ut haha. Men det var väldigt trevligt. Vi åt chips, drack cola och titta på lets dance. Jag är hans bästa tjejkompis.. haha, ingen bedrift då jag är han enda tjejkompis... Det tycker jag är lite lustigt. Min bästa killkompis, Nutte ni vet, har ju massor med tjejkompisar... Killar, ni som läser bloggen, har ni många tjejkompisar? varför/varför inte?


Skrynklan

Eller Shanti som hon heter. Världens finaste. Detta blir ett långt inlägg med många bilder =)

image630

image631

image632

image633

image634

image635

image636

förkyld och hos mor

onsdagskvällen var mycket speciell. Men trevlig. Jag var onyktrast. Nån förvånad? Lättpåverkad som man är. David sjöng singstar.. haha. Han hatar mig för att jag är duktig. över 8000 poäng och du anstränger dig inte ens... haha, lilla gubben. Vet ni hur han låter när han precis somnar? Galet mycke. haha. Och så somnar han snabbast i världen, så sen ligger man där vaken och lyssnar på hans läten. haha. Sen fick jag ju upp i tid och åka till Hässleholm, lämnade resten av sällskapet där. haha. Lustigt, lustigt. Tåget var sent med en halvtimme och min mage gjorde uppror. Riktigt ont gjorde det. Sen hämta mamma mig i Hässleholm och så körde vi upp till Vittsjö och faster Inga. Hon är helt underbar. verkligen. En toppen dag trots att jag var minst sagt trött. Somna i bilen påväg hem... Stängde av ljudet på mobilen och tur var väl det. Inatt ringde David, haha. Han bara undra vad jag gjorde sa han. Sure säger jag. Idag vakna jag kl nio med fetaste förkylningen ever. Har satt på kaffe. Mamma sover, men hon blir nog glad när hon vaknar. Vi ska till Barbro och skrynkelhunden! Jag vet att hon kommer va det sötaste jag sett på länge. Skrynklan. hihi. Nej, nu måste jag äta. magen kurrar som fan. haha. Vi hörs på bussen sen!


Ändringar

här ändras om lite och testas nu. mer hinner jag inte för strax får jag besök av david hans bror och Joanna. Det ska intas alkohol..  Imorgon förmiddag drar jag till Vittsjö och hälsar på faster Inga. Sen vidare hem till mor där jag sover över. På fredag ska jag hälsa på mammas vännina Barbro som blivit med valp! En liten sharpei (eller hur det nu stavas) en sån där med massa extra hud... Sen kommer jag hem på fredag kväll. Tar med mig laptopen så vi hörs på tåg o bussar. Nej. In i dimman!

Bloggen strular

image625

Det går knappt att logga in och när det väl går så är det skit segt... Hoppas det blir bättre efter plattformsbytet här på blogg.se

Detta har jag pysslat med idag. Funderade på att fixa en ny design men kul när bloggen strejkar...

Yellow summer

image624
Idag skiner solen. Om marken inte vore täckt av snö så hade jag gärna trippat omkring i det här. Ja, drömma kan man väl få göra..

Jag är glad och kollagetokig idag...

image623

Detta skulle jag inte tacka nej till!

när jag tänker på sommar...

...så tänker jag på mysiga solnedgångar. När jag tänker på solnedgångar tänker jag på hav. Hav får mig att tänka på stränder. Stränder får mig att tänka på beachhandboll. Beachhandboll får mig att tänka på Kävlinge. Därav detta sommriga kollage med orange och blått. Kävlinges färger.
image622

Kollage

image621

Högskolan here I come

Nu har jag skickat lite ansökningar...

  1. Arkitektutbildning 300hp - Lunds universitet

  2. Fastighetsmäklarprogrammet 180hp - Malmö högskola

  3. Kandidatprogram i Service Management, Retail Management 180hp - Lunds universitet , Campus Helsingborg

  4. Mode och trender 15hp - Lunds universitet , Campus Helsingborg 

  5. Fastighetsmäklarprogrammet 120hp - Malmö högskola

Så nu var det gjort. En del tillägg kan väl komma att ske. Men det känns bra. Jag är glad att jag tar tag i mitt liv. Är ni det med?


Nytt tillskott i familjen bodyshop

image620
I 20-års present fick jag Pink Grapefruit Crush Giftset av Joanna, Edvin, Hanna och Edin. Joanna är bäst, hon visste att jag älskar bodyshop. Så nu kan jag då lägga till Pink grapefruit body butter, body scrub, shower gel och en bath lily till listan. Luktar så himla gott. Har precis smörjt in mig med den.

Framförallt så har jag ju testat en del olika bodybutters genom åren. Min första var blueberry. Det var en limeted edition då. Sen dess har jag hunnit med Passion Fruit, Mango, Satsuma, Coconut, Olive och så nu då Pink Grapefruit.

Jag vill snarast testa Hemp Hand Protector då den sägs göra underverk... Men nu är klockan galet mycke. Sover jag inte nu lär jag behöva ett underverk imorgon... haha

I think I can dance

haha. Nu ska vi (jag och Joanna) titta på so you think you can dance. Ska bli kul och se om man känner igen några! Vi dricker cider och äter chips. Vi har påsklov. Hoppas ni har en skön kväll!

Sy

Jag har köpt tyg. Turkosa småblommor på marinblå botten. Och ett rosa och vitt rutigt tyg och ett rosa. Det ska bli kjolar. volangkjolar. Ja, jag är insnöad på kjolar. Det snöar som fan ute med. Jag som vill ha vår!!

Mer Betsey Johnson




Man blir helt kär. Jag vill va blå i vår. Blått är fint =)


Sliten trött och äldre

Idag är jag ruskigt trött. Joanna ligger och sover på min soffa, innan sov jag med en stund. Sent i säng upp tidigt. Ingen bra kombo.. haha. Men jag hade kul igår, vilket ju är huvudsaken. Men fy fan vad jag är sliten idag. Har en hel del att städa med... Men här luktar inte fylla iaf. Det blir mest så när man druckit öl, vilket knappt var fallet igår. Drack förresten världens godaste mousserande vin igår. Det kommer bli standard framöver. Men nu blir det till att ta tag i skiten. Hade ni kul igår?

Grattis till mig!

20 år är jag nu. Ångest. tio år till 30. haha. Nej då. Har vart på systemet och köpt halva butiken som Joanna uttryckte det... Nej då. så illa är det inte. Ikväll kommer tjejerna och lite folk till... Utgång kanske? Först är det middag iaf. Nu ärdet dags att göra sig i ordning... Kusin Lisa tittar väl in när som helst... Lägger upp en kvällens outfit senare! ta hand om er!

Home sweet home

Nu är jag hemma. Det var riktigt intressant igår. Måste säga att jag var väldigt skeptiskt. Men jag orkar inte dra hela historian om hur det funkar. Men en sak är säker. DET FUNKAR. Jag fick veta att farmor är min sån dära som leder en i livet.. Fast det skiftar, men just nu är hon min. Att jag ska bo här i tre år, hela min studietid, byebye arkitekt.. haha. Att jag snart ska träffa en kille, en ljus och lite blond, kille. Att jag ska jobba med barn och lite prat med pappa. Men lätt att jag ska boka en egen tid med henne. Jag tyckte det gav mig väldigt mycket igår. Väldigt trevlig var hon med. Har ni haft det bra?

Dagens outfit

image605

Tee - Coola Anna
Långkofta - Ellos
Kjol - sytt själv
Strumpbyxor - Pierre Robert
Sjal - Gåva från Ulrika

Auktionen kommer upp imorgon för nu kommer mamma, moster Lotta och morbror Mats! Ha en trevlig skärtorsdag!


Dagens planer

Uppe med tuppen och städar som en tok. Mamma och moster Lotta kommer på besök idag så då ska det vara fint! Menjag hade städat idag ändå.. Inför helgens födelsedagsfirande... På lördag får jag gå på systemet, och det ska jag göra med ;) Sen när vi fikatohaft oss här åker vi ner till Landskrona och går på  seans (stavas det så?) vilket ska bli spännande. Enligt Lotta, som vart där flera gånger innan, får alla en påhälsning. Lottas son Pelle, min kusin, dog ju i ettan dvs 3½ år sen och hon har fått kontakt med honom flera gånger där. Så nu håller jag tummarna för att få höra något från pappa. Men måste säga att  jag är lite skeptisk.... Men liksom, vad skulle han säga? Prata med en vän om det innan, hon trodde att han kommer snacka om att han var stolt över mig alltid, trots att han aldrig sa det. Och att jag inte behöver sätta sån press på mig själv. Vem vet, intressant ska det bli iaf. Sen sover jag antingen hos moster eller mamma, sådet blir inte mycket bloggande idag... Menjag ska lägga upp inlägget om auktionen!!

Dagens val

Att lägga ut en egenproducerad porrfilm på nätet eller att starta varje mening med "kåtare än mig kan ingen vara"?

Auktion

Ikväll startas en auktion... Det som auktioneras ut är en date med en heting! Men som sagt.. Mer info ikväll! Det vill ni inte missa! 

en liten notis

Har ni sett hon i Don Donna reklamen, den med de havsgröna strumpbyxorna... Iaf, vi har typ samma frilla ju! Såg det nyss i cosmo.. ville bara säga det =)

Promenad

Jag promenerar som aldrig förr, haha. Ska in till byn. Låter som jag bor på landet, men det gör jag då inte... haha. Sen ska vi plugga matte. Förresten så fick jag bara VG på provet igår... Men jag hade ju trots allt inte pluggat.. Det jag skrev idag gick bra.. Och imorrn väntar matten. Men det är nog lugnt med det.. är ju trots allt bara matte b, haha.

Det började tidigt...

image602

Tjockisunge. Men söt som få.. Hur gammal kan jag varit? Hur som helst så sjöng jag första gången julen -89. 1½ år. Det ni.. haha. Blinka stjärna där...

Mvg som fan

Idag har jag skrivit prov i företagsekonomi b - bokförning. Gick skitbra =) Jag är bäst. haha. Imorrn har jag ett prov till i samma ämne... och på onsdag är det matte prov som gäller... Det är fullt upp med andra ord!

come out come out wherever you are

Har precis sett hide and seek. Håller på att dö så rädd jag är. Nu skulle man va sambo... Aldrig att jag somnar ikväll. Galet rädd. Jag måste vara helt störd.

Dagens outfit x2

Förstut Joannas finfina outfit från gårdagen

image600
Pennkjol - Primark (england)
Linne - HM
Strumpisar - Primark
Röd kofta - Gina Tricot

och så min slappeoutfit idag..
image601

långt linne - från mamma
tröja - HM
strumpisar - Pierre Robert
sjal - second hand
glasögon - synsam
diadem - HM

Gårdagen i bilder

image590image589

På första bilden ska jag göra en danspose men tappar balansen.. Ovanligt? Lina... dansa aldrig på fyllan.. "Gör en piruette Lina" Dumt, jävligt dumt. haha. På andra bilden vet jag inte vad jag sysslar med. Rolig är den iaf.. haha


posarn... Och hon säger att hon aldrig blir bra på bild. Skitsnack säger jag!


Visst är vi sååå heta... Lugg är inget bra på fyllan.. haha.


Joanna fyllebloggar

image598
Jag ser ut som en blåsfisk i ansiktet.. munnen full av choklad. och så var det luggen igen.. haha.


Lina goes fylleblogg

Idag rä det melodifestval... Perrelli bvann. Jag höll på Sanna. Värsta rösten. Frida kom sist. det tycktejag va trist. Christer bajs sjögren skulle gjort det. Vidricker vin. Rätt mycke vin. Det är nice. Joanna vill säga n¨ågra ord

Hej alla små barn!
Jag ville bara säga att Lina gilalrflugor. Det sa hon nyss. Och så råka hon stänga av strömmen. Kul. Vin är gott. Ciao!

Vi hörs imorrn. Detta lär jag väl få ångra då.. haha. Bilder utlovas!

Drick sprit men ta hand om varnadra d'r jute i stugorna½

Bubbly



Colbie Caillat har en fruktansvärt härlig röst. Och låten är ren glädje. Jag går omkring och trallar på den hela dagarna. Det är vårkänsla. Jag blir helt bubbly ;)

Idol

Nu drar cirkusen igång igen... Jag får diverse påtryckningar från typ hundra håll om "DU MÅSTE SÖKA LINA!!!!" typ.. haha. De är i Lund i år. Den 5 april för er som är sugna. Men jag? äsch, det vet jag väl inte... Vi får se... haha

image588

Hem och villa mässan del 1

Förra helgen var mamma och jag på hem och villa mässan i malmö. Galet stort var det och man blev sjukt inspirerad. Självklart hade jag med mig kameran och nu kommer det poppa upp lite inlägg med mina intryck från mässan. Först ut är Butik Botanik i malmö. Lantligt, fint och väldigt Lina.

butik botanik - blommor, kläder, trädgård.



Det fanns så mycket fina små detaljer i deras monter. Själv gillar jag rosorna på bild tre extra mycke. Danska rosor kallades dem. Och även lökvaserna på sista bilden. Sen hade de värsta fina skylten att hänga på dörren "Vi är i trädgården" men den lyckades jag uppenbarligen inte fånga på bild..

Vill du besöka deras butik så hittar du den här;
Holmgången
S. Förstadsg. 23A
211 43 Malmö

tror ni våren hör mig?

Idag protesterar jag mot det kalla vädret. Jag har stoppat undan alla vinterskor (utom mina skinnstövla.. de har jag året om.. haha) och tagit fram alla sommarskor. Och så är jag precis hemkommen från en lång promenad med Joanna. Snälla vår, jag är mer än redo!

dagens outfit

image580

Rutig klänning (som kjol) - HM (för hundra år sedan...)
Tee - houseofmental.com
Tygskor - Keds
Strumpisar - ica

The body shop

image579

Min egna lilla samling är rätt blygsam...

Honey moisturising shampoo - Måste säga att de är väldigt bra. Luktar underbart.
Honey moisturising conditioner - Håret blir lent som silke
Mango body butter - luktar gott
Coconut body butter - går in i huden super snabbt. doftar länge
Olive body butter - Inte testat den... Gillar inte olivlukt...
Satsuma body butter - doftar gott och länge
Vitamin E moisture cream - bästa ansiktscrämen jag haft på länge. Nästan slut med.
Tinted glow enhancer - lätt shimmer, som en lätt foundation. väldigt lätt. och nice. används nästan dagligen.
Super volume mascara + en likadan i miniförpackning - fick miniförpackningen vid ett annat inköp och bytte ut min diorshow. rätt bra betyg. haha.

Vill ha
en ny Vitamin E Moisture Cream

Pink Grapefruit Body Butter

Pink Grapefruit Body Scrub

Papaya Body Butter

Papaya Body Scrub

Raspberry Born Lippy Balm

Watermelon Born Lippy Balm

Satsuma Shimmer Lip Balm
vanilla spice body polish
vanilla spice body butter
vanilla spice shimmer lotion

image578


Lina vill ha

Från Ms Bijoux

peacearmbanden i antinger rosa eller turkos. 99kr


hopearmband i rosa. Har ju redan harmoni och love. det är underbara. 69 kr


applehalsbandet i svart, turkos eller cerise. 129 kr


Lucky charms 99kr

Dagens outfit

image568

Grön kjol - Gina Tricot
Cerise linne - Gina Tricot
Småblommig blus - HM
Sjal - Cubus
Strumpisar - ica
Tygskor - Keds

och visst har "Linaknuten" kommit tillbaka.. haha

Önskelista


Handbok i stil. Inte för attjag behöver det men.. haha. 195 kr.


Spelet som visar vem av dina vänner som är sjukast i huvudet.. Jag hade nog haft en god chans att vinna haha. 135 kr.

går bla att köpa på designtorget.se

Och när vi ändå pratar om spel så vill jag bra gärna har the urban jungle... vilka spelkvälalr vi kunde ha då! Visst Joanna? haha. Det finns bla på Åhlens vet jag...

jag är inte som andra jag...

Eftersom det enda man typ läser om i bloggvärlden idag är gårkvällens mingel och alla jätte goodibags så tänkte jag visa mina sen helgen ;)

image562

Jag ska ju alltid va lite udda.. haha. Så när alla bloggar om modegåvor bjuder jag på helgens påsar från hem & villa mässan.



Har inredningslektyr bra länge nu ... Thats my kind of goodiebags!

Nya frillan

Ser förjävligt ut på bild.. haha. And dont mind the bh-band. haha.

image560image561

Luggen är very nice. Åtminstonde i verkligheten. Very fashionable ;)

Dagens outfit

image559

Kjol - sytt själv
Tröja -  HM
Strumpisar - ica
Stövlar - Second Hand

mina armband från ms bijoux, harmony och love.

fika

Nu åker jag och fikar i Ängelholm med Joanna. Vi ska plugga naturkunskap och dricka kaffe... Hörs ikväll.. Då bjuder jag på min nya frilla ;)

en onsdag i lund

Idag har jag varit i Lund hela dagen. Varit på en massa föreläsningar på universitetet. Eller massa och massa, en på morgonen som vi kom försent till och fatta inget av. Nått fysik-skit om futoner och kvärkar och allt vad det nu heter... Efter den tog vi beslutet att skippa nästa för att det var så jävla tråkigt. Den skulle handla om parasitsjukdomar... VI gick in till stan käka på donken, gick i lite butiker tog en latte to go och gick på sista föreläsningen mord, miljö och medicin. som faktiskt var intressant... Sen tog vi bussen hem med alla gymnasieeleverna. Nu har vi tittat på days och druckit kaffe. very nice, very nice. Nej, nu får vi ta tag i våra liv!


Dagens bild

Bjuder på ett fint foto. från mitt kök =) Idag har varit en ba dag. väldigt bra dag.

image558

Kvällens sysselsättning...

image557

Sitta och flytta över saker från den ena till den andra. Ser mycket lustigt ut.

min nya älskling

image554

image555

20-års present från mamma. En laptop från HP. Så fin. Så fungerande. haha. Nu är jag nöjd och glad. Fick två fina böcker med. Titta så fina!
image556
Ett hem för dig av Allison Serrell och Komplett färg

trött

jag har fått en ny data av mamma i 20-års present. Inte för att jag fyllt år än men hon ville inte att den skulle bli stulen hemma hos henne om hon har inbrott, jag har ju berättat att där är mycket sånt nu... så jag fick den i helgen. är tröttare än tröttast, ska småplugga nu. Orkar inte skriva mer nu. återkommer ikväll

tankar på ett tåg

Sitter på tåget. Är påväg hem till mamma för att ta det lugnt och bli ompysslad. Efter en hård vecka har jag gjort mig förtjänt av det. Läser företagsekonomi på vägen. Mamma ska laga middag och jag ska bara njuta. Imorgon ska vi in till malmö och gå på Hem och hus mässan eller vad den nu heter... ska bli skönt. koppla bort allt.

Fan vad jag hatar min data... så jävla seg..... måste köpa en ny.

Lina + Joanna på msn

image553
*det ska inte lagas met, det ska lagas mer...


Senaste projektet...

image550

Hade lite stuvbitar här hemma. Så det blev en kjol =)

Dagens outfit + frisyr (i typ förrgår...)

image549

Blå klänning - HM
Grå strumpbyxor - HM
Cardigan med små blå blommor - Mormors gammla
Pärlhalsband - Högmars Guld

Till det pälsen och mina stövlar. Inbakad fläta i luggen...

image547image548

dvala

Matteprovet är avklarat. hur det gick är en annan femma. Hoppas jag lyckats skrapa ihop en drös poäng trots att jag inte kom fram till ett svar på alla uträkningar, bara några led. jaja. Tyvärr väntar en helg fylld med plugg med... på måndag är det prov i företagsekonomi B och på tisdag i natur B. + några småläxor då, så som lite "drama" på engelskan... jaja. Nu ska jag städa för i min pluggdvala har jag skapat ett kaos. Jag gillar inte alls kaos. Så nu röjer vi undan!

Ännu mer plugg

Idag ska jag med plugga matte c. det är som fan mitt hatämne. Men Joanna ska plugga här idag med. Och vi ska starta upp med pizza för vi hinner inte (läs orkar inte...) laga mat... Hoppas jag hinner skriva mer ikväll. Annars är provet imorrn, önska mig lycka till. Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande under dessa dagar.

Plugga plugga plugga

Joanna är påväg hit. Hon köper med sig två liter mjölk (till kaffet.. haha) och choklad. Sen bör vi va redo för en hel dags pluggande. Matteprov på torsdag som inte alls är särskillt lockande.... Hatar nog Matte C mest av alla ämnen jag någonsin läst. Hatar att inte förstå... jaja. har fotat dagens outfit, får se om jag hinner lägga upp den ikväll.

Dagens outfit + dagens frisyr

image545

Klänning (som "kjol") - Zoul/MQ
Lammullströja - Benetton/second hand
svarta strumpisar - HM
svart begravningssjal - second hand syns knappt
långt guldhalsband med ekollon - topshop syns inte

Och så hade jag ju inte den traditionella Lina-knuten idag! så här kommer dagens frisyr, obs inget löshår.
image546

Inbrott

I mammas radhus område har det varit mycket inbrott på senaste tiden. Oftast dagtid och man får kanske säga att inbrottstjuvarna varit rätt modiga. Igår hade mammas granne och vännina inbrott. Chin, som står mig nära också. Ingenting stämmer in på de tidigare inbrotten. Det är läskigt nära. Prata med mamma igår kväll. Allt hade gått på mindre än 20 min. Hela huset var uppochnervänt men inget stulet. Mamma bor tre hus bort. Och som hon uttryckte det, ikväll är jag husvakt, vågar inte gå hemifrån. Och det förstår jag... Riktigt obehagligt...

Jag är som ett halvtomt glas

Oftast ser jag glaset som halvtfullt. Men inte idag. Det känns verkligen som om det är något som saknas. Något stort. Något som fanns där igår, borta. Och det känns förjävligt rent ut sagt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vill, men får inte ur mig något. Vi hoppas på att det är segheten idag som framkallar dessa känslor. Men jag tror ju inte det...

Ikväll blir det bloggfritt!

Ikväll får ni kolla melodifestivalen själv, för jag ska dricka vin med Joanna så det blir inget bloggreferat från mig idag. ev något för din skull Linnéa. Men jag kan väl säga redan nu att jag förmodligen kommer gilla Calaisa. Tycka att Linda Bengtzing är dåligt klädd. Att Sibel sjunger fint, ev har en tråkig låt. Att Charlotte Perrelli är en äkta schlagerdiva. Så nu var det nog om det.. haha. Men nu håller jag kväll!

Kanske, kanske får man finbesök. ;)

RSS 2.0