jobba jobba jobba

om lite drygt 20 min går min buss. Jag ska jobba ett 24 timmars pass hela valborg, bokstavligt talat. Börjar 8 i Ängelholm, så jag är uppe med  tuppen. Vaknade vid halv tre i natt och trodde det var dags att gå upp, fatta skön känsla när man insåg att man får sova i flera timmar till! Får se om jag kanske kan mobilblogga eller något under dagen, eller kvällen. Annars hörs vi imorgon förmiddag! Nu börjar jag få bråttom... Vi ses!


Armbanden

cocoo

Peace-armbandet som jag velat ha länge.. Passion for fashion armband, och snyggtdubbel radigt armband med texten love makes the world round. Jag är glad! Ni ser också mitt bismarck armband som jag alltid har på mig. Som jag fick i present av min barndomskärlek Magnus. Det passar fortfarande!

Dagens outfit

dagens

Klänning - Indiska
Tee - HM
Jacka - MQ
Ballerina - Zara
Sjal - Gina Tricot
Wayfarerlookalikes - Glitter
Strumpbyxor med hjärtan - Topshop
Armband med fjärilar - Pieces
"väska" - påse från pieces

Vad chic!

Har haft nationellt prov i engelska idag. Den skriftliga delen. Gick väl helt ok. The road to adulthood var ämnet om nån är nyfiken. Var sjukt trött i morse, dvs det blev galet stressigt. När jag är trött klär jag mig fint och sommrigt, då bli jag glad. Hann inte hitta en bra väska så tog friis & co påsen sen i lördags. Min lärare sa att den var chic. Hallå, min lärare heter Mats, är litteraturtönt och har skägg. Trodde inte han använde ord som chic. haha. Jag och Joanna fick skjuts av Edvin imorse så jag fick gå hem efter svenskan, men det var bara skönt. Dock visade jag asset för halva klippan, det blåser väldigt mycke idag. Men jag var ju fin iaf. haha. Om en timme ska jag ha företagsekonomi b så jag får väl äta något nu. Sen ikväll fortsätter garderobsrensningen och så får jag besök av Nutte.

Dagens outfit

llalala
Kjol - Mango
Tee - Gina Tricot
Kofta - Sisters
Strumpbyxor - Pieces
Ballerina - Trampolin
Jacka - Twist and Tango
Sjal - Åhlens
Pilotbrillor - Glitter
sdfsdd
Som sagt, pilotbrillor från glitter. örhängen från Chanel, halsband från Ms Bijoux. Fina flätan i luggen och hög knut. Olikt mig? haha, knappast.

Köpenhamn

I morse kl 8.52 gick tåget till Helsingborg. Därifrån tog vi färjan över till Helsingör, min lilla Hamlet var det. Sen tog vi tåg till Köpenhamn. Fina danska tåg var det. Joanna var också väldigt fin på tåget må jag säga.
1
Efter en hel del förseningar (är det inte alltid det i danmark??) så landa vi i huvudstaden. Det var extra kul att ha med Joanna, hon har nämligen aldrig vart på ströget! Så jag var ju expert i jämförelse. Men ströget är stort och helst vill man hinna med alla bakgator med, men tiden var knapp så vi (läs jag) hade klart för oss var vi skulle lägga vår tid! Inne på Zara hittade jag två underbara klänningar (otippat va? haha) men efter att ha diverse svordommar var det bara att inse att jag har för mycket bröst. Jag ser helt vulgär ut i för urringade kläder. Fy fan för bröst! Men jag fick med mig en del fina saker hem ändå. Vi besluta dock att åka tillbaka snart igen, vi han ju inte med någon secondhand shopping alls, och magasin ägna vi alldeles för lite tid på. Han inte längre upp heller. Vi hade tur med vädret iaf, och fick oss en riktigt mysig dag.
23
Joanna med alla påsar

I påsarna fanns följande
123458009++u7jlsf

Tanfärgade pumps från pieces
Tre trosor, orange, gul & lila (blixten spökar), från pieces
Tanfärgad clutch från friis & co
Träarmband med fjärilar från friis & co
Grön luktande badanka från designroom (illum) Han luktar äpple!
Emporium body butter, snow gardenia från MOR (illum)
Inte bå bild, men lika bra ändå är två par trumpbyxor från pieces
Nedan, Kjol från Mango med söt spets och volang och strumpbyxor med hjärtan från Topshop.

iglo

Vi skulle ju egentligen gått ut ikväll, och jag gjorde mig färdig och allt, men kände mig lite hängig och kände efter och jovisst, feber. Joanna fick åka och möta upp de andra ensam. Känner mig dum, men det är ju inget man kan göra något åt. Ser ju inte helt kry ut på bilden ovan, trots att jag faktiskt är klädd för utgång, sminkad och vidgjord. Då mår man inte bra. Aja. världen går ju inte under för det! Nu har ibumetinen börjat verka så jag kan sova. Hoppas ni har det bra denna lördag kväll!

riktigt galet trött

Efter att ha jobbat över 10 timmar kan jag lugnt säga att jag är galet trött. Bussfärden hem från Ängelholm var seg, riktigt seg. Men det känns bra att jobba. Sjukt kul. Idag har v haft skit kul. Det kan fan inte alla säga att de har på jobbet! Speciellt inte när det ingår i ditt jobb att byta blöjor och shit ;)

Imorrn ska vi alltså till Köpenhamn, det har jag verkligen sett fram emot! Sen blir de utgång i hbg. Kameran följer självklart med. Hoppas regnet håller sig borta, ni kan väl hålla tummarna?


Morgonblogg

Har nog inte bloggat såhär tidigt på länge, om jag ens gjort det någonsin. Aja, ska jobba  hela dagen idag.. Slutar kl 19 och lär va helt slut då... Är väl hemma lite efter nio men vem vet om jag orkar blogga då! Annars åker jag till köpenhamn imorgon, ska bli riktigt nice. Nu är iaf bloggen flyttad med, så det ska inte vara något klydd mer. Har ju haft lite svårt att blogga kvällstid innan. Men nu hoppas vi att allt har gått bra. Men det verkar det ju som..

Glöm inte medlemsrean på Nelly som öppnar vid tolv.. Jag har varit inne och kikat lite med englas kod, passa på att fynda basplagg och underkläder säger jag!

Snabb uppdatering

Tänkte bara säga att min blogg håller på att flyttas över till den nya plattformen.. så det blir inget bloggande idag/kväll. Sen kommer David på besök med, så det hade det väl inte blivit ändå, haha. han gillar ju inte bloggen något vidare... Men men, hoppas ni har det bra där ute!

Lina Waldorf

image699

Move your lips!

The Body Shop och MTV samarbetar tillsammans i lanseringen av Move Your Lips, en global kampanj som syftar till att öka medvetenheten kring HIV och AIDS bland unga över hela världen.

image696

Tillsammans har de framställt en Limited Edition Move Your Lips Guarana Lip Butter. För varje såld Guarana Lip Butter går 49:54 kronor till Staying Alive Foundation,  som använder bidraget till att upplysa om HIV och AIDS för att stoppa spridningen av HIV mellan unga människor.
Pris 95 kr

Jag har köpt mitt, nu är det din tur. Det är ruggigt bra, luktar och smakar fantastiskt... Och så är det ju för en bra sak...


Killar med gitarr

Alltså, finns det nått finare än killar som spelar gitarr? Jag smälter ju... haha. Det är bara så charmigt.. Har nog alltid tyckt det. Jag menar, det har funnits några gitarrpojkar i mitt liv. Så killar, lär er spela gitarr och ni har halva inne. Alla tjejer är svaga för killar med gitarr!

Hade jag vart fjorton hade jag vart helt såld... Sjukt gulligt.

Nice från Cocoo

image695

Det är på tiden att jag köper mig ett peacearmband.. har velat det länge, och vad säger ni, passar inte de andra två mig väldigt bra med?

Tipsigt

image694

Lyx: Chloé ca 24 000 kr
Budget: Bagsandfashion 429 kr

Bra alternativ till svindrya märkesväskor uppskattas alltid. Tycker denna chloéinspirerade budgetväska är riktigt nice och funderar på att klicka hem en själv. Har trots allt sucktat efter Cholén länge...

Senaste köpen

image693

Nyckelring från Marc Jacobs och en vintage clutch från dior.

Dagens outfit

image691

Klänning (som kjol..) - Smirk
Tee - Gina Tricot
Tröja - Lindex
Väska - Wera for Åhlens
Stövlar - Second hand
image692
Håret är härligt idag. Ruffsigt och härligt med inbakad fläta i luggen och hög slarvig knut. Wayfarer look-alikes, örhängen från chanel, harmonyarmband från ms bijoux och så ring + bismarck armband (som alltid då). Utomhus åkte trenchen och en naturvit sjal på.

Gårkvällens höjdpunkter

  • Alla mot Edvin. Drinking games...
  • "Ska du med på fest ikväll?"
    "ja!"
    "okej"
    Det är en fördel att säga var festen är... Det missa Martin 
  • Mickes tal, väldigt vingligt...
  • Mitt nya smeknamn är Båstad
  • Jag - "Ja, så är det historia prov på måndag"
    Becke - "Jag läser inte historia"
  • Beckes minikonsert i min säng på en lätt ostämd gitarr
  • Diverse betting angående kvällens flirt...
  • Jag - "Allt är ju relativt..."
    Micke - "Om man jämför med Becke!"
  • Och så imorse. Jag säger "Faaan vad jag är trött. Det är så att hälften hade vatt nog!"
    Joanna säger "hälften av vadå?"
  • Slutligen. Hur märker man att Lina är full? Båstad dialekten kommer fram...

Efterfest hos mig


party party

ikväll är det fest! Har verkligen inte tid att skriva detta. är sjukt stressad... lovar att ta med kameran, måste göra mig klar nu! hörs imorrn!

Plugg plugg

Idag ska det pluggas. Flera prov nästa vecka, så det är bara att sätta igång! Ska käka nu, sen kommer Joanna och så sätter vi igång. Fint väder är det iaf. Kaffe på uteplatsen? Väldigt gärna...

Joanna!

Joanna har börjat blogga! Skit kul tycker jag, det borde ni med tycka! haha. och besök hennes snygga blogg som jag gjort designen till!

image686

Klicka på bilden för att komma till Joanna

Dagens gästoutfit

Joanna var så fin idag. Hon har vart på barnkalas. Söt som få.

image685

Klänning - Kappahl
Cardigan - Gina Tricot
Strumpisar med hjärtan - Ica (mina)
Ballerinor - Trampolin (mina)



Vi har nyss ätit glass från ben & jerry och dricker champange. Vardagslyx på hög nivå!

dagens outfit

image683

Klänning - Indiska
Cardigan - Mormors gammla
Sjal - Åhlens
Strumpisar med blommor och fjärilar - Lindex
Ballerina - Zara

Det svara ni skymtar under klänningen är min AA-klänning. Denna är ju minst sagt kort...

Dagens smycken och frisyr
Örhängen - Chanel
Ring & bismarckarband (som alltid) - Gåvor från Madde och Magnus
Håret är ett burrigt ruffs i hög knut. Vildare än vanligt. haha.
image684

Det hänger på håret

Tittade på gamla bilder, visst har det hänt en hel del?

image682

fina vänner är glädje

Almologi.blogg.se ¬ Läs bloggen! säger:

jag kollar din blogg, du är ju förbannat söt lina som förut, du får se till att hitta dig en passande man nu! haha.

A Great Woman's gotta Have a Great man!

Lina säger:

naw, du är så go. ja, jag får se till att hitta en passande man

Almologi.blogg.se ¬ Läs bloggen! säger:

jo gör det nu också!


Mycket mer behöver inte sägas. Han är väldigt snäll, och jo. Läs hans blogg


Snygga tees på nelly



329 kr. Very nice very nice. I want!


Jag vet att bloggen går på sparlåga men ha överseende, så mycket just nu

image677

en annorlunda dagens

image676

Snuttan

image675

photoshot

Igår var det vår, fint väder och glädje. Jag och Joanna besluta att ta en glass och gå en promenad. Kameran följde med. Två plojbilder får ni här. Senare får ni se de fina!

image673

image674


paus

Mat-paus! Kycklingsallad blev det.. Slänger in en liten lista med, var ett tag sedan.

Sju första:
Första bästa kompis: Sara hos dagmamman
Första bil: Ägde väl tekniskt sätt pappas där ett tag. Det var en polo kombi, röd iaf. Men jag har ju inte körkort så.. haha 
Första kärlek: Oj, mamma skulle säga Martin hos dagmamman, Själv vet jag inte riktigt vad man kan kalla kärlek.
Första husdjur: Pucko! min engelska undulat.
Första semester: Legoland när jag var nån månad..
Första jobb: Plocka jordgubbar...
Första köpta skiva: Oj, nån absolute music kanske


Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken: Cider
Senaste bilfärd: Hem från Edvin igår kväll
Senaste filmen du såg: Den där dåliga igår, Spartans nånting.. haha
Senaste ringda telefonsamtal: Joanna
Senaste bubbelbadet: Hos mor sist jag var hemma.
Senaste spelade cd: Celine Dion
Senaste kyss: Måste man tänka var det för länge sen... Men jag gissar på Jakob
Senaste gången du grät: Oj.. Det var inte så längesen iaf.
Senaste måltiden: Kycklingsallad


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej.
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Haha, ja. Alla har vi vart små


Sju saker du har på dig:
1. Jeans, förvånande jag vet ;)
2. Underkläder
3. Grå tröja
4. Linne
5. ring, armband (som alltid..)
6. glasögon
7. Diadem


Sex saker du gjort idag:
1. Gått upp
2. Druckit kaffe
3. Pratat med Joanna i tele
4. Suttit vid datan.
5. Fixat i garderoben
6. Ätit kycklingsallad


Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

Mobilen, datan, min garderob, gitarren & min cykel.


Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Rickard
2. Joanna
3. David
4. Hanna


Tre val:
Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Båda.
Choklad eller chips? Kan inte undvara något av dem.


Två saker att göra innan du dör.
Gifta mig och skaffa familj.


En sak du ångrar:

Inte mycket så jag vet inte vad jag ska svara.


Garderoben

Jag städar, rensar och omorganiserar min lilla fina walk-in. Mycket mycket kläder. Mycket som ska strykas.. Jag bara pausar för att skriva detta. Men så bra det ska bli. Jag tycker dessutom det är skit kul. Ni ska se min säng nu, helt full av kläder som är strykna, ska strykas. Jag blir på så gott humör!



Blev väckt av Jakob inatt. Han ska få en fet utskällning idag. Jag pallar inte med hans mitt i natten samtal längre. Speciellt inte när de som inatt är booticalls. Jag vill inte...

kvällen

Jag och Joanna skulle gå en runda. Men vipps så hade vi handlat tacos och marängsviss och vandrat hem till Edvin för att laga mat och se på film. Kvinnorna (jag, Joanna och Hanna) stod för matlagningen medans grabbarna spela biljard, otippat va? Maten blev god, marängsvissen med,åt bara lite dock. laktosshit ni vet. Vi hade en diskussion om svartsjuka och tillit iförhållande, titta på en sjukt dålig film, meet the spartans, tror jag. Sen alltså, Niklas, jag blir aldrig av med dig. haha. Träffade då en kille ikväll, Visar, sjukt lik dig! Men det är kanske positivt, ibland saknar man din upptåg. Hur som helst så påminde han om dig som fan till sättet. Sen vet ni hur jag påverkas av dialekter, ja nu pratar jag ju skånska som fan igen, men ikväll fick jag en släng blatte-svenska, så olik mig. Lät för jävla illa, ska aldrig hända ikväll. haha. Nu har iaf Edin kört oss hem, jag har gått in till mig och är nu helt galet trött. Imorgon ska va en väldigt produktiv dag!

God natt

Väla

Har vart på väla idag med Joanna, Hanna och Edvin. Mycket nice. Köpte ett par jeans på Gina. Behövde verkligen det. Trots att jag hatar att köpa jeans, men dessa var nice, modellen heter Osanna om ni är nyfikna. Sen köpte jag några toppar på HM som jag kan ha på jobbet. Ingen tillstymmelse till urringning. Lite smått och gott med andra ord. Var även en sväng på bodyshop. Favoritaffären! Vad har ni gjort idag?

Garderob

image657

Såhär fin och organiserad var min garderob i julas när jag nyligen renoverat den. Nu sväller den över och är inte hälften i tvätten får det inte plats. Liten tjej, medelstor garderob, mycket kläder. haha. Känner att det krävs en omorganisering snart. Nästa helg kanske, då är allt rent, vilket gör det så mycket lättare. Egentligen vore allt mycket lättare om jag hade någon av dessa garderober...




Alla flickors drömgarderob är väl ändå Carries
image665

Men.. Jag vill kunna sitta och sy, designa och mysa i min! Kan ni inte se mig i denna? Jag vet då att jag kan det!
image666

mycket mycket kläder

Haha. Hälften är gott nog! ;) vem har mycket kläder? Jo Lina.
Just snyggt svar man får när man beklagar sig över att man inte hinner tvätta allt. Just snyggt Joanna. Okej, jag har galet mycket kläder. Och skor med för den delen. Ett trettiotal tror jag vi kom fram till när David och jag räkna sist. Men det är ingenting i jämförelse med Sofi Fahrman...

image656
Bilden kommer från Sofis blogg.

Klaga aldrig på mig igen va! haha.


fråga

Är man alkis eller bara ser äldre ut när man inte behöver visa leg på systemet fast man är nyss fyllda 20? haha. Jag gissar på det sistnämnda ;)

städa städa varje fredag och så varje jul

För det tycker jag är kul! Neeh. Men idag är det städ och tvätt dag. Har lagt i första maskinenerna och gör mig nu iordning för att gå ner till byn. Har lite ärenden att göra, typ köpa tvättmedel och sköljmedel eftersom det jag hade hemma bara räckte till dessa två maskinerna... hmm, lite stressad? kanske.. men vi hörs senare!

Denna dagen, ett liv

Idag har jag varit sjukt seg. Jag har solat, slappat, ätit och haft lite hemma spa. Tittar på so you think you can dance och dirty sexy money.

Min tre favoritpar ikväll var
image653image654image655
Egor Filipenko (N) och Emma Hedlund (S), Martin Gaebe (DK) och Trinh Nguyen (N) och Daniel Koivunen (S) och Mynte Lagoni (DK)

Vilka är dina favoriter?



Stinna, Andrea, Yngvar och Mario fick åka hem..

Var det rätt?

igår på jobbet

Gick det över förväntan. Var ju som sagt lite nervös, men brukarna öppnade sig och välkomna mig, vilket självklart kändes härligt. Okej det kändes inte obehagligt allt. Inte vid matningen och inte vid blöjbyte. Det gick helt enkelt väldigt bra. Vilket även mina arbetskamrater tyckte. Japp, kan säga så nu. För jag är nu anställd! haha. Alla papper är påskrivna och allt är klirrat. Jag är glad. På jobbet är det en del restriktioner om hur man får klä sig. Såhär kanske skulle vara nice?

image652

jeans - fornarina
topp - asos
skor - skopunkten

Dagens outfit

image651
Kjol - Gåva från Ulrika
Linne+cardigan - mormors gamla
Topp - Lola Espeleta
Strumpbyxor - Lindex
Väska - Wera kollektion för Åhlens

Till det hade jag pälsen och svarta tygskor från skopunkten.

Nu ska Joanna och jag sola. Vi hörs senare, då ska jag berätta mer om dagen.

Om helgen och första arbetsdagen

I fredags så var jag och Joanna bara hemma och titta på alla sångprogrammen på tv. Jätte mysigt. Och i lördags hade Rickard och hans bror fest. Och vi tänkte varför inte? Så jag skulle då försöka hitta dit. Efter mycke om och men kom vi dock fram. Det var väldigt trevligt. Sjöng en massa singstar och träffa en liten söt och trevlig pojke så kvällen var nice. Söndagen var seg jag och Joanna åt brocolipasta, skit gott.

Idag var jag uppe med tuppen. Gör mig i ordning och cyklar till bussen. Som inte kommer. Får skjuts med en tjej som gick i klassen under mig på apelryd. Skit snällt, hur bra hade det kännts att komma försent första dan? Kom fram i god tid till Se-samgården iaf. Var rätt nervös vilket snabbt gick över. Personalen var jätte trevlig och brukarna med. Jag trvides väldig väldigt bra. Idag hade brukarna lättare funktionshinder så som downs syndrom. Imorgon går jag brevid i en annan grupp med brukare som har flera handikapp, en dag som mer handlar om vård än vad denna dagen gjorde. Idag sjöng vi mest och var i "sinnenas rum" som var något skit fräckt. Olika typer av avslappningsrum som ska stimulera våra fem primära sinnen. Ser fram emot morgondagen!

God natt

Igår åkte jag och Joanna hem till Rickard. Det var trevligt, mycket trevligt. Imorgon ska jag gå brevid på nya jobbet. är jätte spänd och ska upp tidigt imorgon. Så jag tackar för mig och ber om ursäkt för dålig bloggning. men jag har varit sjukt seg...

Marimekko

image650

Denna finfina skål fick jag i försenad födelsedagspresent idag av Lisbet, emelie och selma. Vi har vart ute och fått Selma trimmad och tittat på valpar.. så söta att man bara vill ta med dem hem! Nu har de åkt hem, vilket är rätt skönt. Ska strax gå en promenad med Joanna, ska bara byta om först. jeans alltså. inte min grej... Jag är sugen på glass...

Dålig blogg dag

Idag är jag inte alls bloggsugen. Har jeand på mig i nårgot av en herrmodell, upprullade. Tygskor och blus. mycket fint faktiskt... Har dock inte orkat ta nån outfitbild, ska byta om nu. Joanna och jag har bestämmt oss för att ha en "fin kväll" då vi ska va snygga som få, äta chips och titta på så ska det låta. haha. Har funnits många fester och andra erbjudanden att välja mellan denna helgen. Men jag väljer att stanna hemma. Vad ska ni göra ikväll?

Ni är för gulliga

Idag fick jag ett jättegulligt mail av en tjej som hette Maria. Hon skrev att hon tyckte jag hade en snygg stil. Hon frågade även om alla min vänner klär sig lika snyggt och vilken känd svensk jag vill byta stil med.

Så Maria.
Många av mina vänner klär sig snyggt, enligt mig. Men en sticker ut lite ur mängden. En av mina vänner har en stor garderob som jag gärna skulle frossa i. Hon har nämligen galen trendkoll och är grym på att fynda budet, utan att det syns. Standard är "fan vad snygg klänning var har du köpt den?" svaret blir typ HM, jag hittar aldrig guldkornen på HM. Det gör Linnéa.

image648
Visst håller ni med mig?

Och sen då den där svenska kändisen... Frida Fahrman såklart!
image649
Bilderna lånade från fröken fahrmans blogg..

nu ska det städas

Idag är det städ dag. jag har på mig slappa kläder, ska skura, damma och allt sånt där! Och boka tvätttid. Så jävla måste nu med det.. haha. Nu ska jag äta. Köttfärssås!!

En annorlunda enkät

Hitta denna hos Elin. Annorlunda, så jag kör!

1 - Hur länge har du bloggat?
Totalt i ungefär 2½ år. På denna adressen sen jan 2007.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 
Hade ingen direkt bild. Det var så länge sen ;)

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? 
Sigrid! Hon hade kläder som jag så gärna ville bära men inte våga.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? 
De finns ju inte kvar längre... Tyvärr
  
5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? 
Ungefär 20-30 kanske läser 15 dagligen och resten då och då

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?

hmm. Tittar i mina favoriter och inser att de flesta är dagboksbloggar med modetouch eller rena modebloggar. Elin är ett undantag, men hennes illustrationer kan man ju inte missa!
 
7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. 
Det får väl bli Herr Taylor. Ett han är en grabb. Två han är hockeykille.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. 
Här skulle jag kunna safe. Ta en vän, typ Tilda. Men jag antar att vi vill ha nån kändare... hmm. Får säga Kelly. Vi har samma, lite gulliga stil. Jag gillar hennes inredning skarpt, och som hon själv beskriver sig "älskar mode och shopping. Har även en passion för inredning, film, party, resor och pyssel" Kan inte annat än hålla med...

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
De gillar det nog. Speciellt Mina gamla vänner, som man inte träffar så ofta. De känner sig ändå delaktiga i mitt liv.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja det tror jag, eller? Hoppas det iaf.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? 
Jag måste säga att jag är väldigt personlig i min blogg. Men det är ju jag. Öppen och ärlig i verkliga livet. Skulle hymmla om jag inte vorde det här.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. 
Oj, svårt. Jag skriver om det mesta. Men jag skulle aldrig hänga ut någon jag var ovän med, typ skriva en massa elakheter i stundens hetta. Dumt

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Hm? lustig fråga. Det handlar väl inte om det i grunden. Även om jag blir överlycklig när någon skriver en go kommentar.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Ja det tror jag. iaf den sidan de visar. Jag tycker ju mig känna en del haha


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej. Men många vänner bloggar.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Jag vet inte. säkerligen

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta? 
Det är jobbigt med elaka kommentarer, jag får en del sådana. än kan jag inte bara låta det rinna av mig. Men sen är jag ju en känslomänniska..

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
Nja, inte direkt. Står för det jag skriver..

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Kännde nu när bloggen låg nere att man är lite beroende....

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då? 
Ja jag hoppas det. Då pluggar jag högskola! Ska bli intressant att se var jag hamnar..

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
 
Ja helt klart. Bloggandet är på frammarch.

22 - Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
 
Jag har lärt mig att uttrycka mig bättre i skrift. Men framförallt så ger det mig jätte mycket att få skriva av mig. At ventilera lite..

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig? 
Det är som han snubben sa på nyhetsmorgon, när Stina och Bella var med, det är det nya veckorevyn.

24 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. 
Tja, Tilda, Emelie, SaraElaine och Parasto


Jag är med jobb

Nästan iaf. Det var vadjag skulle prata mer om idag. När jag visste mer alltså. Hon gillar mig. Hon gillar att jag gått musikal och hon älskar att jag är så lättsam. haha. På måndag och tisdag ska jag gå brevid. Sen på onsdag skrivet vi alla papper och sånt. Så om jag typ inte tabbar mig totalt så har jag numera jobb! Ja, det är inom handikappomsorgen. Daglig verksamhet. Allt från gravt handikappade till personer som det kan ta två månader innan man märker varför de är där. Det ska bli väldigt intressant. De har nämligen en teater och sång grupp!

Nej. Bussen är full med folk. Varmt är det och enda platsen fanns längs bak.... Det skakar som fan. Och jag blir åksjuk. Så nu blir det att dricka lite brämhults jordgubb/lime och läsa veckorevyn!


Dagens outfit

Okej. Idag bjuder jag på de sämsta outfitbilderna ever. Men har man brottom så har man! Lägg märke till min högra hand på första bilden, och hur jag puffar fram klänningen med den andra. haha. Och andra bilden behöves väl inte nämnas något om. En halv Lina någon?
image645image646
Klännig - Cubus
Strumpbyxor -  Tropeca
Långkofta - Ellos
Stövlar - Second hand
Rosett i  håret - Glitter

Så här glad blir man av att vänta på bussen
image647

Nu är jag framme! Som sagt, önska mig lycka till!

God morgon sverige

image643

På den gula bussen jag sitter. Ja inte just denna då, Hade ju inte hunnit foten den då.. Min buss går till Ängelholm. jag är nervös. Önska mig lycka till!

snyggt!

image641

image642

Mina favoriter.

Dagens outfit

Idag har jag varit såhär fin. Men när det är mörkt gör bilderna i klänningen rättvisa.. Fröken Fahrman har dock en likadan..

image639

Klänning - Veromoda
Brun kofta - Veromoda
Vit jacka - MQ
Rosett i håret - Glitter

Och här ser ni min fina rosett på nära håll
image640

förresten

Jag har ju ny design! Gillar ni den?

Tidsfördriv på en buss

KOLLA I DIN GARDEROB
Äger du ett par stringtrosor?
Nej.
Hur många trosor har du? Många.. Sa jag att jag inte tvätta på två månader? haha
Äger du en rosa tröja? Japp, flera stycken
Äger du en randig tröja? Javisst.
Hur många BH:ar äger du? Oj.. en hel del..


KOLLA PÅ DIN SÄNG
Är din säng bäddad? Haha, nej. stressig morgon
Vad ligger det på din säng förutom täcke och kudde? överkast, prydnadskuddar, en klänning, strumpbyxor, fjärrkontroll. och säkert lite till..
Hur många kuddar sover du med? 3.
Vad är det för färg på dina kuddar och ditt täcke? Två vita kuddar, en ljusgrå med mörkgrå blommor, täcket matchar den. 
Vad är det för färg på själva lakanet som du sover på? Vitt


GÅ IN PÅ MSN
Hur många är det online? 10
Hur många är offline? 238
Vem är det 10:e som är online? Micke
Vem är det 4:e som är online? Jimmy
Vem tycker du bäst om som är online? Ida
Vem är 1:a offline? Alfred
Vem är 10:e offline? André


KOLLA I DIN DATOR
Vad har du som skärmsläckare?
typ såpbubblor
Hur många ikoner har du på skrivbordet? 9
Vad har du för bakgrundsbild? haha, skit tråkig. en bild på skolan från studenten.. typ. palla inte byta..
Har du MSN på ditt skrivbord? Ja
Vad är det bästa som ligger på ditt skrivbord? Itunes

KOLLA I DITT RUM
Har du en tjock eller smal dataskärm?
Smal ( har en laptop )
Vad är det bredvid dig där du sitter nu? Sitter på bussen.. En tom röd stol
Har du en spegel i ditt rum? I något rum hemma ja
Vad hänger på dina väggar? en (egentligen fyra..) tavlor jag målat i rummet.
Äger du ett the Sims spel? Haha, ja. älska det när jag var mindre
Har du en egen TV? Japp.. Ganska tråkigt annars med tanke på att jag bor själv..


Äntligen

Äntligen funkar det att blogga igen. Efter två dagars försök att byta plattform har de nu gått tillbaka till det gamla. Hoppas det inte klyddar mer bara. Hur har ni det idag? Så här ser min vecka ut..

image638

RSS 2.0