En kväll på Musteriet

Tessi har fixat så att måndagar är Apelrydskväll på musteriet. Faktiskt riktigt nice att komma ner här några timmar och ha det lite trevligt. Vi i musikal 3 tog iaf tillfället i akt och gick ner hit, och har faktiskt riktigt trevligt. Lite nostalgi är det då jag inte befunnig mig på en fritidsgård sen mellanstadiet.. Men här är riktigt nice och stylat. Blir nog fler måndagskvällar här. Innan vi gick hit hade vi kafferep hos Christa och Tobbe. Jätte mysigt ute i det fina solvädret. Sandra & Julia var där med. Jag och Christa var och handlade på hippus innan och handlade lite till musikalen, börjar verkligen ta sig nu. Är jätte glad för at vi verkligen gör framsteg. Imorgon ska vi ha sång med Henrik, det ser jag fram emot.. Nej nu ska jag gå och ta fram barnasinnet lite. thingeling!

Ni vet att ni älskar mig
Lina

19 år idag

Idag blir jag 19 och mamma kommer upp. Ska bli jätte trevligt vi ska gå ut och äta och ha mysigt. Panikstäda hela kvällen igår, suck.. Är jätte trött idag och har sjuk träningsvärk... Bowlade med klassen igår, trevligt... Jagkom faktiskt inte sist, otroligt nog.. Men vi ska ha rematch om några veckor och då ni! haha, frukost nu so i´m off.

Ni vet att ni älskar mig
Lina

Pappa

Att behöva mista sin pappa när man inte huniit fylla 19 är inget nån borde behöva vara med om. Ändå sitter jag nu i den sitsen. Har gått lite drygt en vecka och jag fattar ingenting. Man blir så förbannad att det börjar en ny dag, att livet forsätter som vanligt fast än ingenting är som det brukar...  Jag saknar pappa, men han är borta och jag kommer inte få träffa honom på väldigt länge. Inte förrens vi ses i himeln.. jag älskar dig och pappa - du fattas mig

RSS 2.0