Nu får det vara nog

czcözv

Jag tycker att ni alla som läser detta ska gå in här och skriva under namninsamlingen. 13% procent av svenska kvinnor har blivit utsatta. Tror de flesta av oss känner någon. Och vi alla tycker nog att det är så fruktansvär fel som det bara kan bli! Jag har skrivit under, nu är det din tur.

jflasf

sommar

jag exprimenterar med två menyer, och lite ny design. Känner mig verkligen på g!

Söndag

Idag har jag vart sjukt seg. Typ såhär, gud jag vill bara dra täcket över huvudet seg.. Men då säger joanna, klä på dig, vi går ut! Så det var bara att lyda. Så vi gick en runda, tog en glass och sola lite. Sen var man piggare. Handla mat gjorde vi med. Sen lagade jag middag, kycklingfilé, potatiskroketter, kall vitlökssås och grönsaker. Smarrigt. Till det drack vi ett glas rosé, fin söndagsmiddag med andra ord! Snart ska vi nog äta lite marängsviss med extra nougatsås till sanningens ögonblick. Har ni kommit ihåg att gratta era mammor idag?

Eurovision

Okej, grattis Ryssland. Inte alls min favorit men iaf topp tio. Hade då hellre sett både Grekland och Ukraina i topp. Att Sverige bara kom på 18 plats är ju lite skandal, men det är ju jävligt typiskt Sverige att överskatta våra bidrag. I 10-i-topp hade jag gärna sett 

  • Sverige
  • Grekland
  • Ukraina
  • Armenien
  • Israel
  • Rumänien
  • Danmark
  • Norge
  • Frankrike
  • Serbien

Utan inbördes ordning. Joanna gillade Bosnien och Estland med. Jävla pirater. Måste säga att mamma är jävligt rolig ibland. Vi pratade om Ukrainas Ani Loraks smygporrande med stjärten i vädret där uppe på den där saken ni vet. Mamma bara "Värsta kurva" (hora på serbiska..)  haha. Mamma liksom. Vi har ju Jugoslaviska släktingar för er som inte visste det. Men det var ju bara löjligt det där. Annars var ju hennes nummer en bra show. Aja, vi svenskar får väl bara inse att vår storhetstid är förbi...


Tom

Har ni nån gång bara kännt er tomma? När det liksom gör ont både i kropp och själ men man vet inte vad man ska göra. Helt likgiltig. Helt tom. Man vet att man borde känna en massa och vara arg, ledsen, vad som helst. Men man är så jävla naiv. Alltid. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Det är ett självskadebeteende som är av en sån hög grad att det inte borde vara tillåtet. Ändå är jag så jävla naiv. Om man bryr sig om en människa, bara minsta lilla, så gör man inte såhär. Varför kan jag inte bara gå vidare? Lev i nuet sägs det, jag lever kvar i det förflutna, alla minnen. Hur bra det kunde ha varit. Det enda fel jag har gjort har varit mot mig själv. Medans han har gjort fel på fel på fel. Som han själv säger "Du borde ha bett mig dra åt helvete för länge sen" men jag gör inte det, kan inte det. Måste gör det.


Eurovision

Ja då har vi hört alla låtar nu då. Mina favoriter ikväll är Sverige (såklart!), Ukraina, Albanien, Schwiez, Danmark och Malta.

Och kvällens mest pinsamma nummer
Litauen - Va fan.. Såg ut som han i fantomen på opran.
Lettland - pirater... behöver jag säga mer?
Cypern - Egentligen inte helkass. Men allt var ju mesigt och halvdant.
Portugal - hon såg ut som sjöhäxan i ariel...

Måste säga att denna kvalfinalen var bättre än den andra. Mycket bättre.



Snyggt att programledaren nynnade på hero när han skulle säga att sverige gick vidare.. haha

Cupcakes

Har bakat dumlecupcakes idag med aprikosfärgad creem cheese frosting. Snyggt! Exprimentera även lite med en cupcaketårta som jag inte dekorerat än. Blir nog smarrigt. Kanske inte världens nyttigaste men va fan, bra att ha i frysen och ta fram när man får besök! Ikväll är det eurovisionkval för sveriges del. Hur tror ni det går? Jag tror det blir en lätt match faktiskt. Men man kanske inte ska vara allt för kaxig...

My new hair

khk

öfs

Isn't it nice? Jag ljusar upp det nu inför sommarn. Jag tycker iaf det är påväg att bli nice. Vad tycks?

vitt vitt vitt, och lite rosa

söfds
Nu ska vi bli brunare på kroppen, och vitare i munnen, haha. Nej men, de är nice med lite ljusare tänder. Jag dricker ju både, kaffe, te och vin. Inte så bra om man vill ha vita tänder. Så igår köpe jag denna lilla tandblekningspenna för 89 kr. Ett klipp tyckte jag. Så igår kväll började jag testa. Två gånger om dagen ska man använda den, vi får väl se om det händer något.
fsfsdfs
Köpe även dry shampoo och flat iron från Lee Stafford i småflaskor för att testa på. Har hört att de ska vara skit bra!  

forever21 - en liten hjälp på vägen

Jag samfrakta med en kär vän, Joanna, otippat va? haha. Iaf, så guiden är byggd på hela vår gemensamma beställning.

- 1 kjol, 9 klänningar & 6 par trosor 1 594 kr
-
Frakt 485 kr
-
Tull 221 kr
-
Postens avgifter 100 kr
_________________________________
 2400 kr

Detta är bara för att ge er lite mer kött på benen. När ni vet vad ni vill ha och ska checka ut så får ni reda på fraktkostnaden och då går ni in här och räknar ut vad det kommer kosta för er! Smidigt va?

Fashionista

Idag har jag köpt boken jag länge velat ha! Nämligen Fashionista av Martina Bonnier. Martina är ju sveriges svar på Anna Wintour så det är klart varje fashionista måste ha den i sin bokhylla. Eller nej, där ljög jag stort. Den kommer få ligga frame som dekoration. Färgen är som den härligaste cupcake. Och nu är den min. Har redan bläddrat lite försiktigt i den, men ikväll ska jag sätta mig ner i lugn och ro och läsa lite mer ingående.

asfa

Vilken helg

Jobbade i fredags, åkte sen hem till mamma i kävlinge för att hämta alla grejer jag haft kvar där sen jag flytta. Hon ska ju flytta i sommar och ville bli av med skiten, haha. Sen bytte vi köksmöbler med, jag och mamma. Äntligen, ni fattar inte så fint det är nu, lovar visa senare. Men iaf, sov där nere och sen i lördags åkte vi upp till mig och fick allt på plats. Det är skit nice. Fint har jag fått på uteplatsen med, ska bara köpa parasoll, dynor och lite grejer i zink. och en grill! Nu håller vi på att tvätta, så jävla mycket tvätt, varför skjuter jag alltid upp det? Typiskt mig... Ikväll kommer forever21 guiden upp! Ciao!

Nytt från forever21

jlkdjaxzxzö
Tiered Diamond Tube Dress - ca. 170 kr

hxlz
Southern Floral Dress - ca. 182 kr

zäxzvxxd
Tie Dye Chiffon Halter - ca. 170 kr

aääas
Adella Floral Dress - ca. 152 kr

Tre trosor, ytterligare en klänning och en kjol beställde jag också. Senare ikväll, eller under helgen kommer en guide upp angående storlekar, frakt, tull osv. Vad tycker ni? Vet att bilderna är kassa, men det blev en snabbis bara!


Back on track

Nu har mitt internet klyddat i tre dagar, men efter ett samtal på kundtjänst fick vi till slut igång det igen. Vi beställde från foreever21 förra onsdagen och de kom i tisdags, har fotat allt och lägger upp dem ikväll. Det kommer även en guide med tull, frakt osv... Bra va?

Helgen

Fredagen spenderades i Båstad. Först träffade vi David en stund. Han har ju åkte iväg till Ayia Napa för att säsonga nu.. Sen tittade på Apelrydtreornas musikal med Joanna, Sandra, Christa och Dannie. Var sjukt kul att se er tjejer, det är synd att det går så länge mellan gångerna, men vi har ju hektiska liv! Musikalen var iaf bra. Jag var sjukt fint klädd, finns dock inga bilder, med nice var det! Vi tog taxi till Äholm för att senare ta bussen hem, men upptäckte att den bara gick till Munka. Träffade Jakob en stund och tog sen en taxi hem. Lördagen spenderades med Joanna och historia arbetet om Jugoslavien, och när kvällen kom tyckte vi att vi förtjänade att hitta på nått skoj. Så vi fixade till oss och åkte till Äholm, satte oss på Torstens och tog en cider. Träffade Cohen, Kotten och Ante. Riktigt nice, var ju inte igår direkt! Kvällen till ära hade jag jeans på mig, körde lite rockchic stil och det var sjukt nice, även om det är väldigt olikt mig. Vi tog sista bussen hem, vilket var skönt. En alldeles lagom kväll. Hela söndagen skrev vi på arbetet. På natten ringer David, ett sista farväl, haha. Han åkte till Ayia Napa i morse, så nu ser man inte honom på sjukt länge. Kommer sakna honom som fan.. Och idag. Idag har jag jobbat och skrivit på arbetet. Har bara pausat för att se Cashmere mafia. Så nu är det bara att ge sig in i Jugoslavien igen. Imorrn är det tisdag, då ska här städas!

sakta men säkert

går bloggen tillbaka till sitt normala skick. Idag pluggar jag som en idiot. Historia arbete som ska lämnas in på måndag, Lina börjar idag. Bra Lina, bra. Vad har hänt med dig skicklighet att planera? Jag skyller allt på Joanna ;)

Igår var vi i Båstad, mer om kvällen senare, Nu - kaffe!

finally

Nu funkar bloggen igen, men den ser lite lustig ut.. Ska iväg till jobbet nu och hinner inte ändra, det får ni stå ut med i en dag, fixar det på fredag!! Hoppas ni har det bra, och att ni inte lämnat mig under detta bloggklydd

blir galen

alltså va fa, nu har det inte gott att publicera inlägg på flera dagar! Har skrivit och skrivit, försökt och försökt. men nej då! haha. har ändå jobbat en del. Men va fan, man vill väl ändå att bloggen ska fungera!!

det är min blogg som ligger i koma, inte jag.

Att jag inte bloggat de senaste agarna är inte  konstigt. Jag har faktiskt det, och inläggen ser publiserade ut, men vill inte visa sig på sidan.. konstigt. Trodde allt var bra nu på nya plattformen, men ååh nej! Idag ska jag först nu på morgonen på personalmöte och sen jobba. Sen imorgon kommer jag direkt från jobbet till skolan, men ska försöka uppdatera med att mobilblogga. Om inläggen nu vill visas, annars känns det knappast lönt. Men nej ni, nu måste jag sminka mig och käka. Hoppas nu detta inläggen funkar iaf....

The Hills

Vissa serier blir jag bara fäst vid. Först var det sex and the city, sen oc, och nu har jag obsesions över the hills. Har tittat på hela säsong ett i streck nu och gud vad jag gråter när Heidi och Jordan gör slut... Nu ska jag woka lite grönsaker, med creme fraiche och jordnötssås, sen startar vi säsong två! haha.

hills

Dagen...

Sol ute, städning, plugga, pappas deklaration lämnas in, ja.. en lång dag. hoppas ni har det bra!

Peter Johansson


Från Så ska det låta 2007. Försök att koppla bort Anna Book. Vet att det inte är lätt, men försök ;) Tur det inte var hon som gör hoppet, då hade väl golvet gått rejält sönder, haha. Nej, där var jag dum..


Peter tillsammans med Matilda Hansson - Rörs jag av kärleken.


Something


Från så ska det låta 2008 med Anna Sahlin.


Han är i en klass för sig. En röst som inte är av denna värld, glittrande ögon, leendet och ja, han spelar ju gitarr med. haha.

Vackert

För er tjejer som är lite mindre (läs xs-s i stl) så finns det en webbshopp ni måste besöka. Sjukt vackra modeller, bilder och kläder. En fröjd för ögat även för oss som drar en stl större.

byyg
Kjol 159 kr
 dasa
Klänning 169 kr
dasda
Långt linne (som linne med fastsydd kjol) 169 kr
dasdasöö
Lång linne (linne med påsydd kjol) 169 kr
lkdöas
Klänning 165 kr
jaljsa
Klänning 265 kr

dataproblem

Har en hel del problem med min data, den startar inte. Så nu fick jag bara snabbt låna Joannas och skriva ett snabbt inlägg så ni inte tror jag är död.. Jag lever! Ska ringa HP's tekniska support nu, wish me good luck! Garantin gäller ju, så det är väl ingen fara, bara jobbigt som fan... Hoppas jag kan skriva snart igen!

Jag bara testar att mobilblogg

MMS

Jag bara testar att mobilblogga! Ska jobba i 24 timmar nu, så det kan ju vara kul att kunna blogga nån gång under dagen!


RSS 2.0